עבור לתוכן

GPU-Z 9600GT CalibreStyle למי שמעוניין .

Featured Replies

פורסם
8qv.png
פורסם

סליחה, אבל...

what is the point...

אני מבין כרטיס חמוד והכל אבל.. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אנשים שרוצים לקנות אותו - שייראו את הנתונים שלו :*)

כמו SM SHADERS

CLOCKS (זה דווקא פחות רלוונטי )

CORE

Memory(MB)i

Bandwidth

מהירות זכרונות (GDDR )

טרנזיסטורים .

DIRECTX .

שם ליבה .

וכולי

פורסם

כן מה המחיר שלו ? לי יש 9600GT עם שעונים רגילים,וקירור רגיל שעלה לי 540 שקל. עם הכרטיס הזה עולה ב100 שקל יותר אז ביזבוז ביגלל שאפשר ליקנות קירור מצויין ולעשות OC ובקלות להגיע למהירויות האלו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הגרסא הזאת של הכרטיס הזה עלתה לי ב- 100 שקל יותר (653 ש"ח)

ביחד עם זאת הרווחתי את האחריות (שלך תיעלם אם ייכשל לך ה- OC )

אני מעדיף לא להתעסק עם OC בבית שכל פעם ייקרוס לי הכרטיס מסך ולהתעסק עם תוכנות ניטור כל הזמן וארטיפיקטים וכולי וכולי, עשיתי את זה עם הכרטיס מסך הקודם וסחטתי לו ת'תחת ובסוף הוא הלך קפוטה .

הקירור הזה לא למכירה (יש גירסא אחרת גם של DUAL FLY )ואני בטוח שהיא עולה יותר מ- 100 שקל )

פורסם

650 שקלים?!

אם כך אז שלום ולא להתראות 9600GT

ברוך הבא 9800GT

פורסם
  • מחבר

צודק אחי.. הייתי נעול על היופי (כשבאותו היום שהתקנתי את הכרטיס מסך הזה במחשב לא עניין אותי "היופי") ככה שאני טיפל'ה מצטער על הקנייה .

בכל אופן ה- 9800 נראה הרבה יותר כבד מה- 9600 שיש לי (ראיתי אותו באותו יום שקניתי את ה- 9600 ב-TMS הוא מפלצת רעה וכבדה )

אף על פי ה- 9800 "יותר טוב" (ממש אבל ממש לא נכון כשמסתכלים על הביצועים שלו לעומת 9600 עם OC אשר מתקרב ל- 9800GT ) ה- 9600 בגירסאת הקליבר יספק על אחד אני משחק על הגדרות מפ]לצתיות (16HQ 8X (וכל ה.QUALITY הכי גבוהה) ואין משחק שלא פועל כמו סופת טורנדו .

אני רק רוצה להוריד קריסיס כדי לבדוק את הכרטיס (סתם בדיקה שלא תאמר כלום על הכרטיס) כדי לראות את היכולת של הכרטיס .

יש למישהו (מבחן בדיקה של קריסיס) לשים לי פה קישור ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים