עבור לתוכן

מחשב מתוסבך, צפצופים בהתחלה ועבודה איטית לפני עליית הוינדוס

Featured Replies

פורסם

זוהי יכולה להיות בעיה ב Bios תנסה לעשות עדכון לביוס.

(אני לא אחראי לכול נזק שיכול להיגרם עקב העדכון, אם העדכון לא מבוצע כמו שצריך סביר להניח שתצתרך להחליף לוח אם).

פורסם

כל כך מהר ויתרת והתחלת להתעניין בספק-כח חדש? כמובן שזה יכול להיות ספק כח, כמו כל דיון חדש שנפתח בפורום עקב בעיה. אבל לא ישר קופצים לקנות חדש.

1. תאפס ביוס עם ג'אמפר או ע" הוצאת הסוללה לכמה שניות- יש הוראות בחוברת שמגיעה עם הלוח-אם, אין צורך לעשות נסיונות. אם אין לך חוברת, תן דגם מדויק של לוח אם ואני אמצא לך את ההוראות.

2. לא חסרים דברים שיכולים לגרום לזה, וספק-כח הוא ממש לא הראשון שהייתי בודק. קרא בקישור הבא.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1039504#msg1039504

פורסם
  • מחבר

תהיה בטוח שזה לא היה מהר :)

אני אעבור שוב על הדברים שהצעת

עריכה:

בדקתי שוב את החיבור של הכרטיס מסך, הוא בסדר.

בדקתי כל סטיק RAM לחוד. אין הבדל, אז או ששניהם בסדר או ששניהם נדפקו...

הוצאתי את הסוללה (יותר נכון שחררתי את מה שמחזיק אותה ואז החזרתי, כי ממש בעייתי להוציא. בפעם האחרונה שהוצאתי זה נאבד לי במארז במשך 15 דקות).

אני אמשיך לבדוק...

אגב, הימרתי על הספק כוח בגלל שהמאווררים שלו לא פועלים (למרות שמצד שני כל שאר המאווררים פועלים במחשב)

פורסם

תתמקד קודם ב-1. לא סתם הצעתי את זה קודם.

ולא בכל הלוחות ניתן לאפס ביוס ע"י הבטריה, בגלל זה אמרתי שתבדוק בחוברת של הלוח או שתתן דגם ואני אבדוק בשבילך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, עשיתי את זה (עם הכפתור SW1, לפי החוברת של הלוח אם). אין הבדלים.

עכשיו גם בדקתי לפי הנורות מאחורה (4 נורות) - לפי החוברת המצב בו המחשב נתקע זה משהו בסגנון

initializing floppy

ואין פלופי על המחשב הזה. למה? :x

אגב, הלוח אם זה MSI NEO4 PLATINUM ל AMD64 939

פורסם
  • מחבר

UPצ'י

אשמח לתשובה :-X

פורסם

נסה לבטל את האופציה של הפלופי מהביוס..

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

לקח לי זמן לענות :x

אני אומר שאין גישה לביוס - כשהמחשב נדלק אין כלום על המסך (שחור), אבל הכרטיס מסך בסדר

פורסם

אם עדיין נשמעים ציפצופים אז תנסה לפענח את משמעותם באמצעות חוברת לוח האם.

פורסם

בקשר שהמאוורר בספק לא עובד .. לא מומלץ בכלל לעבוד עם ספק כזה

יש להחליף לספק אחר ומהר

שנית , אם המערכת לא עולה בתהליך נורמלי יש לבדוק זיכרון באמצעות MEMTEST ולבדוק את ההארד דיסק

אם יש גם ציפצופים יש לבדוק איזה יצרן ביוס מדובר , ואז ללכת לבדוק בסטיקי איפה שמדובר על הציפצופים מה הפירוש של זה ולדעת מה קורה

יש לבדוק אם הכל מחובר טוב

האם בדקת כל סטיק זיכרון לבד ?

האם ניסית לעלות ב LIVE CD ?

בדקת את ההארד דיסק מתוכנה מהיצרן ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים