עבור לתוכן

בעיה כללית במשחקים ("פיקסלים בורחים")

Featured Replies

פורסם

עכשיו שנגמר הסמסטר, ויש את שעות הבוקר לשרוף, התקנתי מספר משחקים ישנים למדי שאמורים לרוץ באופן חלק וללא בעיות.

הבעיה היא שאחרי כ5 דקות משחק נוצרים כל מני ארטיפקטים בגרפיקה (פאקים בקיצור) עד רמה שאי אפשר לשחק...

יש למישהו פתרון?

כמובן שעידכנתי דרייברים, ואין שום בעיית תאימות עם הPIXEL SHADER נניח. ניסיתי להריץ כל משחק על ההגדרות ההכי נמוכות וזה גם לא עוזר...

יש טיפים חברים?

פורסם
  • מחבר

לא... מותקן אצלי ASUSPROB (תוכנת ניטור בעצם) שהתקנתי בזמנו עם הלוח אם. יש לך מושג מה הנורמות של הטמ''פ שאמורות להיות?

עריכה: התוכנה לא מציגה טמ''פ על הכרטיס מסך, הלוח אם והמעבד באזור ה50 מעלות.

פורסם

מועבר לפורום כרטיסי מסך

פורסם

איזה כרטיס מסך יש לך ? המאוורר מסתובב ?

אם אין לך ניטור לטמפ' לכרטיס מסך בדריבר אז תתקין תוכנה צד שלישי (למשל Rivatuner או everest וכו'...)

פורסם

תעשה סקרינשוט ותעלה.

פורסם
  • מחבר

RADEON 9800 PRO הכטיס מסך.

כן אני יודע שזה קצת רחוק מהסטנדרט של היום, אבל אני משחק במשחקים של הדור הקודם.

בכל מקרה, באיזה תוכנה יש ניטור לטמפ' על הכרטיס מסך? והאם בכלל יש חיישן על הכרטיס מסך?...

אגב, המאורר מסתובב, ולפי ההרגשה פולט המון אויר חם.

פורסם

אני חושב שאין לכרטיס הזה חיישן טמפ', אבל תנסה את ATITOOL

http://www.techpowerup.com/atitool/

אם הוא לא מראה טמפ' לפחות תבצע בדיקת ארטיפקטים בתוכנה.

אם היא מוצאת ארטיפקטים אני יכול להמליץ לפרק את מתקן הקירור - להחליף משחה טרמית ולנקות אבק.

אם יש אפשרות להגביר מהירות מאוורר בדריבר ועוד אפשרות מבאסת היא להוריד תדרים - downclock.

במידה והנ"ל לא עוזר אתה יכול לרכוש גוף קירור צד שלישי (רק במידה ואתה יודע שהטמפ' גבוהה מהרגיל) או פשוט לקבוע את מותו של הכרטיס R.I.P

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה המעמיקה, יש כבוד ;)

זה בדיוק מה שעשיתי (ניקוי המאוורר וכו..), עכשיו עובד פיקס. אפשר להנות שוב מפלנסקייפ טורמנט וROGUE TROOPER.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים