פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים זוהי יכולה להיות בעיה ב Bios תנסה לעשות עדכון לביוס.(אני לא אחראי לכול נזק שיכול להיגרם עקב העדכון, אם העדכון לא מבוצע כמו שצריך סביר להניח שתצתרך להחליף לוח אם).
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים כל כך מהר ויתרת והתחלת להתעניין בספק-כח חדש? כמובן שזה יכול להיות ספק כח, כמו כל דיון חדש שנפתח בפורום עקב בעיה. אבל לא ישר קופצים לקנות חדש.1. תאפס ביוס עם ג'אמפר או ע" הוצאת הסוללה לכמה שניות- יש הוראות בחוברת שמגיעה עם הלוח-אם, אין צורך לעשות נסיונות. אם אין לך חוברת, תן דגם מדויק של לוח אם ואני אמצא לך את ההוראות.2. לא חסרים דברים שיכולים לגרום לזה, וספק-כח הוא ממש לא הראשון שהייתי בודק. קרא בקישור הבא.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1039504#msg1039504
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר תהיה בטוח שזה לא היה מהר אני אעבור שוב על הדברים שהצעת עריכה: בדקתי שוב את החיבור של הכרטיס מסך, הוא בסדר. בדקתי כל סטיק RAM לחוד. אין הבדל, אז או ששניהם בסדר או ששניהם נדפקו... הוצאתי את הסוללה (יותר נכון שחררתי את מה שמחזיק אותה ואז החזרתי, כי ממש בעייתי להוציא. בפעם האחרונה שהוצאתי זה נאבד לי במארז במשך 15 דקות). אני אמשיך לבדוק... אגב, הימרתי על הספק כוח בגלל שהמאווררים שלו לא פועלים (למרות שמצד שני כל שאר המאווררים פועלים במחשב)
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים תתמקד קודם ב-1. לא סתם הצעתי את זה קודם.ולא בכל הלוחות ניתן לאפס ביוס ע"י הבטריה, בגלל זה אמרתי שתבדוק בחוברת של הלוח או שתתן דגם ואני אבדוק בשבילך.
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים מחבר אוקיי, עשיתי את זה (עם הכפתור SW1, לפי החוברת של הלוח אם). אין הבדלים. עכשיו גם בדקתי לפי הנורות מאחורה (4 נורות) - לפי החוברת המצב בו המחשב נתקע זה משהו בסגנון initializing floppy ואין פלופי על המחשב הזה. למה? אגב, הלוח אם זה MSI NEO4 PLATINUM ל AMD64 939
פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים מחבר לקח לי זמן לענות אני אומר שאין גישה לביוס - כשהמחשב נדלק אין כלום על המסך (שחור), אבל הכרטיס מסך בסדר
פורסם 2008 בנובמבר 817 שנים בקשר שהמאוורר בספק לא עובד .. לא מומלץ בכלל לעבוד עם ספק כזהיש להחליף לספק אחר ומהרשנית , אם המערכת לא עולה בתהליך נורמלי יש לבדוק זיכרון באמצעות MEMTEST ולבדוק את ההארד דיסקאם יש גם ציפצופים יש לבדוק איזה יצרן ביוס מדובר , ואז ללכת לבדוק בסטיקי איפה שמדובר על הציפצופים מה הפירוש של זה ולדעת מה קורה יש לבדוק אם הכל מחובר טוב האם בדקת כל סטיק זיכרון לבד ? האם ניסית לעלות ב LIVE CD ?בדקת את ההארד דיסק מתוכנה מהיצרן ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.