עבור לתוכן

כמה יעלה מחשב מבוסס על core i7?

Featured Replies

פורסם

בגלל זה לא כלכך קריטי לעבור לנהלם בזמן הקרוב. לא שווה את המחיר. אתה יכול לקנות מעבד קצת פחות חלש ולהמהיר אותו עם 8 גיגה זכרון ועדיין יצא לך יותר זול.

מה לגבי השמועות שיהיה אפשר להמהיר את נהלם רק על X58?

קריטי? בטוח שלא

גם לא קריטי לקנות היום AMD X2 בפחות כסף.

לעניות דעתי, אם אין לחץ על מחשב עכשיו, אין סיבה לא לחכות.

אני לא יודע לגבי השמועות של הOC, אין לי ספק שזה לא יתפוס כי גם ליצרניות הלוחות תהיה מילה בעניין.

• תגובות 52
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אינטל כמיטב המסורת מוציאה בשלב הראשון לשוק את מעבד האקסטרים.

CORE i7 הוא שמו של מעבד האקסטרים ממשפחת נהלם החדשה (שתחזור להיקרא CORE) ושאר המעבדים במשפחה יצאו בתחילת שנה הבאה עם צורת זיהוי חדשה לפי התבנית הזו (i7).

בדרך כלל מעבד האקסטרים משתחחר לראשונה במחיר של 999$ אך כבר קרה שהמחיר הראשוני היה 1500$.

מחירי DDR3 צפויים לרדת משמעותית בחודשים הקרובים כך שבתחילת 2009 מערכת מבוססת נהלם (CORE) תהיהאפשרות ריאלית לקניה עם תוספת די נכבדה לביצועי הדור

פורסם

מחירי DDR3 צפויים לרדת משמעותית... בתחילת 2009 מערכת מבוססת נהלם (CORE) תהיהאפשרות ריאלית לקניה עם תוספת די נכבדה לביצועי הדור

אמן, כן יהי רצון !

אני ממתין בסבלנות להשקת Nehalem... :biggthumpup:

פורסם

מעבדי ה MID-LOW END שאתם מכירים היום כסדרות ה E2XXX ו E4XXX וה E5XXX וה E7XXX ימכרו רק בשנה הבאה בתושבת שונה מזו של ה I7 (כמובן לוח אם שונה ולא תואם).

פורסם

זה בניגוד למה שאינטל אמרו ולמה שהם עשו עד כה, מה המקור שלך?

פורסם

למעשה זה דבר ידוע

יהיה סוקט 1366 וסוקט 1160

פורסם

השתגעו לגמרי.

זה מה שקורה כשAMD לא מצליחים להתחרות

פורסם

אני לא יודע מה המקור שלך, אך זה בכלל לא המצב בהסתמך על Expreview מהיום:

נחשפו שמות המודלים של מעבדי ה Core i7

עד לסוף השנה אמורה Intel להשיק שלושה מעבדי Core i7 המתבססים על ליבת

ה Bloomfield השייכת לארכיטקטורת ה Nehalem החדשה ויעבדו לראשונה בתושבת ה LGA 1366 של Intel,

היום נחשפים שמות המעבדים הדגמים של המעבדים החדשים המיועדים אחד לכל פלח השוק: אקסטרים, ביצועיסטי ובייניים.

אלו שמות הדגמים:

* מעבד Core i7 Extreme 965 מודל: BX80601965

* מעבד Core i7 940 מודל: BX80601940

* מעבד Core i7 920 מודל: BX80601920

עדכון:

נראה לך שיצרניות לוחות האם יתנו יד למהלך כל כך הזוי שאין בו שום היגיון כלכלי ורק יבלבל וירחיק לקוחות מהטכנולוגיה החדשה ??

פורסם

תסתכל בגוגל, זה מפורסם כבר בכל האינטרנט.

הסוקט השני יצא שנה הבאה והוא יהיה ממש לא מעניין למשתמש מתקדם.

עריכה:

מה שמדהים זה שהתירוץ העיקרי לקנייה של intel מאשר AMD זה בגלל שממש קל להמהיר את אינטל. הרי באותו מחיר מקבלים את אותם הביצועים משני החברות אלא אם אתה הולך להשקיע מעל 1500 שקל במעבד.

פורסם

אני לא יודע מה המקור שלך, אך זה בכלל לא המצב בהסתמך על Expreview מהיום:

נחשפו שמות המודלים של מעבדי ה Core i7

עד לסוף השנה אמורה Intel להשיק שלושה מעבדי Core i7 המתבססים על ליבת

ה Bloomfield השייכת לארכיטקטורת ה Nehalem החדשה ויעבדו לראשונה בתושבת ה LGA 1366 של Intel,

היום נחשפים שמות המעבדים הדגמים של המעבדים החדשים המיועדים אחד לכל פלח השוק: אקסטרים, ביצועיסטי ובייניים.

המקור שלי זה כל אתר חדשות נורמלי בתחום המחשבים. אתה מסתכל על הטווח הקצר ולא על ה roadmap המלא שלהם (בלומפילד מיועד לשווקים המתקדמים). זה לא ירחיק אף אחד כי אין אופציה אחרת...

אני לא בטוח שהתירוץ של קניית אינטל על AMD זה רק OC, יש הבדלי ביצועים וגם תדרים בהרבה פחות מ 1500 שקל.

פורסם

נראה לי שאינטל תאבד הרבה לקוחות אם תוך שנתיים הם יחליפו שוב פעם סוקט.

זה יהיה שוד לאור יום...

פורסם

זה יהיה שוד לאור יום...

הם יחזיקו יותר עם AMD לא תימצא דרך לעקוף את כל התכנולוגיה שלהם :xyxthumbs:

פורסם

זה יהיה שוד לאור יום...

הם לא יחליפו סוקט, יהיו שני סוקטים במקביל, לשוק גבוהה ולשוק נמוך.

1366 ישומש גם ב2010 H2 לפי התיכונונים של היום.

פורסם

זה עדיין שוד.

אני למשל לא מחליף מחשב כל שנתיים אז כשאני אחליף אותו אני ארצה שהוא יהיה בסוקט 1366 (שזה אמור להיות לשוק הגבוה) משמע אני אצטרך לשלם יותר בהשוואה לשוק הנמוך.

בכל מקרה , זה נורא דבילי ליצור הפרדה כזאת בין שוק גבוה לשוק נמוך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים