פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים קודם כל אני רוצה להגיד שאתה לא בסדר!!! אתה גורם לבן אדם מבוגר להזיל ריר על הבוקר! בכל מקרה הנה התרומה של בן דוד שלי ושלי לפוסט הזה Subaru Alcyone SVX - קרדיט לldti על הזיהוי פורשה קיימן S קורבט Stingray
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים אני לא מבינה איך אפשר בכלל להתלהב מהקורבט או בכלל מרכב אמריקאי.. אני קצת משוחדת ;D , אבל מי שרוצה לנהוג ברכב ולהנות אז רק רכב גרמני ד"א הקיימן זה רכב של כוסיות... . את בחורה אני לא מתפלא אנשים אוהבים את הרכבים האמריקאים בגלל המנועים הגדולים(אם תשמעי מנוע כזה את תביני...) שלהם שהיו פעם ואמריקאיות אכן נוחות (אני נוסע על אחת..) הA5 פשוט יפייפיה...!! גם הקורבט C6!!
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים את בחורה אני לא מתפלא אנשים אוהבים את הרכבים האמריקאים בגלל המנועים הגדולים(אם תשמעי מנוע כזה את תביני...) שלהם שהיו פעם ואמריקאיות אכן נוחות (אני נוסע על אחת..) הA5 פשוט יפייפיה...!! גם הקורבט C6!! אוווייי נו... ;D קפוץ לביקור ואתן לך לנהוג ואז תדע מה זה מנוע אמיתי ואו שנסע ישר לנורבורגרינג haha
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים וואו ידעתי שזה צריך להיות תל אביב.וכן רכבים אמריקאים בעיקר הקלאסיות של סוף שנות ה60 ושנות השבעים הם הרכבים הכי סקסים שיש וכן אם אני רואה איזה מוסטנג 72 אני יכול לגמור.
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים נדירות!!איפה צילמת את התמונות?את הסובארו והקורבט באזור רמת גן את הפורשה (איך לא) ברמת אביב
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים מחבר נראה לי שאת הקורבט האפורה גם אני ראיתי וצילמתי.. זאת לא אותה קורבט, לקורבט שאני צילמתי יש ג'אנטים כרום וגג שחור (סאן רוף). עדכון.
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים תגידו, איפה אפשר למצוא מכוניות בסגנון הזהhttp://i319.photobucket.com/albums/mm464/NavigatorXJ/ChevroletCorvetteC319701.jpgבזול?(שאני אומר זול, אני מתכוון לזול בשביל ילד בן 17 שלא עובד ורוצה מכונית זולה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.