עבור לתוכן

Warhammer Online : AOR מי מוכן לקרב הגדול והקרב?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם...שבוע הבא יוצא WARHAMMER ONLINE ההמוני שכולם חיכו לו כולכך!!!

זה לא עוד AOC כושל(קשות)וזה גם לא LOTRO וגם לא WOW.....זה אחד הMMO הכי שווים הכי כייפים הכי יפים ומעניינים ששיחקתי בחיים שלי!

אני חייב לדעת אם תהיה קהילה ישראלית לזה....אני יודע יש מלא מפורם גיימר שיהיו (אין לי שם מנוי) בגלל זה אני שואל פה....

• תגובות 48
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אולי אני אקפוץ על הרעיון, נראה כבר.

מפריע לי מעט התשלום החודשי אבל כל עוד המחיר לא יהיה מוגזם אולי אני באמת ארכוש את המשחק,

אם הוא אכן יהיה מהנה ואיכותי כמצופה.

פורסם

תערוך בבקשה את הכותרת.

אתה לא בצ'ט של תפוז

פורסם
  • מחבר

תאמין לי המשחק הזה שווה את זה!

אני הייתי בבטא סגורה ועכשיו בפתוחה...זה פשוט מהמם!

אני פליט מ WOW מLA2 מAOC(אלוהים איזו אכזבה של השנה...עוד כמה חודשים בטח יפשטו רגל) ועוד מלא משחקים קוריאנים מסריחים(לא יכול לספור אפילו)

פורסם

אני אקנה את המשחק ואנסה.. כי לפי תגובות של אנשים ברשת הוא באמת המשחק הראשון שעשוי לעבור את WOW

( מקווה שהפעם זה נכון ) כי אין סיכוי שמה שקרה עם AOC יחזור שוב.. הפעם זה EA והם לא יעשו פדיחות כמו FUNCOM

המסריחים האלה

פורסם

EA? לא פדיחות? אתה בטח צוחק :-X

פורסם
  • מחבר

EA לא קשורה לפיתוח של המשחק אלה MYTHIC!

פורסם

מספיק שיש את לוגו של EA על האריזה בישיבל להרחיק אנשים מסוימים

פורסם

EA כבר לא שם נרדף לזבל

החברה מתחילה להשתפר

פורסם

בדיוק מה שבאתי לכתוב.

הם עדיין לא ברמה שהם צריכים להיות, אבל בהחלט יש מגמת שיפור אצלם.

פורסם

שחקתי ב BETA, והיום (ראשון) אני מתחיל לשחק במשחק עצמו.

המשחק עשוי ממש טוב, בחירת הדגש על RVR נותנת הרגשה שיש מלחמה בכל מקום.

המשחק כל כך שונה מ WoW שזה מדהים, המפתחים חשבו על הרבה נקודות שהופכות את המשחק למדהים.

כנראה שזה יהיה המשחק שאני אשחק בשנים הקרובות.

פורסם

EA כבר לא שם נרדף לזבל

החברה מתחילה להשתפר

האמת היא שאני מודה, ישנם משחקים כיום של EA שהם נחמדים.

אבל מניסיון עבר שלי איתם - יש להסתכל ולהיזהר מזה בכל מקרה.

MASS EFFECT משחק נהדר, עלילה מעולה, רק חבל שהוא מפוצץ בבאגים - גרם לי להפסיק לשחק.

BF2, CNC3 וכו' וכו'..

יש מספיק דוגמאות, אני בטוח גם שתדע לתת יותר דוגמאות.

אני מאוד מקווה שEA באמת מכוונת על דרך המלך, אם כי זה לא נראה עם RA3.

פורסם
  • מחבר

יש מישהו שכבר הזמין את זה מראש?

אני לא יודע מה לעשות...או להזמין בהורדה דיגיטלית שזה בערך יעלה 190+ שח...אבל אני יוכל ממחר להיכנס לקרב...או להזמין נגיד מ PCGAMES.CO.IL

שזה 219 שח אבל עדיין אין להם את זה במלאי וגם אם יהיה זה יקח 3-4 ימים להגיע במשלוח דואר ישראל...

מצד אחד אני רוצה להתחיל מוקדם אבל מצד אחר אני רוצה גם את הקופסה של המשחק והמדריך במקום הורדה דיגיטלית... :s07:

פורסם

קניתי הרגע בקניה דיגיטאלית מהחנות של EA, שילמתי 4 פאונד נוספים כי D2D-UK עשה לי בעיום עם הPayPal, נקווה שזה לא בזבוז מוחלט של כסף כמו AoC במקרה הכי גרוע אני אשחק בוא עד ש WOTLK ישוחרר בשביל לחזור לWOW לחודשיים לבכות על זה שבליזארד הרסו את המשחק אחרי שנה ולחזור לCOD4.

:smile1:

פורסם

MASS EFFECT משחק נהדר, עלילה מעולה, רק חבל שהוא מפוצץ בבאגים - גרם לי להפסיק לשחק.

איזה בולשיט.

הגרסאות הפרוצות מפוצצות בבאגים - אלה הגנות שהוספו בכוונה על ידי BIOWARE דוגמאות לתקלות מכוונות שיש בגרסאות פרוצות - בעיות עם שמירות, עם ה GALAXY MAP, עם הOVERHEAT. בעיה שלך שאתה ילדון קמצן, לא רוצה להשיג את המשחק בהגינות - תסבול\תמות.

לך תקנה את המשחק, ותהנה מגרסא נקיה מכל תקלה.

EA עדין שווים לתחת. יעשו הכל כדי להשיג כסף, וכמה שיותר מהר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים