עבור לתוכן

מחפשת אתר רציני לקניית משחקים.

Featured Replies

פורסם

הי!

אני מחפשת אתר גדול ורציני שניתן לקנות דרכו משחקי מחשב מקוריים.

רצוי גם שיהיה לאתר חנות...[כלומר איזה סניף איפושהו, ולא רק חנות דרך האינטרנט].

אני גרה בחור כזה שנקרא חדרה... וכל החנויות שכן ניתן לקנות בהם משחקים, בדרך כלל קטנות ותמיד חסר להם במלאי. [היום נסעתי לכמה חנויות בשביל לקנות worms 2, ולא היה]...

ובדרך כלל גם המחירים באינטרנט יותר נמוכים משבחנות, וזה עוד יתרון.

אשמח לקבל אתרים!

תודה.

פורסם

freak.org.il

נראה לי שגם להם לא יהיה Worms 2

פורסם
  • מחבר

למישהו יש ניסיון עם האתר הזה?

http://www.pcgames.co.il/

ומצאתי שם גם את כל הגרסאות של worms :)

פורסם

^ קניתי משם את הקופסה הכתומה...

חנות נחמדה, אין לי תלונות (בינתיים :silly: ). אבל אין להם עדיין חנות ממשית לפי מה שהבנתי.

פורסם

worms 2 כנראה ישן מדי .

ראיתי שמוכרים אותו בebay ביחד עם armagadon ב כ20$ כולל משלוח. אולי תוכלי לחפור באיזה סניף של באג או משהו במוזלים שלהם.

בכל מקרה אם תזמיני מחנות שיש לה חנות ממשית אז לרוב תשלמי מחיר גבוה יותר בגלל עלות התחזוקה של החנות עצמה. בכל מקרה יש לfreak לרוב את הכי הרבה מבחר אבל רק משחקי PC ו PS משהו . אם המשחק נמכר אצלהם באופן בלעדי המחיר יהיה בהתאם (אני קונה בחו"ל ברבע מחיר ).

גם לpcgames.co.il יש הרבה מבחר אבל אין להם חנות ממשית. אני חושב שגם mediagame.co.il שיפרו את המבחר שלהם ויש להם גם משחקים לכל הקונסולות וגם חנות ממשית.

אני יודע שזה אולי מפחיד לקנות בחול - לי באמת מישהו לא שלח משחק ואז ביטלו לו את החשבון בebay ו בpaypal (כנראה שהוא רימה עוד אנשים ) ונתנו לי זיכוי ישר לכרטיס אשראי כ3 חודשים אחרי שהתלונתי. זה היה משחק שעלה לי 15 דולר ושלימתי עליו 20$ משלוח :lol: הוא אפילו הכריח אותי לשלם 2$ ביטוח . עכשיו המשחק הזה עולה אפילו פחות ועם קצת סבלנות אני אקנה אותו בגרושים.

פורסם

mediagame

http://www.mediagame.co.il/

אני לא יודע אם יש להם חנות. קניתי מהם כמה משחקים.הגיע תוך 4 ימים

מקווה שעזרתי :xyxthumbs:

פורסם

. אבל אין להם עדיין חנות ממשית לפי מה שהבנתי.

החנות הממשית שלהם קיימת, ובגלוגליה השנים זוהי חנות די עתיקה קיימת מאז 1990

עריכה: התכוונת ל PCGAMES, יצאתי אדיוט

פורסם
  • מחבר

רכשתי היום סוף-סוף כרטיס וויזה נטען, עכשיו אפשר להתחיל לקנות מהאינטרנט בראש שקט ;D

אני חושבת worms 2 אוכל להשיג מ-pc games...

אחר כך black & white 2 כנראה גם מאותה החנות... לא נראה לי שיש הבדל גדול ביניהם. המשחק הוא אותו משחק :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים