פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מחבר אה יופי חחחחחח אז אני הולך לעלות את התדר בהפצצה חחחחחחחח אממ מה בקשר למארז שלך ? זקוק למודינג ? חחחחחח
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים אה יופי חחחחחח אז אני הולך לעלות את התדר בהפצצה חחחחחחחח אממ מה בקשר למארז שלך ? זקוק למודינג ? חחחחחח dont get cocky... אני ממש לא מציע לך ללכת יותר רחוק עם ה מעבד שלך... בטח שלא על קירור סטוק
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מחבר העלתי ל155 בתוכנה זה נשאר אותו דבר מראה לי אותו דבר למה זה ?ואיפה מעלים מתחיםוכמה אני אמור להעלות באיזה מדרגות ?
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים אני מציע לך לא לעשות את זה... למה לך להמשיך..?אתה רודף באנצ'ים, רודף ביצועים?.... (P4 כן...)אז בשביל מה?!... אתה לוקח את הסיכון שהמעבד שלך יישווק חיים, ועוד עם קירור סטוק
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים לא הייתי אומר שהוא ישווק כל כך מהר... אבל מתחים אני איתך, לא הייתי מעלה...ומה הכוונה מראה לי אותו דבר ?
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מחבר בתוכנה של CUP Z הוא מראה לי עדיין שהוא על 2.723 המעבד והזיכרונות 519 והעלתי ל155 כבר
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים חשבת פשוט על האפשרות שה OC לא מתבצע?דרך לדעת: תוריד SUPER_PI שבודק SINGLE TASKING למעבד ותעשה חישוב של 1M למשל, בסטוק תראה כמה שניות ובOC,אין שינוי? אז אין OC
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים יש לי תחושה שהבחור שלנו לא עושה F-10 ביציאה מהביוס... ומי שאמר שנורטווד לא מסוגל לOC גבוה אין לו מושג מה הוא אומר! יש לי את אותו מעבד כמו של הבחור שעבד מעל שלוש שנים על OC ל 3.6 ובגלל שהנורטודים היו ידועים כהרבה פחות חמים מהפרסקוטים אז היה להם פוטנציאל גבוה יותר. מה שכן בחור אני לא הייתי סומך על קריאת הטמפרטורה של הלוח אם שלך הם לא ידעים כמדייקים מי יודע מה אז תיזהר. עוד דבר לא להעלות מתח גבוה מעל 1.5V כי בסופו של דבר יקרה לך מה שקרה אצלי ואצל הרבה כאלה שעשו אובר לנורטווד שזה מוות פתאומי של המעבד זה מן קטע כזה לא ברור. בקיצור בהצלחה. נ.ב. מודינג יפה עשית למארז אהבתי את ה LCD חחח גדול נראה מחשב שיצא מאיזה מהיר ועצבני...
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מחבר אוי דיר............. נו באמת חברים! מה אני מטומטם ? ברור שעשיתי F10 צא ושמור חח אני לא כזה אהבל חחחחחחחח אז מישומ מה זה לא עולה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.