עבור לתוכן

יבוא ראוטר אלחוטי מחו"ל, אפשרי?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש ראוטר אלחוטי וראיתי שבאיביי יש כמה מציאות (ביחוד בראוטר שאני רוצה, WRT310N) השאלה היא כמה בעייתי העניין?

פורסם

יש בהזמנה מחו"ל של נתב אלחוטי הימור מסויים -- אם החבילה שלך תיפול במדגם של המכס, כנראה לא תצליח לקבל אותו לידך כיוון שהשגת האישור שהם יבקשו ממשרד התקשורת די מסובכת. במחיר של הנתבים היום בארץ, לא נראה לי שזה משתלם, במיוחד כאשר המשלוח מארה"ב לישראל הוא כבר לא כל כך זול.

פורסם
  • מחבר

בהתחשב בעובדה שלא מצאתי את הדגם הזה בארץ, ודגמים אחרים עם N וג'יגהביט לאן נמכרים במחיר כמעט כפול מאיביי (כ500 שקל, כולל משלוח ומע"מ) אין לי הרבה ברירות. כמה סיפור זה להשיג אישור ממשרד התקשורת?

פורסם
  • מחבר

הוא לא ג'יגהביט לאן. מה גם שאני די רוצה ראוטר תומך WRT לסוגיו

פורסם

להשיג אישור ממשרד התקשורת שזה כמו לצאת לפגישה עם בר רפאלי - לא סביר שיקרה.

אבל אתה רק צריך את זה במקרה שזה נעצר במכס, אם לא אז לא תהיה לך בעיה. זה חוקי לגמרי להשתמש בנתב.

אם יש לך אפשרות שמישהו יביא לך את המוצר מחו"ל זה יהיה הרבה יותר קל. אם אין אפשרות אז תחפש דיונים על נושא השליחה מחו"ל, היה אחד בפורם כללי אם אני זוכר נכון.

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון לשירותים כמו מאסטופ ודומיו? כי אני לא צריך אותם, המוכר באיביי שולח לארץ (במחיר שערוריתי של 35 דולר)

דווקא הבנתי שזה לא כזה סיפור, רק בירוקרטיה מיוחדת. בא נשאל קצת אחרת, אם אני מבקש מהמוכר לרשום משהו אחר (נניח ראוטר G או MP3 או סתם אלקטרוניקה אחרת) וזה נעצר במכס, מה קורה?

פורסם

הכוונה שלי היא למישהו שמביא לך את זה אישית מחו"ל, נגיד קרוב משפחה שנוסע לחופשה או משהו. יותר קל להכניס משהו לארץ ככה בלי בדיקה מיוחדת, בלי מכס ובלי לבקש אישורים מכל מיני מקומות. פשוט מוציאים אותו מהקופסא ושמים בתיק.

לגבי העברה במכס אין לי נסיון, אני לא יודע כמה זה רעיון טוב לרשום מידע שגוי לגמרי על החבילה. מילא לשנות קצת מחיר וכאלו. לא שאני חושב שיעשו לך משהו אם יתפסו אותך, אבל יש סיכוי שלא תקבל את החבילה לעולם.

פורסם

"הנפילה" במדגם של המכס אינה קשורה כלל לתיאור הרשום על ה-INVOICE או ה-BILL OF SHIPMENT. דרך אגב, יש נתבי N של LINKSYS למכירה בארץ. זה לא כל כך זול, אבל יש.

פורסם
  • מחבר

לא כל כך זול בלשון המעטה. זה כמעט כפול מהמחיר באיביי. התכוונתי, אם זה נופל במדגם, האם הם פותחים פיסית את החבילה לברר את דגם הנתב וכו וכו?

פורסם

מהניסיון שלי, ברגע שהם יראו שזה מכשיר עם אנטנה הם אוטומטית יעכבו אותו. גם בדף ההנחיות האחרון שלהם למכס, הנתבים נשארו מחוץ למשחק -- http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/8/1368.pdf. ב-EBAY זה אמנם עולה חצי, אבל יש גם סיכון. הכדור בידיים שלך.

פורסם

רציתי לדעת מדוע אתה שוקל את הראוטר הזה ולא את ה WRT610N

פורסם
  • מחבר

אני לא צריך עודף פיצ'רים, רק שיהיה לו ג'יגהביט לאן, יתמוך N ויהיה אפשר להתקין עליו WRT. ה310 הוא הכי זול שעושה את אלה

היתרון שלו שיש לו אנטנות פנימיות, לפחות בתמונה הוא נראה הרבה יותר תמים מאשר רוב הראוטרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים