פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים שלום,אני זקוק לגיבוי כמעט יום-יומי. שקלתי אם לקנות כונן חיצוני esata, או לחסוך ולקנות כונן פנימי שיהיה מחובר תמיד וישמש רק לגיבוי.אם אני אשתמש בכונן פנימי, ובשלב מסוים אנתק אותו ואעביר אותו למחשב אחר, המחשב יוכל לקרא אותו מיד?תודה.
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים אם השימוש הוא אינטנסיבי למדי ואין לך צורך בניידות בכל רגע נתון..כונן פנימי יספק אותך..ואכן, כל מחשב יזהה את הכונן ככונן נוסף ויתאפשר לך לקרוא את הקבצים בלי הרבה בעיות..
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים ומה בדיוק יפריע לדיסק גיבוי פנימי להפגע או להשרף באותה המידה כמו הראשי אם תהיה בעיה רצינית במחשב?
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים מחבר ומה בדיוק יפריע לדיסק גיבוי פנימי להפגע או להשרף באותה המידה כמו הראשי אם תהיה בעיה רצינית במחשב?על זה חשבתי גם אני, אבל מצד שני אני לא משתמש בו שימוש מסיבי, אני רק מעביר אליו קבצים ושומר אותם, אני לא פותח אותם ולא מעביר ממקום למקום וכו'.
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים קווים מנחים כללים לגיבוי תקין ועמיד הם תמיד לעשות 2 עותקים ולהחזיק עותק אחד במקום אחר מאשר המחשב עצמו.כלומר הייתי עושה גיבוי לדיסק קשיח חיצוני, מקומי.גיבוי נוסף אצל אחותי באילת.כשאר שני הגיבויים מוצפנים ונגישים.הגיבוי שלך שווה רק עד רמת התדירות שלו. כלומר אם אתה עושה גיבוי פעם בשבוע אז המידע שלך עדכני רק ל7 הימים האחרונים.הפתרון החדש שמוצע לנו כמשתמשים הוא שמירת המידע ב"ענן". כלומר אצל חברת צד שלישי שמאפשרת לנו לגבות את החומר על השרתים המאובטחים שלה דרך האינטרנט. זהו פתרון מצויין שכן הוא חוסך לנו הרבה כאב ראש.השאלה היא מה גודל הגיבויים שלך ומה החשיבות שהם. למיקרוסופט יש שירות שנקרא SkyDrive בשילוב עם Live Mesh שהוא פתרון מאוד מעניין ויש לו אינטגרציה טובה עם חלונות.תלוי באופי הקבצים שלך יתכנו פתרונות אחרים.
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים מחבר מדובר על קבצי של כמה מאות מ"ב בכל יום, כך שלא שייך גבוי ברשת.נראה לי ללכת שאני אלך על מה שtatoo כתב (פנימי) ומידי פעם אגבה את זה על מדיות.תודה רבה לכם על העזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.