פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים נראה לי שהארד דיסק שלי נדפק מה שאני רוצה זה לדעת איזה הארד דיסק מתאים לי אמרו לי שאני צריך IDE כי המחשב שלי ישןאיך אני יודע בדיוק?איפה זה צריך להיות רשום?ומה ההבדל בין IDE SATA וכל אלה איך אני מבדיל ביניהם?
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים תבדוק בלוח אם אם יש לך SATA. עדיף שתתן לנו את הדגם של הלוח(בתוכנות כמו EVEREST, PC WIZARD) ההבדל הוא במהירות ובחיבור/כבל. SATA נראה ככה: IDE"
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים מחבר אז ככה נראה לי שההרד דיסק שלי נדפק הווינדוס לא עולה לי יותר אנלא מצליח להתקין גם ווינדוס מחדש זה רושם לי שיש לי בעיה בהרד דיסק ועוד משהו הוא לא מזוהה בתוכנה הזאת שבודקת הרד דיסקים HDDMD יש פה כמה תמונות אולי תעזרו לי פה ואני יצליח לתקן אותו אם זה אפשרי אפשר אולי להחליף תג'מפר מקום?
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים מחבר יש לך IDE.איך אני יודע איפה לשים תג'אמפר מה כל האפשרויות האלה?איך זה הולך בדיוק?ונראה לך שיש תקלה בהרד דיסק הזה אם הוא מגיב ככה
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים תקנה הרדיסק IDE חדש מחנות ! לא יד 2 שים גאמפר " MASTER " (יש הוראות פשוטות איך עושים את זה )תרכיב במחשב את הכבל IDE + כבל חשמל ותתקין מערכת הפעלה מחדש
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים מחבר תקנה הרדיסק IDE חדש מחנות ! לא יד 2 שים גאמפר " MASTER " (יש הוראות פשוטות איך עושים את זה )תרכיב במחשב את הכבל IDE + כבל חשמל ותתקין מערכת הפעלה מחדש לפי התמונות זה נראה לך הארד דיסק?עכשיו ב-BIOS איך אני יודע להגדיר את זה כי ראיתי שיש שם HARD DISK 0\1\2\3מה ההבדל ביניהם?אני מסתכל עכשיו על ההרד דיסק שיש לי ואני רואה שהג'אמפר נמצא על ENABLE CABLE SELECTויש אפשרות של MASTER OR SINGLE DRIVEאו אפשרות של 2 ג'מפרים שקוראים לה MASTER WITH NON ATA COMPATIBLE SLAVEיכול להיות שיש בלאגן במיקום של הג'מפר?
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים צריך לשים על זה MASTER OR SINGLE DRIVEותן לכונן הישן למות בשקט ותקנה חדש
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים אם הכונן הזה הוא יחידי (ולפי התמונה האחרונה זה מה שמבינים).. אז תשים את הג'מפר במצב של Master/Single. וזה אמור לעבוד כמו שצריך לאחר מכן.. תעדכן אותנו.
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים מחבר אם הכונן הזה הוא יחידי (ולפי התמונה האחרונה זה מה שמבינים).. אז תשים את הג'מפר במצב של Master/Single. וזה אמור לעבוד כמו שצריך לאחר מכן.. תעדכן אותנו. נראה לי שאת ההרד דיסק הוא מזהה רשום לי ב- IDE DRIVE 0: maximum capacity: 40016mb ide performance [high performance] ide read prefetch [disable[ ניסיתי להחליף גם בין הג'מפרים וגם לא עזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.