פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים המעבד שלי עכשיו הוא 2.8 והוא עם הקירור סטוק שלו אני שומע שירים במחשב מדבר באיסייקיו גולש וכאלה ואני רואה פיתאום הטמפרטורה צנחה ל29 מעלות כן כן 29 מעלות וההארד דיסק 33 מעלות משהו פה מוזרמעניין מה יהיה אם אני ישים טרמלטייק ביג טייפון חחחחחח בכול מקרה אני רוצה לעשות אוברקלוק לזיכרונות ולמעבד שיש ליאם מישהו מעוניין לבוא ולעשות לי אני ישמחאוכל בתמורה לעשות לו מוד למארז אם ירצה חח אני מאזור הדרום מי מה מו ?דברו איתי מישהו מוכן להיתנדב?רק שלא ישרוף לי את המחשב חחח
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים אם אני לא טועה פתחת ת'רד בעניין,אני לא רוצה להיות קטנוני אבל שוב, קריאת הטמפ' של המעבד שלך לא נעשת בצורה רלוונטית...וחוץ מזה, אתה תמיד יכול להיעזר בנו, בשביל זה יש לך את הקהילה, פשוט תעקוב אחרי הוראות ותעלה SCREEN SHOTS....
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מחבר פתחתי תר'אד בעניין של המעלות אבל כרגע זה לא מה שמעניין אותי רק דיברנו עלה ל30 חחחמה שאני רוצה זה לעשות המהרה אבל אני ממש ממש ממש אין לי מושגגגגגג מאיפה מתחילים מה עושים מה מותר מה אסור אתה מבין?אתה מבין בזה משהו ?תוכל לעזור לי ?
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים אני בעצמי עושה OC, ולא מעט לפעמיםאתה יודע מה...בוא נתחיל, נראה..קודם, מפרט מלא של המחשב שלך, כולל דגם המעבד
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מחבר מעבד אינטל פנטיום 4 נורטווד 2.8 מגה הרץלוח אם אסרוק p4vt8+זוג זכרונות DDR 512 מגה ביתג'יגבייט ניבידיה ג'יפורס MX 440הרד דיסק 120 ג'יגה ספק 400 Wצורב LGלא לצחוק על הכרטיס מסך שלי בקרוב אני הולך לקנות ריידון הייג' די חחחחחח סתם , עד עכשיו השקעתי במראה של המארז את כול נשמתי וכספי כרגע נותר לעבור לחומרה וזה מה שאני עושה עכשיובקרוב אני יקנה כרטיס מסך חדש וזכרונותאו שגם אותם אפשר להמהיר ?הנה המארז שלי עכשיו יפה , רק נשאר לעשות שיפוץ לחומרה.. [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים דבר ראשון, ממש אין לי מה לצחוק.... GF4 הוא סוס ותיק... וגם אני השתמשתי בו, ולא פחות מ 4 שנים...אוקיי, כמה תוכנות שחשוב שתחזיק,CPU-ZCORE-TEMPREALTEMPOCCTSPEEDFAN[br]פורסם בתאריך: 16.09.2008 בשעה 08:34:36אגב הקירור למעבד, סטוק של אינטל?
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מחבר התוכנה הראשונה cpu z וספיד פאן יש ליבקשר לסטוק זה הסטוק המקורי כן אבל לא בעיה אם אני יצליח לעשות אני יחליף אותו לביג טייפון או שאני יבנה מערכת קירור מים קטנטנה למעבדאפשר להמהיר גם את הזיכרונות ?או מה שאפשר לעשות ?הבנתי שאי אפשר לשים DDR 2אז איזה זכרונות אניט אמור לקנות ?ומאיפה מתחילים מה עושים ?
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים dont panic pal....דבר ראשון, כלי לבדיקת טמפ' במאמץ: OCCT, חשוב שיהיה לך....דבר שני, לא , אתה לא יכול לשים זכרונות DDR2אתה כן יכול לעשות OC לDDR שיש לך, אבל ללא היטסינק עליהם אני לא ממליץ לעשות הרבה...בקשר למעבר, תוריד CORETEMP, שמתאים למעבדי northwood
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מחבר כן , אבל איך עושים את האוברקלוק עצמו ?ומאיפה מורידים את התוכנות הללו ?
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים כן , אבל איך עושים את האוברקלוק עצמו ?ומאיפה מורידים את התוכנות הללו ?google it.... http://www.ocbase.com/download.php?fileext=exeOCCT^את הOC אתה עושה מהביוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.