עבור לתוכן

לא עוזבים אותי באי סי קיו!!!

Featured Replies

פורסם

ה-היי טק עלה להם לראש כנראה ;D ;D

• תגובות 38
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל הבקשות שלי לקבל את המספר הנחמד שלי חזרה לא עזרו. נבלות.

אז תמצא מספר חדש, זה כל כך קל, השגתי 5 מספרי ICQ בתחום 12M-50M, ורק השארתי לעצמי את הכי נמוך שאותו גם קל לזכור 12272026 .

הרבה אנשים עוד בתחילת ICQ פתחו חשבונות כניסיון לבדוק מזה. לכן תחפש אנשים ששם, שם משפחה,ניק שלהם יהיו זהים (AAA לדוגמה), אם חוץ מהדברים האלה שום דבר אחר לא ממולא, אז 90% שהסיסמה שלהם זהה לניק שלהם, כלומר AAA.

בהצלחה.

פורסם

אני לא מקבל כאלה הודעות יותר מאז שהתרד הזה נפתח ועשיתי כמה שינויים !!!!!!!!! :D :D :D :D

פורסם

מאז שביטלתי את האפשרות שמתשתמשים אחרים יוכלו לראות את הOn line\Offline Status, הפסקתי לגמרי לקבל את ההודעות האלו...

קחו לתשומת לב

פורסם

דוקא את זה לא עשיתי ובכל זאת לא מגיעים אלי בגלל שינויים בהגדרות המתקדמות של ה-SECURITY AND PRIVACY של גירסה 2001b.

ולא חסמתי את האפשרות לקבל הודעות (MESSAGES) מאנשים שלא ברשימה שלי.

פורסם

מאז שביטלתי את האפשרות שמתשתמשים אחרים יוכלו לראות את הOn line\Offline Status, הפסקתי לגמרי לקבל את ההודעות האלו...

קחו לתשומת לב

::)

פורסם

קחו לתשומת לב

::)

מה הבעיה?

פורסם

לא חושבת שיש קשר...אני תמיד עשיתי שלא יראה את ההOn line\Offline Status ואני עדיין מקבלת דברים כאלה...

פורסם

מה הבעיה?

לא כלום, פשוט דבריך נגעו גם לגבי -אז החלטתי לקצר בדברים ולצטט. ולא, אין כל קשר לסמיילי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים