עבור לתוכן

צריך המלצה לכונן חיצוני של 500/750/1000GB שיעבוד 24/7 עד 650¤ בערך

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני צריך שתמליצו לי על הארדיסק חיצוני , USB2, שמסוגל לעבוד 24/7 ולהעתיק , למחוק, לגזור בלי סוף בלי לקרוס כל פעם. יש משהו שעומד בעומס הזה?

החל מ500 ג'יגה עד 1000. 750 גם טוב. העיקר לא משהו מווסטרן דיגטל של הסדרת מייבוק הדפוקה שלהם. (יש לי אחד כזה של 500, הוא על הפנים, דפוק ברמות על, מקרטע, עושה רעשים, איטי, מה לא.. )

אגב, יש לציין שיש כבר שתי הארדיסקים חיצוניים מחוברים למחשב USB. עוד אחד לא יעמיס עוד יותר על הUSBים? (ואני לא מדבר מבחינת מתח, כי ברור שהוא מקבל עצמאית..)

פעם שהיה לי מודם USB , הוא היה מקריס איתו הכל. היום יש לי מודם רשת.. או יותר נכון ראוטר-ככה שהבעיה די הסתדרה.

* לא לציין הצעה של הארדיסק סאטה פנימי, כי אין לי כבר מקום בלוח ממזמן, ולא בא בחשבון להתחיל לקנות כרטיס PCI ולהתעסק עם זה.

אני הולך לרכוש את הכונן בKSP, חשבתי על 750GB FreeAgent או 1TB FreeAgent של Seagate. מה אתם אומרים? כמה שיותר איכסון, יותר טוב. אבל אני רוצה גם שיהיה ממש עמיד ועומד בעומס שאני הולך לעשות לו לאורך זמן. (גם שיש אחריות ל5 שנים פה, בכל זאת זה מידע קצת רגיש..לגבות כל פעם כמויות כאלה זה בעיה)

ץןדה

פורסם

אני חושב שיהיה לך יותר טוב עם תקנה מארז יעודי וכונן קשיח- כך אם תרצה להחליף כונן לא תצטרך להחליף הכל.

ואם אתה אומר שהמיי-בוק איטי, אז אתה צריך eSata ולא USB.. כי כל כונני הUSB החיצוניים יתנו לך את אותם ביצועים.

שאר הפרמטרים דיי ידועים.. אז מכאן והלאה, מה שאתה תגיד יהיה טוב באותה מידה כמו מה שאחרים יגידו.

פורסם
  • מחבר

אמממ, שמע, אני לא צריך שהכונן הזה יחובר בעתיד לתוך המחשב או משהו בסגנון. (נניח ועוד כמה שנים אני אקנה מחשב חדש, יהיה ללוח יותר כניסות סאטה)..

אני לא צריך את זה, הUSB בסדר, יש לי עוד הארדיסק חיצוני של מקסטור משהו ישן מאוד יחסית שקניתי בחו''ל .. והוא עובד מצוין ויותר מהיר.

זה גם לא משתלם לי כלכלית, כי נניח לקנות 1 טרה של Seagate עולה לי 700 שקל, ועוד 100-120 שקל מארז יעודי.. (שתבין, זה סאטה ו32 באפר, בכלל באפר גדול אני לא צריך כי אני ממש לא מתכוון לחלק את זה..)

אני מביא כבר 1 טרה חיצוני ב650, ויכול לפרק אותו בלי בעיות בעתיד ולהכניס למחשב.

יכול להיות תקול איפשהו המייבוק שיש לי. לא יודע, הוא קרס ונהייה לו כשל לוגי חריף והלך כל החומר. לא רוצה להתעסק איתו כבר.. אולי בגלל זה יותר איטי, כי כמו שאתה אומר כל הארדיסקים החיצוניים של הUSBים זהים.

בכל אופן, תודה על העזרה אשמח להצעה להארדיסק חיצוני איכותי עמיד וטוב שיחזיק 24/7 העתקות שיכפולים בלי סוף.

פורסם

ובכן מכיוון ושזו לא שאלה של ביצועים אלא עמידות לאורך זמן.. ניתן ללמוד רק מנסיון של אנשים אחרים. לי יש נסיון אך ורק עם ה-MyBOOK-ים.. אבל אני רואה כאן לא מעט שקנו את הכונן הזול של Ivory הלא הוא Maxtor One Touch או משהו כזה.. והם מאוד מרוצים ואני באמת לא שמעתי על מישהו שהתלונן לגביו. העניין הוא שלא נראה לי שיש דגם שלו עם יותר מ 500GB.

בכל מקרה אם אתה קונה רק מKSP אז אין לך ממש מבחר.. אני בטוח שה-FreeAgent יעשה את העבודה.

עריכה- ה-Maxtor One Touch זמין במחיר של 484ש"ח ב-Ivory לגרסת ה750GB אני חושב שזה מאוד משתלם. כמובן שלא הייתי ממליץ על זה בד"כ אבל אם אתה כבר קונה מKSP אז אייבורי הם לא נפילה בהשוואה אליהם לדעתי. ;)

פורסם
  • מחבר

אוקי , תודה, אשמח לשמוע עוד חוות דעת..

אם אני אלך על הFreeAgent , אני אקנה כאמור מKSP. של 1000.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים