פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים שלום זה המאורים שיש לי במארז...האם זה טוב?מקדימה: מאוורר שמכניס אוויר (בא עם המארז)בצד: מאוורר שמכניס אוויר (בא עם המארז)למטה: מאוורר שמכניס אוויר (הוספתי...מאורר Xilince)למעלה: 2 מאווררים שמוציאים אוויר (הוספתי...מאורר Xilince)מאחורה: מאוורר שמוציא אוויר (בא עם המארז)
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים מחבר תודה רבה לכם דרך אגב מישו יכול להגיד לי בערך איך המאוררים של xilence הוספתי כאלה http://www.skypc.co.il/pl_product~302220~18~0.htm
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים הנתונים נראים מפוברקים משהו.70CFM ב 1400RPM עם 21 דציבל?אם זה אמיתי, אני קונה סטוק שלהם מיד, רק חבל שאין מצב שזה ככה, ולא משנה עד כמה המיסב טוב.
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים עוד לא יצא לי לראות אחד, אבל אני בספק שיש מאוורר שיכול להפר את חוקי הפיזיקה-זוית הסנפירים שלהם ושטח הפנים שלהם סטנדרטי לגמרי, לא קיים מצב שב 1400RPM הם ידחפו 70CFM. אני כבר לא מדבר על השקט, אלא על דחיפת האוויר.
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים מחבר חחח אוקי תודה רבה לך יש מישו שמכיר פחות או יותר את המאוורר ויכול להגיד לי איך הוא?
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים מאווררים לא רעים, אחרי הכל הם לא סתם יקרים.. אבל יכלת לקחת משהו הרבה יותר טוב כמו ה-SlipStream של Scythe.ובנוגע לאמינות המאווררים של Xsilence (או Xilence, לא יודע וזה לא מעניין אותי).. Scorn צודק, הנתונים מאוד לא אמינים.
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים מחבר אההה הבנתי...ו36 מעלות במנוחה לפי תוכנת REALTEMP זה בסדר נכון?? באברסט הוא מראה לי 47
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.