עבור לתוכן

מחפש המלצה לראוטר חדש תקציב עד 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

יש לי את הראוטר שמקבלים חינם מבזק, וכמו כל דבר חינם הוא לא משהו

אין לי שום ידע בראוטרים וכאלה אז לכן אני שואל אותכם

מה הרואטר הכי טוב שאני יכול לקבל במחיר כזה?

פורסם

הנתבים הכי טובים במחיר הזה הם כנראה הBR-6504N של אדימקס וה-WNR834B של NETGEAR, שראיתי מתחת ל500 ש"ח.

השאלה היא האם זה מה שאתה צריך. שניהם נתבי N draf 2.0 כלומר טובים בכיסוי אלחוטי, אבל יש צורך בכרטיס רשת אלחוטי תואם שעולה בסביבות ה200 ש"ח.

אם אתה משתמש בעיקר בחיבור קווי אז במחיר הזה אתה יכול לקנות נתב "מהדור הישן" כמו הWRT54GL יחד עם מתג ג'יגה ביט.

אם שאתה רק רוצה משהו בסיסי שיחזיק את הרשת כמו שצריך, אז הWRT54GL לבדו הוא בחירה טובה או נתבים זולים יותר כמו הBR-6402WG של אדימקס או ה3CRWER100-75 של3COM.

פורסם
  • מחבר

היום יש לי נתב חינמי של בזק והוא לא בדיוק מחזיק את הרשת טוב. בקושי יש קליטה במחשב השני והאינטרנט שם ממש איטי, שלא נדבר על המחשב שמחובר אליו בכבל. כל רגע יש החסרת נתונים ולפעמים הדף לא עולה וצריך לרענן כדי לקבל אותו...

בכל מקרה בשביל הצרכים שלי ה BR-6504N של אדימקס יהיה טוב?

ועל איזה כרטיס רשת אתה ממליץ?

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

יהיה מעל ומעבר. אם אתה קונה אותו ובאמת רוצה לנצל את היכולת האלחוטית שלו אתה צריך לקנות כרטיס אלחוטי תואם, EW7728. למרות שהוא יעבוד גם עם כרטיסים רגילים, רק ללא יתרון מיוחד מבחינת קליטה אלחוטית.

ד"א, אם יש לך בעיות גם במחשב שמחובר עם כבל אז האשמה היא לאו דווקא בנתב עצמו, אולי יש בעיה בקו או בהגדרות בתשתית/ספקית.

פורסם
  • מחבר

ומאיפה אני יכול לקנות את הכרטיס הזה?

אני אקנה את הנתב מפנדה מחשבים...

פורסם
  • מחבר

תודה!! :xyxthumbs:

אני מעדיף לקנות מפנדה, כי כבר יש לי ניסיון טוב איתה...

פורסם

איך הראוטר הזה ? BR-6504IL הוא על תקן N ואותו דגם שציינתם בדיון פה רק הסיומת שלו פה IL זה משנה משהו ?

http://www.pikok.co.il/viewproduct.asp?PID=450&SID=2

זה המפרט שלו .

אם אני אקנה את הכרטיס הזה ואקנה גם כרטיס רשת טוב מתאים לו כגון : EW7728 .

או משהו דומה מהרשימה פה תעזרו לי כי אין את הדגם הזה ספצפי : http://www.pikok.co.il/category.asp?SID=1⊃=1

אם אני אקנה את כל אלה לדעתכם אני אקבל קליטה מקסימלית בבית שלי ? מרחק 10-15 מטר דרך 3 קירות .

תודה .

פורסם

אין הבדל בין שני הנתבים.

כרטיסי הרשת המתאימים לנתב הזה מתחילים כולם ב-EW77.

15 מטר עם 3 קירות -- לא בטוח שתהיה לך קליטה מקסימלית אבל היא בטוח תהיה יותר טובה מזו שתקבל בנתב תקן G סטנדרטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים