פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים אני מעלה תדיסק של הWINDOWS שאני יודע בוודאות שהוא עובד והכל בסדר איתו הטעינה של הקבצים מתחילה וכל פעם קורה משהו אחר 1. נתקע באמצע 2.מדווח על קבצים פגומים, כל פעם קובץ אחר למשל: HTKRNLMP.EXE, HALAACPI.DLL 3. עד שהצלחתי פעם אחת להתקדם קצת עם ההתקנה שאני בא לבחור באפשרות של התקנה מחדש של הווינדוס הוא רשם לי שיש לי בעיה בהארד דיסק 4. פעם אחת אפילו זה עשה לי ריסט באמצע הטעינה ועכשיו שאני מעלה תWINDOWS שיש לי בנתיים אנלא מספיק לעשות כלום וכבר הוא עושה לי ריסט ממש תוך דקה ככה שאין לי זמן אפילו להתעסק עם תוכונות לבדיקת חומרה אז עכשיו ניסיתי עוד פעם עם התוכנה MHDD וזה מראה לי שהוא לא מזהה תהרד דיסק ועוד משהו מצחיק שאני לוחץ F12 ומעלה תבוט דרך ההרד דיסק הוא נכנס לי לתוכנה MHDD ושאני עושה את זה מהדיסק איפה שהתוכנה באמת קיימת הוא עושה לי מסך שחור טוב אלה התמונות...
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים בדוק את ההארדדיסק עם MHDD או תוכנת בדיקה של היצרן (מדריך בסטיקי).אלו תוכנות שעולות מבוט, ולא דרך ווינדווס.
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים מחבר בדוק את ההארדדיסק עם MHDD או תוכנת בדיקה של היצרן (מדריך בסטיקי).אלו תוכנות שעולות מבוט, ולא דרך ווינדווס.אלה תוצאות הבדיקה עם התוכנה MHDDאבל אחרי הבדיקה הזאת הWINDOWS עוד פעם לא עולה לי ניסיתי לשחק עוד פעם עם ההגדרות של הבוט בביוס ועדיין לא עובד לי3MS 13753110MS 16888350MS 80150MS 2500MS 0500MS 0אנלא מבין בזה אבל מה זה בדיוק אומרולמה נראה לך שה-WINDOWS לא עולה לי...מה הסדר של הבוט צריך להיות?כי יש HAR DISK 0/1/2/3ויש CD ROMויש NETWORKמה זה אומר בדיוק?שכחתי לציין שלפני זה היה לי מסך כחול שרשם ליa problem has been detected and windows ha been shut down to prevant da(m)ה-m בסוף הייתה רשומה בקטן למעלהאז עכשיו הוצאתי תבטרייה והחזרתי שוב לאחר שהווינדוס לא עלה ליואלה כמה שגיאות שנרשמו ליSYSTEM BIOS SHADOWEDVIDEO BIOS SHADOWEDFIXED DISK 0 ST340016ASYSTEM CONFIGURATION DATA UPDATED ERROR0271 CHCK DATA AMD TIOME SETTING ERROR0162 CONFIGURATION ERROR DEFAULT CONFIGURATION USEDאני כבר אובד עצות מה אני עושה???
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים מחבר בעיית זיכרון קלאסית.תבדוק עם MEMTEST86.ומה עם ההארד דיסק נראה לך בסדר???ואיך הסדר של הבוט צריך להיותועוד דבר שלשום בדקתי עם MEMTEST בערך 5 וחצי שעותלנסות עוד פעם תממליץ?
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים אם הרצת כבר את הבדיקה והיא יצאה תקינה, לדעתי אין צורך לבדוק שוב.מדובר במחשב חדש?
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים מחבר מחשב ישן משהו כמו 3 שניםהדיסק התקנה לא דפוק כי כבר השתמשתי בו וגם ניסיתי עוד אחד שגם עובד בוודאותניסיתי להחליף תחריץ של הזיכרון אבל זה לא עוזר[br]פורסם בתאריך: 12.09.2008 בשעה 22:49:25מחשב ישן משהו כמו 3 שניםהדיסק התקנה לא דפוק כי כבר השתמשתי בו וגם ניסיתי עוד אחד שגם עובד בוודאותניסיתי להחליף תחריץ של הזיכרון אבל זה לא עוזרמה עם אופציית ההרד דיסק?הבדיקה תקינה?
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים תעשה בדיקה וויזואלית עבור קבלים נפוחים או נוזלים.אם יש לך, תנסה עם דיסק קשיח אחר.
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים מחבר תעשה בדיקה וויזואלית עבור קבלים נפוחים או נוזלים.אם יש לך, תנסה עם דיסק קשיח אחר.הכל נראה תקין לעין שום דבר חריגהוצאתי תהרד דיסק וחיברתי בחזרהניקיתי תכל האבק מה שמפליא אותו שהמחשב עלה לפחות ואחרי בדיקת ההרד דיסק עם התוכנה MHDD הווינדוס לא עולה ונהיה לי מסך שחוראולי אני לא עושה טוב תסדר של הבוט?עדכון:אז עכשיו ניסיתי עוד פעם עם התוכנה MHDD וזה מראה לי שהוא לא מזהה תהרד דיסק ועוד משהו מצחיק שאני לוחץ F12 ומעלה תבוט דרך ההרד דיסק הוא נכנס לי לתוכנה MHDD ושאני עושה את זה מהדיסק איפה שהתוכנה באמת קיימת הוא עושה לי מסך שחור
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים מחבר אני כבר לא יודע מה לעשות ואני חייב מחר תמחשב לעסקאני אלך לקנות הרד דיסק עכשיו?לא אכפת לי מה לקנות רק שיעבוד לימי שיכול בבקשה עזרה...תודה מראש....
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים אם התוכנה לא מזהה את הדיסק, זה סימן לא טוב.הביוס מזהה אותו?אם יש באפשרותך, החלך הארדיסק לצורך בדיקה.
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים מחבר אם התוכנה לא מזהה את הדיסק, זה סימן לא טוב.הביוס מזהה אותו?אם יש באפשרותך, החלך הארדיסק לצורך בדיקה.איך אני בודק אם הביוס מזהה אותו?יש תמונות של הביוס בעמוד הראשון אולי שם אפשר לראותאחרי השימוש בתוכנה HDDMD הכל נהיה בלאגןהווינדוס לא עלה יותר והתוכנה לא מזהה יותר תהארד דיסקויותר גרוע שאני עושה BOOT מההרד דיסק זה מעלה לי תתוכנה HDDMDושאני עושה BOOT מהדיסק איפה שנמצאת התוכנה הצרובה הוא לא מעלה כלום
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים רואים את זה בעמוד של התקני הIDE בביוס.ניסית להתקין עם הארד-דיסק אחר? שלך ככל הנראה תקול.
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים מחבר רואים את זה בעמוד של התקני הIDE בביוס.ניסית להתקין עם הארד-דיסק אחר? שלך ככל הנראה תקול.יש אפשרות להגדיר את ההרד דיסק כ: HARD DISK 0/1/2/3איך זה הולך בדיוק?יש פה תמונהhttp://www.zix.co.il/viewer.php?id=28731801.jpgאיך זה הולך בדיוק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.