פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים וואו.... יש פה כך כך הרבה אנשים (אתה אחד מהם) שפשוט לא עוזבים את ה-TRUE..... מה קשה כל כך להשלים עם העובדה שהוא כבר לא הכי טוב? תראה את זה ודיי.... http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=156&Itemid=1 רק שים לב שאתה מסתכל על ה-"VERTICAL MOTHERBOARD POSITION" שמחתי להיות הראשון לידע אותך... אף פעם אל תביט רק על הגראפים ותחשוב שאתה יודע הכל. : Testing MethodologyTesting was conducted in a loosely scientific manner. Ambient room temperatures levels were held to within one degree of fluctuation measured at static point beside the test equipment with a calibrated digital thermometer. All coolers had their original manufacturer-supplied fan removed and replaced with our common test fan listed in the support equipment section below. Each product then received the same amount of Thermal Interface Material (specified below), which amounted to roughly a BB-sized drop placed onto the center of the CPU. The CPU cooler product being tested was then laid down flat onto the CPU, and compressed to the motherboard using the supplied retaining mechanism. If the mounting mechanism used only two point of force, they were tightened in alternation; standard clip-style mounting with four securing points were compressed using the cross-over method. Once installed, the system was tested for a baseline reading prior to testing. ואם אחרי שקראת את המודגש אתה לא מבין למה ציטטתי וסימנתי את זה.. אז לא חשוב, תתעלם מהתגובה שלי.
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים אני ממש לא מבין מה הקטע?.... מה שהם עשו שם זה בעצם הראו את הביצועים של הגוף קירור עצמו.מה בעצם אתה בא לחדש לי בהבאת הציטוט הזה?
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים תראה, הונדטה 2 (כן כמו שיש לך ב"מקרה" ) הוא קירור טוב.... אבל תמיד אפשר להשקיע עוד ועוד ועוד ולקבל יותר.... הכל עניין כספי
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים חחח... למעשה אין לי אותו.... אם תראה שוב את המפרט תראה שכתבתי שזה המחשב שהזמנתי והוא לא הגיע עדיין.... ד"א צפוי להגיע ביום חמישי...
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים הנינג'ה 2 עולה 190 שקל ב KSP כך שהוא כן משתלם למחירו.הוא יותר טוב מהנינג'ה פלוס אז כניראה שגם יותר טוב מ TT BT. אבל הוא קרוב מאוד לקילו שזה לא קל במיוחד.
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים אתה מנסה להוציא בכח מאחד המשתמשים בפורום שיגיד לך שהוא יותר טוב ואז תקנה אותו ותגלה שההבדל ממש מזערי אם קיים בכלל (ואם כן אז אם בכלל לטובה).. ואז תגיד לנו שאנחנו מדברים שטויות. אז אני אקצר בשבילך את כל הדיון, ממליצים לך לקחת קירור יותר טוב מהשניים שהזכרת, אתה רוצה תיקח אתה לא רוצה אל תיקח- אבל מומלץ יותר לנקות אבק לרענן משחה ולהחליף למאוורר יותר חזק.מה שאתה תעשה- בחירה שלך.
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים zerotherm nirvana / ocz vendetta2 / thermalright ultra120extremeמה שמתאים לתקציב שלך.. כולם טובים.
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מחבר אני מחפש אחד ללא פירוק אז ונדטה 2 נראה ליבכל מקרה אם אתם יודעים למה התכוונו שזה מתנגש או מכסה את את הזכרונות?משהוא מכיר את הסיפור ? כי לי יש זכרונות עם קירור גבוה דגם ה PI.
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים לי יש Vendetta 1.הוא לא מגיע לזכרונות אבל הוא קרוב לNB. זה לא מפריע...בכל אופן, לא נראה לי שיש בעיה.
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים אני גם שמעתי על חסימת הסלוטים של הזיכרון בביקורת אחת אבל לא שמעתי על זה אפילו לא פעם אחת חוץ מהביקורת הזאת.כנראה שסתם הלוח לא היה מתוכנן משהו... וזה לא יקרה גם לך בהכרח.
פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים ה TH EXTERE 120 מגיע גם כן עם קליפסים ולא צריך לפרק את הלוח,לדעתי הוא המומלץ ביותר .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.