עבור לתוכן

שאלה לבעלי צורב פלקסטור!!!!

Featured Replies

פורסם

אני לא מדבר על הדברים הבסיסיים האלה, אני מדבר על סיטואציה קיצונית.

חשבתי שאמרת: "אני לא מבין מה הקטע של אנשים להתלהב יותר מדי ממולטי-טסקינג, כי בסה"כ אנחנו משתמשים בחלונות."

כל הדברים הבסיסיים האלה הופכים לבלתי אפשריים ללא מולטי-טסקינג.

ובנושא דוגמאות קיצוניות שאלת: " למה לצרוב ולעשות עוד דברים באותו זמן, ועוד לשחק משחקים?"

התשובה פשוטה מאוד. אני לא אוהב להמתין סתם את ה-7 דקות שלוקחת אצלי צריבת דיסק, אני מעדיף להעביר את הזמן באיזה משחק או שניים של UT.

לדעתי, השימוש הזה במולטי-טסקים של לשחק משחק, במשך 7 הדקות של הצריבה זה סתם התלהבות, ואתה בטח כבר יודע שאני שונא אנשים מתלהבים. הייתי מבין אם אתה צורב דיסק עם הגנה, שצריך לצרוב אותו במהירות של X2 או משהו כזה ואז משחק, אבל כשצורבים בשיא המהירות סתם להתחיל משחק? לדעתי, זו סתם התלהבות סרק של אנשים שחושבים את עצמם כל יכולים, כי יש להם מחשב חזק. אבל יכול להיות שהאחרון מפצה על משהו שחסר לאותם אנשים.

פורסם

לדעתי, השימוש הזה במולטי-טסקים של לשחק משחק, במשך 7 הדקות של הצריבה זה סתם התלהבות, ואתה בטח כבר יודע שאני שונא אנשים מתלהבים

זה בגלל שאתה יותר מדי ישראלי.

שמת לב שבעברית "מתלהב" היא מילת גנאי ולעומת זאת, באנגלית "Enthusiast" היא מילת שבח? ההבדל התרבותי מתבטא בהרבה מאוד דברים, בעיקר בחוסר היכולת של רבים מאיתנו לקבל את זה שלאנשים שונים ישנם צרכים שונים.

אתה חייב ישר למצוא מניעים נסתרים? אתה חייב לפקפק באותנטיות של השימוש שלי במחשב שלי? בוא ואכיר לך את האב הקדמון של משחק UT תוך כדי צריבה:

משחק סוליטר תוך כדי סריקת ווירוסים, ותוך כדי דיפראג, ותוך כדי חיוג לאינטרנט עם מודם 14400.

אגב, כל הדוגמאות האלה הן של מקרים אמיתיים שבהם חיפשתי משהו מעניין יותר במקום לצפות בפס התקדמות או בתהליך זוחל אחר. גם כאן זה נראה לך "התלהבות"? בסה"כ אפשר להגיד שאז זה היה סוליטר, והיום זה UT, זה הכל.

הייתי מבין אם אתה צורב דיסק עם הגנה, שצריך לצרוב אותו במהירות של X2 או משהו כזה ואז משחק, אבל כשצורבים בשיא המהירות סתם להתחיל משחק?

אם במקום לשחק הייתי כותב שירה\מעצב\מלחין זה היה הופך פתאום למשהו לגיטימי בעינך?

תן לי רשימת פעולות "שמותר" לי לעשות עם המחשב שלי ב-7 דקות האלו, כדי שאבין את הפואנטה שלך.

לדעתי, זו סתם התלהבות סרק של אנשים שחושבים את עצמם כל יכולים, כי יש להם מחשב חזק.

אין לי מחשב חזק, למען האמת אני די משוכנע שבין משתתפי הפורום הזה, המחשב שלי פחות חזק מהממוצע, אולי יותר מגוון בפריפריה, אבל עדיין חלש יחסית.

יש לי מעבד דיורון 850, וצורב X12 (עם Justlink). מעבדים כאלה לא מיוצרים יותר וצורבים דומים עולים היום כ-450 ש"ח.

אבל יכול להיות שהאחרון מפצה על משהו שחסר לאותם אנשים.

בנאדם, אפשר לשאול מאיפה זה מגיע? על מה אתה כל כך כועס?

אני מנסה להשתתף כאן בדיון לגיטימי ומנומק ואתה לא מתאפק לרגע מלדקור ולעקוץ. מה הקטע? אל תגיד לי שזה old grudge מהדיון על המצלמות? ;)

Prog.

פורסם

לדעתי, השימוש הזה במולטי-טסקים של לשחק משחק, במשך 7 הדקות של הצריבה זה סתם התלהבות, ואתה בטח כבר יודע שאני שונא אנשים מתלהבים

זה בגלל שאתה יותר מדי ישראלי.

שמת לב שבעברית "מתלהב" היא מילת גנאי ולעומת זאת, באנגלית "Enthusiast" היא מילת שבח? ההבדל התרבותי מתבטא בהרבה מאוד דברים, בעיקר בחוסר היכולת של רבים מאיתנו לקבל את זה שלאנשים שונים ישנם צרכים שונים.

אתה חייב ישר למצוא מניעים נסתרים? אתה חייב לפקפק באותנטיות של השימוש שלי במחשב שלי? בוא ואכיר לך את האב הקדמון של משחק UT תוך כדי צריבה:

משחק סוליטר תוך כדי סריקת ווירוסים, ותוך כדי דיפראג, ותוך כדי חיוג לאינטרנט עם מודם 14400.

אגב, כל הדוגמאות האלה הן של מקרים אמיתיים שבהם חיפשתי משהו מעניין יותר במקום לצפות בפס התקדמות או בתהליך זוחל אחר. גם כאן זה נראה לך "התלהבות"? בסה"כ אפשר להגיד שאז זה היה סוליטר, והיום זה UT, זה הכל.

הייתי מבין אם אתה צורב דיסק עם הגנה, שצריך לצרוב אותו במהירות של X2 או משהו כזה ואז משחק, אבל כשצורבים בשיא המהירות סתם להתחיל משחק?

אם במקום לשחק הייתי כותב שירה\מעצב\מלחין זה היה הופך פתאום למשהו לגיטימי בעינך?

תן לי רשימת פעולות "שמותר" לי לעשות עם המחשב שלי ב-7 דקות האלו, כדי שאבין את הפואנטה שלך.

לדעתי, זו סתם התלהבות סרק של אנשים שחושבים את עצמם כל יכולים, כי יש להם מחשב חזק.

אין לי מחשב חזק, למען האמת אני די משוכנע שבין משתתפי הפורום הזה, המחשב שלי פחות חזק מהממוצע, אולי יותר מגוון בפריפריה, אבל עדיין חלש יחסית.

יש לי מעבד דיורון 850, וצורב X12 (עם Justlink). מעבדים כאלה לא מיוצרים יותר וצורבים דומים עולים היום כ-450 ש"ח.

אבל יכול להיות שהאחרון מפצה על משהו שחסר לאותם אנשים.

בנאדם, אפשר לשאול מאיפה זה מגיע? על מה אתה כל כך כועס?

אני מנסה להשתתף כאן בדיון לגיטימי ומנומק ואתה לא מתאפק לרגע מלדקור ולעקוץ. מה הקטע? אל תגיד לי שזה old grudge מהדיון על המצלמות? ;)

Prog.

אקיצר בנאדם, במקום לעצבן את אתלון ( ;D :lol: :lol: :lol: :lol: ;D ) לך תעשה מקלחת בשבע הדקות שלוקח לצרוב דיסק ! :P

פורסם

פרוג, אני חושב שלא הבנת מה שאת'לון רצה לומר.

את'לון טוען שמה שענקודר עשה נחשב בגדר התלהבות (ואל תעיז לחשוב אפילו להגדיר את א'תלון כישראלי, ולצורך העניין, גם אותי) לא בגלל המשחק או תהליך הצריבה או המוזיקה בתור תהליך נפרד, אלא בתור תהליך כולל.

הרי צריבה היא אחת הפעולות המעמיסות ביותר על המעבד (אם לא הכי מעמיסה) ולעתים כל פעולה קטנה עלולה להפיל את הדיסק.

אז להפעיל עומס כל כך גדול על המעבד (עומס שללא הגנה היה הורס את הדיסק הנצרב בחלקיק שניה) רק כדי להראות שהצורב שלך יכול למנוע את נפילת הצריבה זאת באמת התלהבות.

כמו כן, בניגוד לסריקת וירוסים או דפרגמנטציה של הדיסק הקשיח, צריבה של דיסק במהירות X24 לוקחת פרק זמן קצר ביותר (3 דקות לדיסק מלא של 650מ"ב). היית יושב לשחק סוליטר בזמן שהמחשב שלך מוחק קובץ בגודל 10מגה? או בזמן שהוא מתחבר לרשת עם מודם 56? היית יושב להלחין שירה בזמן שהמחשב שלך עולה?

אני בספק.

פורסם

אממ... ניסית פעם לשבת 4 דקות (כן, 4, לא 3.. אני לא יודע איך הגעת ל-3..) ולא לעשות כלום ? זה עובר מ-מ-ש לאט..

יש לך רעיון אחר בשבילי, לעשות ב-4 דקות האלה ?

פורסם

צורב במהירות X24:

24*150 = 3600; 3.6MB/sec

650/3.6 = 180~

180/60 = 3.0 דקות

למה שלא תדבר עם זה שאתה צורב בשבילו את הדיסק או תשחק סוליטייר? ;D

פורסם

צורב במהירות x24:

מהירות ממוצעת בצריבת דיסק מלא - x19

אורך דיסק מלא - 74 דקות

74/19 = 3.8947368421052631578947368421053 דקות =~ 3.9 דקות = 3:54 דקות.

תוסיף לזה כ-20 שניות Leadin/out, והנה לך אפילו יותר מ-4 דקות..

כל זה, כמובן, בהנחה שלא התרוקן הבאפר, מה שגרם למנגנון ה-BURN Proof להפסיק את הצריבה, ולחכות עד שהבאפר יתמלא מחדש, מה שיכול להוסיף 10 שניות, ויכול גם להוסיף 10 שעות..

פורסם

בשניים או שלושה הדיסקים האחרונים שצרבתי בסוף הצריבה היתה הודעה:"BUFFER UNDERRUN WAS AVOIDED 1 TIME" ולפעמים גם פעמיים ממה זה נגרם? זה קרה דרך אגב רק בדיסקים האחרונים לפני זה צרבתי בלי שום הודעות ובמהירות מקסימלית דרך אגב!!! ובכן?

איך זה ששאלה כזו פשוטה (עם תשובה פשוטה) נמרחת כבר על שלושה עמודים ? ? ? :lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים