עבור לתוכן

NINJA 2 VS OCZ VENDETTA 2

Featured Replies

פורסם

נינג'ה 2 לא שווה את הכסף בכל מקרה שרק יש.... פשוט לא!

• תגובות 48
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וואו.... יש פה כך כך הרבה אנשים (אתה אחד מהם) שפשוט לא עוזבים את ה-TRUE..... מה קשה כל כך להשלים עם העובדה שהוא כבר לא הכי טוב?

תראה את זה ודיי....

http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=156&Itemid=1

רק שים לב שאתה מסתכל על ה-"VERTICAL MOTHERBOARD POSITION"

שמחתי להיות הראשון לידע אותך... :)

אף פעם אל תביט רק על הגראפים ותחשוב שאתה יודע הכל. ::)

Testing Methodology

Testing was conducted in a loosely scientific manner. Ambient room temperatures levels were held to within one degree of fluctuation measured at static point beside the test equipment with a calibrated digital thermometer. All coolers had their original manufacturer-supplied fan removed and replaced with our common test fan listed in the support equipment section below. Each product then received the same amount of Thermal Interface Material (specified below), which amounted to roughly a BB-sized drop placed onto the center of the CPU. The CPU cooler product being tested was then laid down flat onto the CPU, and compressed to the motherboard using the supplied retaining mechanism. If the mounting mechanism used only two point of force, they were tightened in alternation; standard clip-style mounting with four securing points were compressed using the cross-over method. Once installed, the system was tested for a baseline reading prior to testing.

ואם אחרי שקראת את המודגש אתה לא מבין למה ציטטתי וסימנתי את זה.. אז לא חשוב, תתעלם מהתגובה שלי.

פורסם

אני ממש לא מבין מה הקטע?.... מה שהם עשו שם זה בעצם הראו את הביצועים של הגוף קירור עצמו.

מה בעצם אתה בא לחדש לי בהבאת הציטוט הזה?

פורסם

תראה, הונדטה 2 (כן כמו שיש לך ב"מקרה" ) הוא קירור טוב.... אבל תמיד אפשר להשקיע עוד ועוד ועוד ולקבל יותר.... הכל עניין כספי

פורסם

חחח... למעשה אין לי אותו.... אם תראה שוב את המפרט תראה שכתבתי שזה המחשב שהזמנתי והוא לא הגיע עדיין.... ד"א צפוי להגיע ביום חמישי... :lol:

פורסם
  • מחבר

בשורה התחתונה האם הנינגה 2 יותר טוב מהטייפון?

פורסם

הנינג'ה 2 עולה 190 שקל ב KSP כך שהוא כן משתלם למחירו.

הוא יותר טוב מהנינג'ה פלוס אז כניראה שגם יותר טוב מ TT BT. אבל הוא קרוב מאוד לקילו שזה לא קל במיוחד.

פורסם

אתה מנסה להוציא בכח מאחד המשתמשים בפורום שיגיד לך שהוא יותר טוב ואז תקנה אותו ותגלה שההבדל ממש מזערי אם קיים בכלל (ואם כן אז אם בכלל לטובה).. ואז תגיד לנו שאנחנו מדברים שטויות. אז אני אקצר בשבילך את כל הדיון, ממליצים לך לקחת קירור יותר טוב מהשניים שהזכרת, אתה רוצה תיקח אתה לא רוצה אל תיקח- אבל מומלץ יותר לנקות אבק לרענן משחה ולהחליף למאוורר יותר חזק.

מה שאתה תעשה- בחירה שלך.

פורסם
  • מחבר

אני כנראה פיספסתי

איזה קירור המלצתם לקחת?

פורסם

zerotherm nirvana / ocz vendetta2 / thermalright ultra120extreme

מה שמתאים לתקציב שלך.. כולם טובים.

פורסם
  • מחבר

אני מחפש אחד ללא פירוק אז ונדטה 2 נראה לי

בכל מקרה אם אתם יודעים למה התכוונו שזה מתנגש או מכסה את את הזכרונות?

משהוא מכיר את הסיפור ? כי לי יש זכרונות עם קירור גבוה דגם ה PI.

פורסם

לי יש Vendetta 1.

הוא לא מגיע לזכרונות אבל הוא קרוב לNB. זה לא מפריע...

בכל אופן, לא נראה לי שיש בעיה.

פורסם

אני גם שמעתי על חסימת הסלוטים של הזיכרון בביקורת אחת אבל לא שמעתי על זה אפילו לא פעם אחת חוץ מהביקורת הזאת.

כנראה שסתם הלוח לא היה מתוכנן משהו... וזה לא יקרה גם לך בהכרח.

פורסם

ה TH EXTERE 120 מגיע גם כן עם קליפסים ולא צריך לפרק את הלוח,לדעתי הוא המומלץ ביותר .

פורסם

צריך לפרק את הלוח בשביל להתקין TRUE120. יש לך טעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים