פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים Thermaltake VH8000BWS Armor+ MX אוEnermax Uber Chakra Case תעשו לי השוואה מה יותר עדיף ולמההבחיית אני רוצה עוד השבוע לקנות תמאארזז
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מחבר אם תתן תקציב אולי תקבל הצעות יותר טובות...500-600 שקל אפשר קצת יותר אבל עדיף כמה שפחות
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים 500-600 שקל אפשר קצת יותר אבל עדיף כמה שפחות מה שאר המפרט, ומה התקציב הכולל של המפרט?אני די חושב על CM690 ולהוסיף 2 מאווררים איכותיים ושקטים. הביצועים יהיו עדיפים מהארמור ומהצ'אקרה.
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מחבר מה שאר המפרט, ומה התקציב הכולל של המפרט?אני די חושב על CM690 ולהוסיף 2 מאווררים איכותיים ושקטים. הביצועים יהיו עדיפים מהארמור ומהצ'אקרה.אחי בשביל מה אני צריך עוד מאוורים אני לא אחד שמשחק משחקים שטויות ועושה OC ובלאגןאני כולה רוצהמארז מי איכות טובה חומר טובמארז שיש לו מסנני אבקמארז נוח מארז יפהמארז שקטמארז קריר בCM690 לא נריאה לי שיש לו מססנני אבק והוא ל ניראה מי יודע מע לפי התמונות הוא הייה ניראה דפקה בסדר אבל אנשים אמרו שהוא מכוער [br]פורסם בתאריך: 16.09.2008 בשעה 17:34:58מה שאר המפרט, ומה התקציב הכולל של המפרט?אני די חושב על CM690 ולהוסיף 2 מאווררים איכותיים ושקטים. הביצועים יהיו עדיפים מהארמור ומהצ'אקרה.הא ואחי הפמרט שלי זה2550AMDR9800P512 זיכרוןואני לא קונה מחשב חדש פשוט המארז שיש לי עכשיו הרוס כזה מבין הכול בלאגן שם וזה
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מחבר אולי בסוף באמת נילך על הC690 אבלאני יילך על המארז בלי להוסיף מאוורים אין בעיהה נכון ???אולי מי המארז שיש לי עכשיו נעביר הכול למארז החדש . ..ותגידו יש למארז הזה מסנני אבק ? כי זה מאוד חשוב לייי
פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים מחבר קיצר שמעו עשיתי הרבה בדיקות בקשר למארז CM690 וגם הוא זול אז מה צריך יותר מי זה ..........עכשיו השאלה שלי לפני קנייהיש למארז מסנני אבק ? נגד אבק ?עד כמה המארז הזה שקט אפילו שהוא לא שקט או שקט הוא לא עושה רעש מפריע מדיי ?כי יש לי היום מחשב המאורר של המעבד עושה רעש של מטוס ואני מחליף אותו תמאורר של המעבד הזה ........ולמי שיש תCM690 בכללי איך המארז הזה ? מרוצה ? או לא מרוצה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.