עבור לתוכן

בעיה בזיהוי כונן אופטי

Featured Replies

פורסם

היי, יש לי Windows Vista Ultimate X64, ועד לפני כמה ימים הכונן עבד מצויין ולאחרונה הוא נעלם מ"המחשב שלי".

הוא נפתח/נסגר, משמע הוא לא מת, הוא מזוהה ב Device Manager אבל יש לו סימן קריאה קטן בצהוב, אני לא מצליח לעדכן דרייברים שלו, וגם אם אני עושה לו uninstall ומבקש לזהות חומרה חדשה, הוא מזהה את הכונן אבל אומר שלא הותקן כמו שצריך. חשוב לציין שגם כוננים וירטואליים של Daemon Tools מזוהים במנהל התקנים אבל גם הם עם אותה בעיה של סימן קריאה צהוב כזה...

חיפשתי בפורום אבל מצאתי רק מדריך שרלוונטי ל XP והוא גם נראה לא כל כך קשור לבעיה שלי...

אבקש עזרתכם,

דניאל

פורסם

ניסית דרך מנהל ההתקנים לעשות לו "חזור למנהל התקן קודם"?

פורסם
  • מחבר

יש לי את האפשרויות האלה רק:

Update Driver Software

Disable

Uninstall

Scan for Hardware Changes

Properties

פורסם

תעשה לו Uninstall, ואז תפעיל מחדש את המחשב, הוא אמור לזהות אותו מחדש.

על איזה כונן מדובר אגב?

פורסם
  • מחבר

צורב חדש...

הוא בשם

TSSTcorp CDDVDW SH-S230D ATA Device

אני אנסה לעשות אנאינסטול ולהפעיל מחדש...

עריכה: הפעלתי מחדש, הוא זיהה את הצורב אבל אותה בעיה... :( !

פורסם

הוא עבד טוב אי פעם?

שמתי לב שהוא ide, תבדוק אם הכבל הפוך או משהו, יכול שאת הכניסה ללוח אם חיברת אל הכונן ואת החיבור לכונן חיברת ללוח אם (בעייה נפוצה..).

פורסם
  • מחבר

כן, הוא עבד טוב... אמנם לא צרבתי איתו עוד, אבל התקנתי איתו את ווינדוז ואת כל הדרייברים וכו'.

בדקתי, החיבורים בסדר... :\/\/

האם לקרוא לטכנאי שיגזול את כספי?

פורסם

לא עולה לי עוד משהו עכשיו..

אתה יכול לפרמט?

אם גם אחרי הפירמוט הכונן לא מגיב, וכל הכבלים שלו מחוברים טוב כמו שאמרת - תנצל אחריות על הכונן

פורסם

עשוייה להיות בעיה של עדכון דרייבר שאינו תואם את הציוד שיש לך

במקרה הנ"ל הדרייבר הזה מחליף את הדרייבר הגנרי של ויסטה וגורם לבעיות של חוסר זיהוי

תבדוק באתר של לוח האם אם יש דרייברים שקשורים לאיחסון.

פורסם
  • מחבר

יש לי gigabyte p43-ds3l... באתר יש רק דרייברים לצ'יפסט, רשת ואודיו (כמו במארז של הלוח).

באתר של סאמסונג יש רק דרייברים לכונן אופטי SHS-230N ולא D... שלא תואם לכונן שלי.

בע!#@$

פורסם
  • מחבר

מעולה, הכוננים חזרו ל"מחשב שלי".

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים