עבור לתוכן

wii super smash brothers brawl - FPS נמוך

Featured Replies

פורסם

שלום חברי המלומדים,

לאחרונה רכשתי בשעה טובה את SSBB ל WII :ylsuper:

ברגע שהפעלתי את המשחק שמתי לב שהוא פועל ב FPS נמוך יחסית לשאר המשחקים, והייתי צריך לשנות את הגרפיקה לנמוכה יותר בשביל FPS "שחיק"

מישהו יודע למה זה קורה?

יכול לבגלל שהקונסולה שלי ישנה היא לא סוחבת את המשחק בהגדרות גבוהות?

ה WII שלי בן כמעת שנתיים

פורסם

זה לא קשור בגרוש, הדבר היחיד ששינו ב WII מאז ועד היום זה הכונן....

FPS DROP אמור להיות מושג זר לקונסולה הזו, ובתכל'ס- פעם ראשונה שאני שומע מישהו מדווח על זה.

שאת האומר "שינית את הגרפיקה", אתה מתכוון דרך ה Wiikey? עד כמה שידוע לי, במשחק עצמו אין אפשרות כזו, אצלי הכל טס מרגע שהכנסתי את הדיסק X:

פורסם

אני משחק שהWII מוגדר על HDTV ואין לי מושג על מה אתה מדבר

חוץ מאונלין שם כן יכול להיות בגלל הרשת

המשחק זז בטיל

פורסם
  • מחבר

מה שקורה זה שיש בהגדרות של המשחק הפעלה וכיבוי של גרפיקה מתקדמת (כן זאת גם הפעם הראשונה שאני נתקל בזה)

בהפעלה של הדבר הזה מופעלים גם פילטירים כבדים שגורמים למשחק לפעול ב 20FPS וללא ההפעלה של זה המשחק רץ בסביבות 30-35FPS מה שאומר שבמשחק כזה מהיר זה הכרחי בשבילי

פורסם

גרמת לי עכשיו ב 4 בבוקר לחבר את הפרוגראמר שלי ולבדוק, לעזאזל....

במצב רגיל- Rock solid על 60FPS. לא זז למעלה או למטה בכלל.

לא מצאתי איפה מצב גרפיקה מתקדמת הזה, ה WII מוגדר על 480P, כמובן 16:9

אם המשחק שלך מקורי- יש מצב שהכונן שלך מכוסח כבר X: זו אחת הסיבות שלא רציתי D2Ckey לקונסולה שלי והלכתי על משהו אחר.

פורסם
  • מחבר

אגב יש WIIKEY למכשיר שלי, בכל אופן נראה שבשלבים לא עמוסים המשחק עובד חלק עם ההגדרות הגבוהות,

אולי החברה שיצרו את המשחק יידעו שהוא כבד, אני חייב לציין שמבחינה גרפית הוא עולה על כל משחק שראיתי עד עכשיו לWII

אפילו על METRIOD PRIME 3

פורסם

מה שקורה זה שיש בהגדרות של המשחק הפעלה וכיבוי של גרפיקה מתקדמת (כן זאת גם הפעם הראשונה שאני נתקל בזה)

בהפעלה של הדבר הזה מופעלים גם פילטירים כבדים שגורמים למשחק לפעול ב 20FPS וללא ההפעלה של זה המשחק רץ בסביבות 30-35FPS מה שאומר שבמשחק כזה מהיר זה הכרחי בשבילי

לא ידעתי בכלל שיש הגדרות כאלו בתוך המשחק

פורסם
  • מחבר

בכל אופן קרירין, אם אין לך את המשחק אני ממליץ בחום, אולי גם אני שיחקתי עוד בראשון שיצא ל N64...

אם אני לא טועה המשחק הראשון שייצא לWII ב DVD DUAL LAYER

פורסם

יש לי את המשחק ועברתי כבר את המצב סיפור והמצב הקלסי

ופתחתי איזה מיליון דברים

אני שחקתי בכל הSSB שיצאו

פשוט לא ידעתי שיש הגדרות גרפיות במשחק כי זה לא נהוג בקונסולות

פורסם

אגב יש WIIKEY למכשיר שלי, בכל אופן נראה שבשלבים לא עמוסים המשחק עובד חלק עם ההגדרות הגבוהות,

אולי החברה שיצרו את המשחק יידעו שהוא כבד, אני חייב לציין שמבחינה גרפית הוא עולה על כל משחק שראיתי עד עכשיו לWII

אפילו על METRIOD PRIME 3

אני יודע, D2Ckey זה Wiikey ל D2C. אישית אני ממש לא אוהב את הצ'יפ הזה, הוא מביא לקצת יותר מדי התעסקות מיותרת.

כמו שרשמתי, יש מצב שהכונן שלך קצת מכוסח כבר, אצלי המשחק רץ על 60FPS ללא שינוי.

פורסם
  • מחבר

בכל אופן אני לא יודע למה, אבל עכשיו זה פועל הרבה יותר טוב...

אולי זה משהו שהיה אז אני לא יודע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים