עבור לתוכן

מחשב לא נדלק

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב פנטיום 3 mhz 600 והבעיה היא כזאת, כשאני לא נוגע במחשב זמן מה הוא מרסט את עצמו. הבעיה הזאת נמשכה לי כבר כמה חודשים אך מאז השבוע האחרון זה הלך ונהיה בתדירות יותר גבוהה, המחשב פשוט נכנס ללופים של ריסטרט ואתמול ניסיתי להדליק את המחשב ולא הייתה שום תגובה. איפסתי את הביוס הוצאתי את הבטרייה והחזרתי ניסיתי להדליק עם זיכרון אחד במקום שניים ושום דבר. חוץ מזה שהספק עובד ומוציא אוויר ויש שני לדים דולקים שום דבר לא זז, הספק די חדש בסביבות ה- 400 וואט. אם למישהו יש איזה פתרון אשמח אם תעזרו לי להבין מה הבעיה.

פורסם

לדעתי תחליף ספק , לא חשוב כמה הוא חדש , יכול להיות שהוא דפוק

דבר ראשון , תבדוק כמה דברים :

מנורת HD דולקת באופן קבוע

מספר צפצופים מהמחשב

לבדוק שכל המאווררים עובדים

דבר שני (לא מומלץ למי שלא מכיר) תנסה לפרק את כל שלוחות החשמל חוץ מהלוח , במידה ולא עובד (לא תראה כלום במסך)

תעבוד בשיטה הישנה של טכני PC (במידה ויש לך קצת יידע)

ותתחיל להוציא חומרה , זיכרון , כרטיס מסך וכו.... (תתחיל לפסול דברים)

במידה ונשארת רק עם לוח , ספק , ומעבד , והמחשב אינו מגיב (אין סימן חיים , צפצופים , משהו )

תפנה לטכני מוסמך שיכול לזהות בדיוק מה פגום בעזרת Analyzer Diagnostic

לדעתי יש לשלול בעיית תוכנה .

פורסם

כרגע המחשב נדלק?

אם לא, הוצא את כבל החשמל מהספק, לחץ מספר פעמים על כפתור ההדלקה, חכה דקה, חבר את הכבל ונסה להדליק את המחשב.

בדוק טמפרטורות המערכת.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עליתי על הבעיה זה הספק שלי, הוא לפעמים נדלק ולפעמים לא. כנראה זה גם מה שגרם לכול הריסטים שהיה במחשב.

יכול להיות שיש לו איזשהי בעיה עם המתחים או משהו כזה? ( מקסימום אני יחליף ספק, לא ביג דיל )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים