פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים המחשב עושה restart כמעט כל הדלקה לא יודע מה הבעיה כאשר אני מדליק את המחשב לפעמים הוא מראה את המסך הכחול לפרק זמן של ממש של כמעט שניה ועושה restart אני לא מצליח להבין מה גורם לכך.זה כבר מתחיל לעצבן אשמח מאוד מאוד אם תעזרו ליתודה
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים תנסה לעשות התחל -> הפעלה ולכתוב שם :shutdown -a, ואז לנסות לעשות סריקת וירוסים ולהוריד איזה פאץ' מהאינטרנט.
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים מחבר זה אני יודע אבל לא קשור אני מתכוון שזה קשור לחומרה ולא ללתוכנה כי הווינדוס מותן נקי ללא בעיות זה התחיל בגלל ששידרגתי את הלוח ל asus ואת הכרטיס מסך ל zotac 8400gs וזיכרון ל 2x1gb ocz
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים כשהמחשב עולה תלחץ על F8 ותבטל את הרסטרט האוטומטיככה תוכל להגיד לנו מה כתוב במסך הכחול הזה
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מחבר כן מבחינת התוכנה הכל נקי אבל וזה קורה רק לפעמים כשעולה הווינדוס בשניות הראשונות ופתאום בום ואת המסך הכחול אי אפשר אפילו לקלוט הוא ממש לפרק זמן של שניונת
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים שוב, מה היה סדר הפעולות שעשית?התקנת ווינדווס> החלפת לוח אם?אם כן, בצע התקנת תיקון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.