פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים לא מצליחה לפתוח דפים באינטרנט, ניסיתי שני דפדפנים ובשניהם לא עובד כרגע אני בSAFE MODE ופה הבעיה לא קיימת... זה הודעות שגיאה מהרישומי מערכת תודה לעוזרים
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים מחבר מודם שמחובר לLAN כתובת IP באמצעות שרת DHCP של הקיבוץעד כמה שידוע ליזה לא בעיה של רשת כי יש מיילים ומסנג'ר רק הדפים לא נפתחים
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים אם כך, אני לא רואה את הקשר בין התמונות של שגיאות במערכת לבין הבעיה עצמה.(שהרי אם יש אימייל ושאר קישוריות, אז למחשב כן יש IP, והבעיות המתוארות בתמונות כנראה מזמן שונה)בכל אופן, אם יש שירותי רשת אחרים, ורק גלישה איןאפשר לחלק את התקלות שיגרמו למצב למספר רמות, הנה חלק מהן:- אין resolving כלומר המחשב לא מצליח לדבר עם שרת DNS או שלא מוגדר לו כזה, ולכן לא מתרגם אתרים לכתובות IP.(למרות שיש אימייל, שגם משתמש ב DNS, אז מאוד לא סביר שזו הבעיה)אפשר לבדוק בקלות ע"י בדיקת ping לכתובת dns.netvision.net.il למשל, אם מקבלים תשובה מ 194.90.1.5 אזי למערכת ההפעלה יש דרך לעשות resolving- אין גישה מהמחשב לפורט 80 של אתרים בעולם - כתוצאה מפירוול סורר או כל דבר אחר שחוסם יציאה לפורט 80.(ואולי אפילו policy ב firewall של הקיבוץ..?)אפשר לבדוק בקלות ע"י בדיקת telnet בפורט 80 למשל, לכתובת של אתר, כמו google telnet google.com 80באופן כללי, נסי לנטרל / להסיר פירוולים ותוכנות הגנה שונות, ולבדוק האם הבעיה נפתרה.- הבעיה יכולה לנבוע גם מדפדפן תקול, אבל במקרה שלך אמרת שניסית כבר 2 (אגב, אילו דפדפנים ניסית?)אז זה פחות סביר.יש עוד מספר אפשרויות, אבל לדעתי עדיף לבדוק קודם את המתואר לעיל, ואם לא נמצא פתרון נמשיך מכאן.הייתי רק רוצה לוודא בנוסף לכל מה שכתוב - מדובר על מחשב בודד, שמחובר לרשת LAN בקיבוץ,אין לו חיבורי רשת נוספים כלשהם (אלחוטי, בלוטות' וכו') ומחשבים אחרים בקיבוץ גולשים בלי שום בעיה, האם זה מדוייק?
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים מחבר יש resolving TELNET לא ממש עשה כלום, מה היה אמור לקרות?וכן הנתונים מדויקים, ואין פיירוול
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים יש כאן יותר מידי IP שוניםבואי נראה אם הבנתי נכוןאת מחוברת בחיבור קווי לנתבהנתב מחובר למודםהמודם מחובר לרשת של הקיבוץאם הבנתי נכון אז כמה שאלותיש עוד מחשבים שמחוברים לנתב? יש בעיות בהם?הנתב מקבל את הIP בצורת DHCP? תנסי לחבר מחשב ישירות.
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים מחבר אני מחוברת ישירות למודםהמודם מחובר לרשת של הקיבוץ שאר המחשבים אין בעיות
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים מצטער שלא ציינתי - כשאת עושה telnet על פורט 80 לשרת HTTP כלשהו, הפלט שאמור להיות הוא מסך שחור לחלוטין(ב CMD לפחות, shellים אחרים נותנים פלט שונה)אז אם המסך הפך שחור כשבדקת, זה אומר שהבדיקה עברה בהצלחה, כלומר את כן מגיעה לשרתי WEB בעולם.איזה דפדפנים ניסית? ניסית Firefox או Opera? מוגדר פרוקסי כלשהו בדפדפנים שניסית?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.