עבור לתוכן

מצלמות אבטחה, צפייה מרחוק.

Featured Replies

פורסם

שלום,

בחנות שלי יש לי מצלמות אבטחה שיכולתי לראות אותם מרחוק בעזרת תוכנת multiview כאשר הייתי מזין את הIP בדפדפן הייתי נכנס לממשק ומשם הייתה עולה התוכנה.

כעת מותקן ויסטה על המחשב ואין לי אפשרות להיכנס לממש הmultiview אלה רק דרך הדפדפן עצמו בממשק. בחברה הם אמרו שאין תמיכה בויסטה.

הממשק אחרי הזנת הIP :

11997469co7.png

כאשר אני לוחץ על encoder viewer אני יכול לבחור בין צפייה במצלמה אחת או שתים או בMULTIVEIW ואפשרות הMULTIVIEW לא עובדת על ויסטה.

איזה אפשרויות יש לי אם אני רוצה לראות את המצלמות מהמחשב המרוחק? (אני צריך MULTIVIEW כי יש לי 4 מצלמות)

פורסם

אם אין תמיכה בויסטה אז אין תמיכה בויסטה, שום דבר שאנחנו יכולים לעשות.

אם המערכת בנויה כך שאפשר לגשת לכל מצלמה בנפרד דרך הדפדפן, פשוט תפתח 4 חלונות של הדפדפן ואז תעשה להם TILE.

פורסם
  • מחבר

הבנתי.. תודה בכל מקרה!

פורסם

אני יודע שזה ישמע אידיוטי, אבל ניסית להפעיל את התוכנה במצב תאימות למערכת הקודמת ?

לחצן ימני על קובץ ההפעלה של התוכנה -> מאפיינים -> ואז תאימות או משהו בסגנון.

עד כמה שזה ישמע מוזר, זה עוזר לעיתים רחוקות.

בקשר לפיתרון של Czar_salad, אני די בטוח שיש תוספות לפיירפוקס/הדפדפן אופרה שמאפשרות הצגה של מס' אתרים בחלון אחד.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

עוד פתרון שעובד בוודאות -- תוריד את תוכנה הMULTIVIEW מהאתר של GEOVISION, תתקין אותה (http://www.geovision.com.tw/upload/en/GV-Video_server-firmware/DMVSMultiView_0806.zip) ותפעיל אותה ב-VISTA במצב תאימות ל-XP SP2. התוכנה הזו מחליפה את הממשק של הדפדפן ועובדת בלי בעיה תחת ויסטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים