עבור לתוכן

אוברקלוק E8400 לוח אם TP35D2-A7

Featured Replies

פורסם

היי להלן המפרט של המחשב שלי. הוא משמש אותי HTPC ולמשחקים. מעוניין לקבל מדריך מפורט איך ניתן להגיע לאוברקלוק של 4000MHZ .

מפרט המחשב:

CPU

Manufacturer Intel

Family Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz

Architecture 64-bit

Internal Clock 3.0 GHz

Internal Clock Maximum 3.0 GHz

Display device

Description ATI Radeon HD 3850 Series

Manufacturer ATI Technologies Inc.

Total Local Video Memory 516 MB

Total Local Texture Memory 516 MB

Memory Info

4 GB

Mainboard info

Supported Slot Types PCI, PCI Express

Manufacturer Biostar Group

Model TP35D2-A7

[attachment deleted by admin]

פורסם

מחשבי HTPC מהיותם קטנים יותר, גם חמים יותר...

אני ממליץ לך להתקין קירור יותר רציני בשביל לבצע OC

פורסם
  • מחבר

כמו איזה??

לאיזה טמפרטורה אני צריך לשאף?

פורסם

יש לך מדריך באתר.. אתה מוזמן לקרוא. אתה יכול לחפש גם בגוגל E8400 OC GUIDE או Overclock (עשוי לתת יותר תוצאות). אתה תמצא מדריכים בגוגל שיותר ספציפיים בשבילך, אבל מומלץ לקרוא גם את המדריך שבאתר.

ומעבר לזה, אין טעם שתמהר לקנות קירור. עדיף שתתחיל עם הקירור שיש לך וכשתגיע למצב בו הדבר שמגביל אותך הוא טמפ', אז תקנה. אין טעם לקנות מראש. יתכן שהלוח יגביל אותך ואז סתם קנית קירור, או שבשלב מסוים תהיה מסופק עם מהירות מסוימת ולא תרצה יותר, ובעצם הקירור שלך יכול להחזיק מהירות כזו. אז קודם תתחיל וכשתגיע לטמפ' גבוהות אז תבוא ונמליץ לך על קירור טוב לפי תקציב שאתה תקבע.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

היי לא ממש הצלחתי למצא מדריך איך עושים את זה

האם הכללים הם מתאימים לכול לוח בנפרד?

פורסם

הכללים אותם כללים, רק לפעמים אופציות מסוימות נקראות אחרת בביוס - כל לוח משהו אחר, אבל בד"כ זה אותו דבר

וכמובן שיש סטפינג וזיכרון ובאס שהם אינדיוידואלים.. כל זיכרון יגיע לאוברקלוק אחר, כנ"ל לגבי באס. וטמפ של מעבד ויכולות אוברקלוקינג הן ספציפיות. ולכן, אתה לא יכול לקרוא מדריך ולפעול לפיו, הכל אינדיוידואלי. אבל ברגע שתקרא את המדריך שבאתר במדור המדריכים אתה תבין את כל התמונה.

אם אוברקלוק היה ידוע מראש והכל היה אותו דבר למשל יכולות של מעבדים וסטפינג, אז לא היה כ"כ קשה לעשות את זה. פשוט מישהו אחד היה עושה את זה ומגלה את המקסימום, וכל השאר היו מכניסים את הנתונים בביוס ונהנים בלי צורך לבצע בדיקות יציבות והערכות של מתחים ובאסים...

פורסם

א. שנה את הכותרת כך שתהיה אינפורמטיבית יותר.

ב. מה הטמפ' של המעבד במצב הנוכחי בזמן מאמץ ובזמן מנוחה? (נטר את הטמפ' בעזרת RealTemp)

פורסם
  • מחבר

צרפתי PRINTSCREEN של REALTEMP במצב לפני ואחרי.

עשיתי בדיקה גם עם תוכניות אחרות הטמפרטורה די נכונה.

פורסם

אני עם E8500, בודק טמפרטורה עם REAL TEMP, ב CRYSIS למשל התוכנה אומרת שהמעבד מגיע עד 58 מעלות בשיא, ( אחרי שעה משחק ) מצד שני פריים מקפיץ את המעבד תוך 5 שניות ל 70~ מעלות, ( גם ב E4500 שיש לי פה ) כמובן באוברקלוק + מתחים גבוהים...

אבל תבדוק בפריים כמה המעבד שלך מגיע... מעניין אותי לדעת...

פורסם
  • מחבר

היי העסק התחמם מקסימום עד 60 מעלות.

עוד משהו שאני לא מבין זה מדוע אני מגיע לביצועים עלובים כאשר אני מריץ את 3DMARK VANTAGE

פורסם

שנה את הכותרת. ולא, הדיון יינעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים