עבור לתוכן

כרטיס רשת אלחוטי בDELL D630 לא קולט מספיק טוב רשתות

Featured Replies

פורסם

ברשותי DELL LATITUE D630 עם כרטיס רשת אלחוטי INTEL 3945

הבעיה היא: שכאשר ניידים לידי מצליחים למצוא רשתות ללא קושי, המחשב שלי מגמגם, קליטה פחות טובה ומתקשה להתחבר!

האם יש דרך לשפר את הקליטה? אולי להחליף כרטיס? להוסיף כרטיס USB?

אשמח ואודה על תשובותיכם

פורסם

מצטער על התשובה המאוחרת,

האם אתה משתמש באישהו כיסוי למחשב, הוא נמצא בתוך תיק כלשהו בזמנים הללו?

יכול להיות שיש משהו שמפריע. בעקרון האנטנה במחשבים הניידים מורכבת מאחורי המסך, אם החלק הזה מוסתר אישהו ע"י משהו שיוצר מיסוך (משהו שכולל בתוכו רשת מתכתית למשל) הביצעים של הכרטיס יפגעו.

דבר נוסף, אם אתה תמיד נמצא באותו מקום כשאתה מנסה להתחבר לרשת אלחוטית יתכן שבמקום שאתה נמצא בו יש ספציפית הפרעות. תנסה לזוז כמה מטר שנים מהמקום לראות אם יש שיפור.

יחד עם זאת מומלץ לבדוק אם יש דרייבר מעודכן לכרטיס ואם אתה משתמש בכלי של וינדוס למציאה והתחברות לרשתות, תעבור לכלי של הכרטיס/מחשב עצמו.

אם כל זה לא עזר אז אתה בהחלט יכול לקנות כרטיס חיצוני. האפשרויות שלך הם כרטיס PCMCIA או כרטיס USB. בעקרון כרטיס PCMCIA אמין יותר, אבל כיום כבר אפשר לקנות כרטיס USB ביותר זול עם ביצעים שווים.

EW7317UG של אדימקס תמיד היה ההמלצה פה. שים לב שזה ה17 בסוף ולא ה18 שהוא כנראה כרטיס די גרוע. אתה גם יכול לעשות קצת סקר שוק בגוגל, זאפ וכאלו.

פורסם

ברשותי DELL LATITUE D630 עם כרטיס רשת אלחוטי INTEL 3945

הבעיה היא: שכאשר ניידים לידי מצליחים למצוא רשתות ללא קושי, המחשב שלי מגמגם, קליטה פחות טובה ומתקשה להתחבר!

האם יש דרך לשפר את הקליטה? אולי להחליף כרטיס? להוסיף כרטיס USB?

אשמח ואודה על תשובותיכם

ה-3945 שיש לך הוא כרטיס מעולה ובטוח שהוא טוב יותר מכל PCMCIA או USB שיש בשוק. הייתי ממליץ לך לבדוק שאתה עובד עם ה-DRIVER המעודכן ביותר שיש לכרטיס הזה. תבדוק באתר של אינטל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים