עבור לתוכן

בעיה בעת חיבור המסך למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

כיבלתי היום את המחשב החדש שלי וכשחיברתי את המסך הישן שיש לי (f900b של LG) דרך המתאם DVI ל VGA הרגשתי חשמל זורם דרך כל המארז.

המחשב לא היה דלוק כך שאני מקווה שלא קרה לו כלום.

מה לעשות וכיצד להמשיך? (כרגע הוצאתי את התקע חשמל של המסך מהשקע ואני לא נוגע בכלום)

פורסם

קודם כל להזמין חשמלאי מוסמך שיבדוק את הארקה בבית!!

אחרי זה אם מדובר על מחשב חדש אז שיחליפו לך את הספק כח, או לפחות יבדקו אם זה ממנו

פורסם
  • מחבר

קשה לי להאמין שזה נובע מהספק כי חיברתי את המסך ישירות לחשמל ולא לספק של המחשב (אין אפשרות כזאת בספק הזה) והמחשב עצמו בכלל לא היה מחובר לחשמל באותו הרגע.

יש עוד איזה בדיקות שאפשר לעשות לפני שאני רץ להזמין חשמלאי?

אולי הבעיה בכבל חשמל עצמו?

האם יכול להגרם נזק למחשב ממה שקרה?

פורסם

המחשב לא היה בחשמל או לא היה דולק?

אתה בטוח שזה חשמל ולא חשמל סטטי?

פורסם
  • מחבר

ת'שמע חשמל סטטי נותן לך מין זץ כזה כשנוגעים במשהו אבל אני ממש הרגשתי זרם דרך כל דבר מתכתי במחשב ובחיבור המסך לכ.מסך זה היה הכי חזק (אבל נסבל מבחינת היכולת שלי להמשיך ולגעת במחשב פשוט מאוד לא נעים).

המחשב היה כבוי לחלוטין

פורסם

שמע, לא שאלתי אם המחשב היה כבוי

הספק כח שלו היה מחובר לחשמל, למרות שהמחשב כבוי ?

יש לך דליפת חשמל בספק כח, צריך להחליף אותו

ושוב צריך לבדוק את הארקה והפחת בבית ,

יש לך בכלל ממסר פחת בלוח חשמל? אתם מבצעים לפעמים לחיצה על לחצן הטסט שלו לראות שהוא תקין?

פורסם
  • מחבר

הספק לא היה מחובר לחשמל. בקשר לכל השאר אני אבדוק בערב אחרי העבודה. שוב אני שואל:היה יכול להגרם נזק למחשב עצמו ממה שתיארתי?

פורסם

יכול להיגרם נזק רק לספק !

פורסם
  • מחבר

טוב, חזרתי הביתה וחיברתי הכל דרך UPS והבעיה עברה, כנראה שיש לי בעיה של ארקה בחלק מהשקעים בבית.

פורסם

אני לא יודע מה הקיבולת שלך לסבל, אבל אני מאמין שאם זה היה משהו יותר רציני מחשמל סטטי, לא היית יכול להמשיך לגעת במארז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים