עבור לתוכן

OC, יש בכלל טעם?

Featured Replies

פורסם

השתעשתי במחשבה לעשות קצת OC למחשב החדש שלי (במפרט). בין השאר בעיקר כדי ללמוד מה איך ולמה.

השאלה אם יש טעם בכלל לעשות OC שפוי? כי זה לא נראה שיתן לי הרבה.

פורסם

תראה, אני יכול אישית להגיד לך שאני מרוצה מהמעבד שלי גם בסטוק...

אבל אחרי שעשיתי OC אני נהנה מיותר ביצועים, ולמעבד משתף פעולה כמו שלי לא הייתי צריך להחליף קירור ולא להעלות מתחים ואני יושר עכשיו על 20% תוספת בביצועים אז....

פורסם

השתעשתי במחשבה לעשות קצת OC למחשב החדש שלי (במפרט). בין השאר בעיקר כדי ללמוד מה איך ולמה.

השאלה אם יש טעם בכלל לעשות OC שפוי? כי זה לא נראה שיתן לי הרבה.

איזה קירור למעבד יש לך?

פורסם
  • מחבר

Thermaltake Blue Orb, כתוב.

וגם המארז שלי דיי קריר.

אם יש צורך וסיבה, אין בעיה לשדרג לאיזה V1. אבל עדיין, אני לא רואה לאן אפשר להשתפר מהביצועים שיש לי עכשיו :D

פורסם
  • מחבר

לא, עדיין במצמבו הרגיל.

פורסם

אם אתה ממש נהנה מהתוצאות שהוא ברגיל אין טעם שתעשה

אם אתה רוצה עוד ''טויסט'' קטן ככה בישביל ההרגשה ובישביל שזה ירד לך מהראש

וגם כמובן כמובן בישביל להנות מביצועים טובים עוד יותר אפילו אם במיקצת

אז תעשה חחחחחח

אחרי הכול זה יהיה עדיין יותר מהמצב של עכשיו ;D

פורסם

אם היית רוצה תוספת ביצועים אז מזמן אני חושב שהיית עושה את זה.

אני מבין שאתה פשוט מתעניין בכל התחום, אז אולי כדאי שתחכה לרגע בו תצטרך את הביצועים הנוספים ואז תכנס לתחום עם מטרה של תוספת ביצועים ולא רק בשביל להתעניין.

פורסם

אוברקלוק למעבד מאיץ בטירוף פעולות ב WINDOWS, במיוחד אם יש לך VISTA 64.

אוברקלוק לכרטיס המסך זה בדיחה. מוסיף אולי 3-5 FPS במקרה הטוב.

פורסם

אני חושב שאוברקלוק עובד יותר בקטע הפסיכולוגי כי בעבודות שוטפות בקושי שמים לב להבדל.

(אני מניח שאתם לא בודקים עם סטופר כל פעולה ופעולה שהמחשב עושה ומשווים ללאחר OC).

פורסם

אלכסנדר, כפי שאמר G, אם זה לא אוברקלוק ממש רציני אז בד"כ לא שמים לב להבדל- אלא אם כן המעבד שלך במקור הוא מעבד חלש.

ולגבי הכרטיס מסך אני לא מסכים איתך, זה אינדיוידואלי לגבי כל כרטיס וכרטיס.. יש כרטיסים שנותנים להם אוברקלוק פשוט והם משפרים את הביצועים יותר מ3-5FPS. ואם הבן אדם ממש רציני והוא מעלה מתח עם הלחמה על הכרטיס- הוא יכול לשפר אפילו עוד יותר את ביצועי הכרטיס שלו.

פורסם

טוב שאתם לא מגזימים. תראה לי ביקורת על הכרטיסים האחרונים נגיד 4850 או 4870 או 9800GTX וכאלה שOC מביא הרבה FPS.

בשנתייםה אחרנוות IOC על CORE2 DUO מעלה בממוצע ג'יגההרץ מאוד משמעותיים לביצועים של הכל.

אני העליתי את ה Q8450 ב 1.1 ג'יגהרץ ל 3.75 וזה מטורף.

כל סרט שאני מוריד WINRAR עושה EXTRACT הרבה הרבה יותר מהר

כל פתיחת תוכנה

כל חיפוש

כל דבר בערך כי זה המעבד, הוא שולט על כל פעולה במחשב.

אפילו זמן BOOT של WINDOWS התקצר כי ה STARTUP PROGRAMS עולות מהר יותר.

OC זה הכי, אחי :cool2:

פורסם

אני מסכים איתך גם אני מכור לכל תחום האוברקלוקינג.. אבל אני לא דיברתי על OC רציני.

למשל אני עם Q6000 2.4GHZ עכשיו על 3GHZ. אם אני אחפש בדברים הקטנים אני אמצא הרבה שיפורים, אבל אני לא מחפש.. אני משתמש במחשב שלי כרגיל. יכול להיות שיש שיפור של כמה שניות ב-Winrar, אבל אני לא מסתכל על הזמן שלוקח לו לפתוח דברים, אני נותן לו פקודה ועושה דברים אחרים, למרות שבד"כ אני מתעסק עם קבצים קטנים אז לא ממש מרגישים שלוקח זמן.

ובנוגע לכרטיס מסך.. אני אחפש ואני אערוך את ההודעה שלי (:

פורסם

imho, מי שפעם עשה אוברקלוקינג, הולך אם זה עד הסוף. גם עם אין צורך. פשות כלא יכול בלי זה.

פורסם

אני מבין שאתה מתלהב מכל עניין האוברקלוקינג אבל לא צריך להגזים עד כדי הכללות שבכלל לא נכונות..

חלק מסתפקים באוברקלוק פשוט, כמוני.. אם היה להם קירור טוב יותר (אני אומר מנסיון) אז היו הולכים יותר רחוק.. אבל אם אין אז אין, לא יקנו במיוחד בשביל זה. ואני מדבר רק על אנשים שזה לא כ"כ חשוב להם.. שהתכנון שלהם בד"כ לגבי אוברקלוק מוגדר כחלש/בינוני או מוגבל- לא יותר מידי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים