פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים אהלן,לא מזמן סיימתי את הCHRONICLES OF RIDDICK, ואני חייב לומר שהמשחק היה מעולה, יותר טוב מהמון משחקים שיצאו בשנה האחרונה.מתוכנן למשחק הזה המשך? היות ומדובר על החלק הראשון של הסרט...תודה!
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים אני חושב שקצת פיספסתיש 2 סרטים לרידיקpitch black והקרוניקלסיש משחק אחד לרידיק (זה שאתה שיחקת)שיצא ב2004 ועוד משחק (Assault on Dark Athena) שמתוכנן לצאת השנה
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים אה חדשות רעות לגבי זה, אחרי האיחוד של ווינדי ואקטיבז'ן, הם נטשו את זכויות ההפצה של המשחק וכרגע עתידו של המשחק לא ברור
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים כאילו שתאריך יציאה "2008" לא כבר אומר שהמשחק דיי גמורבכלל כאשר סיירה אחראית למשהו הוא כנראה לא יראה אור יום
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים מחבר איזה מבאס \=אני מקווה שיצא עוד משהו איכותי כמו המשחק הנ"ל.בכל מקרה, המשחק הזה היה מבוסס על איזה סרט מהסדרה?יש את פיץ' בלאק, ויש את הסרט האחרון שיצא, שהוא מדובר על הקטע האחרון לא?את זה למשל אין במשחק...
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים המשחק משתלב בעלילה לפני הסרט הראשון (פיץ' בלאק).דרך אגב, וין דיזל הוא גיימר רציני מאוד מסתבר שהיה מאוד מעורב בהכנה של המשחק הראשון, ויש לו עוד משחק מתוכנן בקרוב: http://www.gamespot.com/xbox360/driving/wheelman/index.htmlשגם ילווה עם סרט חדש. נקווה שיהיה טוב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.