עבור לתוכן

בעיה בכרטיס מסך HD4870

Featured Replies

פורסם

טוב תשמעו לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש ובו כרטיס מסך SAPPHIRE HD 4870 עכשיו התקנתי כמה משחקים לראות את הרמה של הכרטיס משחק 5 דקות ואז פתאום המחשב מתחיל להתקע ולבסוף המחשב קורס! אז חשבתי אולי המשחק פגום אז התקנתי עוד משחק ואז הבעיה חוזרת על עצמה!! התקנתי 3DMARK הרצתי אותו ושם הוא אומר שיש בעיה במשהו עם הכרטיס מסך.. עכשיו אני שואל אותכם מה ניתן לעשות בשביל שיעבוד נורמלי.. ולמקרה וצריך את המפרט:

E8500

4GB OCZ זיכרון

550W ENERMAX MODU82???

NZXT TEMPEST

ASUS P5Q

פורסם

תעלה את מהירות המוורר בכרטיס מסך..

דרך rivatuner

פורסם

^הוא בכלל לא אמור להתעסק עם מהירות המאוורר. זה רק למי שרוצה להוריד את הטמפרטורה של הכרטיס מתחת לטמפרטורה הרגילה.

פותח הדיון - הכרטיס פגום. ממש אחריות והחלף אותו.

פורסם

כשחיברת אותו, חיברת גם את כבל החשמל אליו?

שידרגת כרטיס - מחקת את הדרייבר הקודם, והתקנת דרייבר עדכני ל4870?

פורסם
  • מחבר

המחשב הגיע חדש בלי וינדוס אני התקנתי וינדוס במקרה שלי ויסטה 32 והתקנתי את הדרייבר הכי עדכני שקיים וזה 8.8 עדיין לא עוזר ומחר אני ישלח את המחשב למעבדה שיראו מה הבעיה...

אם אני יחליף את אותו כרטיס ל-MSI זה יפתור לי את הבעיה??

פורסם

אין קשר לחברה.

פורסם
  • מחבר

אז קיצר לקחת את המחשב למעבדה של החנות?? או שהבעיה שלי בוודאות בכרטיס מסך וצריך רק להחליף אות??ו

פורסם

כמעט בטוח שהבעיה היא בכרטיס עצמו, אבל כבר עדיף לקחת את כל המחשב.

פורסם
  • מחבר

טוב לקחתי את מחשב למעבדה..בהתחלה האדם שם גם לא הבין מה הבעיה ושבר את הראש עד שמצא שבסוף הבעיה היתה שהזכרון לא טוב(על הדרך הוא גם החליף 3 פעמים כרטיס מסך לראות אם הכרטיס הוא הבעיה) והוא החליף אותו ואז הסתדר חלקית כי משחק כמו kane and lynch עובד בלי בעיות ביינתים ומשחקים כמו dark messiah ו faltout 2 אחרי שמשחקים בהם איזה 20 דקות הם קורסים... :-\

אמרו לי שכרטיסי מסך חזקים של ATI יש להם קצת בעיה עם משחקים ישנים

מה אפשר לעשות??

פורסם

תשנה ב-CCC את ה-AI ל-ADVANCED.

אם זה לא עזר, תהפוך ל-DISABLED. זה פותר את הבעיות ל-50% מהאנשים.

אם זה לא פתר אז יש לך בעיית חומרה במחשב

פורסם
  • מחבר

נכנסתי לCCC ולא מצאתי איפה ה AI איפה זה אמור להיות??

פורסם

נכנסתי לCCC ולא מצאתי איפה ה AI איפה זה אמור להיות??

תשנה את המוד של הדריבר של ATI ל- ADVANCE ואז כנס ל- 3D .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים