עבור לתוכן

איזה מעבד יותר טוב??? E2180/E6300

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי במחשב אחד בבית Dual Core E2180 2Ghz ויש לי אחד אחר שהוא Core 2 Due E6300 1.86Ghz...

ד"א..

תגידו מה ההבדלים בין Dual Core לבין Core 2Due? הרי שניהם זה 2 ליבות.. לא?

איזה יותר טוב?

פורסם

היי,

יש לי במחשב אחד בבית Dual Core E2180 2Ghz ויש לי אחד אחר שהוא Core 2 Due E6300 1.86Ghz...

ד"א..

תגידו מה ההבדלים בין Dual Core לבין Core 2Due? הרי שניהם זה 2 ליבות.. לא?

איזה יותר טוב?

בודאי ש - Core 2 Duo - דור יותר מתקדם מאשר DUAL CORE .

פורסם

מה זאת השטות הזאת שזרקת - שניהם Core 2!!! :bash:

מבחינת ביצועים - ה-E2180 יהיה עדיף במקצת מבחינת ביצועים וגם מבחינת OC לזיכרון המטמון יש השפעה שולית בביצועים.

פורסם

מבחינת ביצועים - ה-E2180 יהיה עדיף במקצת מבחינת ביצועים וגם מבחינת OC לזיכרון המטמון יש השפעה שולית בביצועים.

לזיכרון המטמון יש השפעה לא כל כך שולית במשחקים.

הE2180 עדיף מבחינת אוברקלוק

פורסם

"הוא" כתב: Dual Core - צריך לכבד את כבודו...... של הכותב - עניתי לשאלה העקרונית, לא למספרים שננקבו :bash:

;D

פורסם

אוקיי, קצת סדר...

אם הם באותו המחיר, אז עדיף את ה E6300 אבל לא בהרבה.

אכן הטכנולוגיה חדשה יותר, אבל מעבדי E2XXX כבר הוכיחו שהם לא מפגרים הרבה מאחור

פורסם
  • מחבר

מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין dual core לבין Core 2 due ??? אני יודע שהCore 2 Due hותר טוב אבל למה? מה ההבדל ביניהם?

ובקשר למעבדים..

אני שואל כי יש לי את שניהם בבית ואני רוצה לדעת מי יותר טוב מבחינת ביצועים...ללא שום קשר לOC...

אז מה עדיף Dual 2.00Ghz 1MB או Core 2 1.86Ghz 2MB...?

תודה.

פורסם

פחות או יותר שווים.

הנושא על ההבדלים כבר נטחן פה, ההבדל העיקרי הוא זיכרון המטמון. הטכנולוגיה היא אותה טכנולוגיה.

פורסם

אני יסביר תאבדל הE2180 בא עם 2.0GHZ 1MB CACHE 800FSB לעומת הE6300 שבא עם 1.86GHZ 2MB CACHE 1066FSB האבדל שE6300 יותר טוב בהרבה כאחד שיש לו E2180 יש לי רק דבר אחד להגיד, זה אחד המעבדים החרה ביותר שיצאו היי פעם חם טילים,בעל העלאת תדר נמוך בעתOC. שלא נדבר לאיזה מעלות הוא מגיע בOC גבוה,1MB CACHE כמו לP4 ובקיצור סתם מעבד גרוטעה. מעבד לאנשים בעלי תקציב נמוך :s07:

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין dual core לבין Core 2 due ??? אני יודע שהCore 2 Due hותר טוב אבל למה? מה ההבדל ביניהם?

ובקשר למעבדים..

אני שואל כי יש לי את שניהם בבית ואני רוצה לדעת מי יותר טוב מבחינת ביצועים...ללא שום קשר לOC...

אז מה עדיף Dual 2.00Ghz 1MB או Core 2 1.86Ghz 2MB...?

תודה.

השם הוא למטרת מסחור גרידא,היות והPENTIUM DUAL CORE הגיעו כדי לתת

מענה לאנשים המחפשים מעבדים זולים כמו שהזכירו עיקר ההבדל מתבטא בזיכרון מטמון הליבה היא אותה ליבה CONROE

פורסם

כמה שטויות בדיון אחד

Dual Core הוא מושג ולא מותג, הכוונה למעבד עם 2 ליבות.

יש מותגרים רבים של מעבדים בקטגוריה של Dual Core, המעבדים של אינטל בקטגוריה הם

1. Pentium-D

2. Core Duo

3. Core 2 Duo

כאשר האחרון הוא המודרני ביותר והראשון הוא המיושן ביותר.

פורסם

:goodposting:

באמת כבר הרבה זנמן לא ראיתי דיון עם כ"כ הרבה שטויות

פורסם

אני יסביר תאבדל הE2180 בא עם 2.0GHZ 1MB CACHE 800FSB לעומת הE6300 שבא עם 1.86GHZ 2MB CACHE 1066FSB האבדל שE6300 יותר טוב בהרבה כאחד שיש לו E2180 יש לי רק דבר אחד להגיד, זה אחד המעבדים החרה ביותר שיצאו היי פעם חם טילים,בעל העלאת תדר נמוך בעתOC. שלא נדבר לאיזה מעלות הוא מגיע בOC גבוה,1MB CACHE כמו לP4 ובקיצור סתם מעבד גרוטעה. מעבד לאנשים בעלי תקציב נמוך :s07:

כדרך אגב אני הבנתי בדיוק ההפך ממה שאתה אומר! שאפשר להגיעה איתם לOC גבוה יחסית ללא תוספת מתח כלל!!

אין תוספת מתח=>אין חום=>OC מעולה...

ואת האמת אני גם מדבר מניסיון.. יש לי E2180 שיושב על 3GHZ ללא תוספת מתח כלל! לומרות שיזה גם קצת סוג של מזל וגם תלוי בלוח.... ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים