פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים שלום ;Dיש לי בשני המחשבים VISTA ULTIMATE, סימנתי V באפשרות SHARE על הכוננים וסימנתי FULL CONTROL... והוא עדיין נותן לי את השגיאה הבאהכשאני נכנס לדוגמה ל CMD, וכותב PING NIV הוא מוצא את המחשב בצד השני ונותן IP, חסר ל V איפה שהוא...[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים מחבר מעולה ! תודה ! רגע רגע !!! זה לא עובד בעצם ! עכשיו שנכנסים (לדוגמה) התחל > הפעלה > niv// אני רואה את הכוננים ששיתפתי... אבל אני לא יכול להיכנס אליהם... מה עכשיו לסמן ואיפה ? ;D
פורסם 2008 בספטמבר 1417 שנים שתי המלצות -- תוודא שהגדרות המחשבים הם לפי המוסבר במדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm ובנוסף תבטל את ה-FIREWALL בתוכנה (כולל הפנימי של VISTA) בשני המחשבים.
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים כנס להגדרות שיתוף (של התיקייה/כונן) ותן הרשאות באופן ידני (מומלץ לEVERYBODY)בגלל שקודם הוגדר השיתוף של התיקייה ואחרי זה סומן הV -... צריך ככה
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים מחבר אני פשוט לא מצליח מתחיל לי גירודים כל הגוף !בווינדוס XP מספיק היה לתת SHARE על הכוננים, ולבדוק ששני המחשבים באותו קבוצת עבודה....קראתי את המדריך הזה, ששם שולחים למדריך באתר של מייקרוסופט, לא מובן מה שהולך שם....מה הסדר הנכון בויסטה ליצירת רשת ביתית פשוטה בן שני מחשבים ?
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים מה הסדר הנכון בויסטה ליצירת רשת ביתית פשוטה בן שני מחשבים ?אמור להיות אוטומטי אחרי סימון ה- SHARE
פורסם 2008 בספטמבר 1517 שנים מחבר תקשיבו,אני לא יכול להיכנס לכוננים, כמו שכתבתי כבר לפני, אבל ל PUBLIC אני כן יכול להיכנס... מה הקטע ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.