עבור לתוכן

קונסולות דור 4

Featured Replies

פורסם

האם כבר עובדים על פיתוח לדור הבא של הקונסולות? האם יש מידע כלשהו לגבי מה מייעדים לדור הבא (מעבר ל"יותר חזק")?

בקיצור מה ידוע על הדור ה4 של הקונסולות?

פורסם

טכנית זה יהיה הדור השמיני, וכן כבר עובדים עליו

פורסם

לא ידוע אבל ברור שעובדים על פיתוחים בתחום

תזכור שעד שבונים מפעלי יצור \תוכנות פיתוח \מיצרים משחקים וכו לוקח הרבה זמן

ככה שאני בטוח שMS\סוני\ונינטנדו התחילו בפיתוח רק אל תצפה לזה בקרוב

פורסם
  • מחבר

כנראה שהתנסחתי בצורה לא הכי טובה. די ברור שי פיתוח כלשהו, הכוונה שלי הייתה האם יש מידע קונקרטי (אם מדליפות ואם מפירסומים רשמיים או כל מקור אחר) לגבי פיתוח שכזה? זה ש"יש פיתוח" ברור אני פשוט תהיתי האם יש מידע כלשהו מעבר לזה - מטרות/כיוונים חדשים וכו'

פורסם

נינטנדו אמרה לא מזמן שתמיד יש להם משהו בפיתוח כי לפתח דברים לוקח הרבה זמן

זה בטח מה שהחברות האחרות גם יגידו

בנוגע לדליפות או פרטים לא ידוע לי

ברשת תמצא שמות כמו PS4\XBOX720 \וסופר WII

לפעמים אפשר למצוא עיצובי תמונות מזויפים

ps4.jpg

xbox720.jpg

ודברים בסגנון אבל יותר מזה כנראה לא ידלוף בקרוב כי זה מוקדם מדי

פורסם

השערה שלי(שלא מבוססת על כלום) היא שבטח לקראת סוף 2010 יכריזו על הדור הבא.

פורסם

אין שום מידע, אפילו לא שמועות על הדור הבא. החברות כרגע מתרכזות בדור הנוכחי על מנת למקסם את הרווחים ולמזער את ההפסדים. גם מיקרוסופט וגם סוני נאבקות קשות על המקום השני ומשקיעות את מירב המאמצים למתג את הדור הנוכחי הכי חזק שאפשר בשוק על מנת למכור כמה שיותר קונסולות ולכסות על הוצאות המחקר ופיתוח וההפסדים על מכירת החומרה. תקרא את זה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=357211.0

פורסם

ניסיון העבר מראה שקונסולה חדשה יוצאת כל 5-6 שנים, ככה שיש עוד זמן...

חוץ מזה, מה אתה ממהר? :nixweiss: עוד לא ניצלו את כל היכולות של הדור הנוכחי.

פורסם

כמה בכירים בסוני דיברו (לפני די הרבה זמן) שהפלייסטיישן 4 ככל הנראה לא יעשה שימוש במדיה חיצונית, משמע דיסקים. זה כל מה שיש בינתיים כנראה ונצטרך להסתפק בזה :nixweiss:.

חוץ מזה למה להילחץ? קונסולה מחזיקה טוב בכיף 4-5 שנים. חכה קצת...יש עוד זמן ולא צריך למהר 8).

פורסם

ה' גדול... אני לפני כמה שנים לא חשבתי שנינטנדו ייצאו עם משהו כמו הWII....

אגב גם אני מציע לתקן את הכותרת, הדור הנוחכי הוא השביעי

פורסם
  • מחבר
חוץ מזה למה להילחץ?

לא לחוץ. סתם סקרן. אני עדיין קצת מאוכז מרמת המשחקים שיש היום, למרות שיש התקדמות עצומה לעומת העבר לדעתי הקונסולות עדיין לא ממשו את ההבטחה שלהן - ולפני ששואלים, מדובר על הערכה אישית סובייקטיבית שלא מבוססת על שום דבר מלבד התחושה שלי.

למי שתהה זה לא מוגבל לקונסולות, גם המשחקים של המחשב עדיין לא הגיעו לרמה שבה אני יכול להגיד לעצמי - זה רמה מספיק טובה. יש משחקים טובים יותר וטובים פחות אבל עדיין לא טובים מספיק. הסיבה ששאלתי לגבי קונסולות ולא מחשב היא כי בקונסולות הקפיצות הרבה יותר דיסקרטיות חדות וברורות לעומת מחשבים שם השינוי הוא הרבה יותר רציף ומטושטש.

אגב גם אני מציע לתקן את הכותרת, הדור הנוחכי הוא השביעי

אני יודע שזה לא מדויק עובדתית, אבל דיי ברור למה הייתה הכונה אני מקווה. PS3->SP4. אני לא רואה סיבה לשנות את הכותרת בשלב הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים