פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים שלום.במחשב שלי יש כרטיס מסך 8800 GT ,שמתי לב שהטמפרטורה שלו במנוחה היא בערך 77 מעלות,עכשיו אני מתכנן OC למעבד -האם החום הנוסף עלול להביא את הכרטיס לטמפרטורות מסוכנות?
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים אפשרי..שכן בעקבות פילטת חום מרובה בעת הOC..יתכן שהטמם' הכוללת של המערכת תעלה בעוד 1-2 מעלות..מה שכן אין לך אפשרות לעלות את הRPM של הכרטיס מסך ?
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים שלום.במחשב שלי יש כרטיס מסך 8800 GT ,שמתי לב שהטמפרטורה שלו במנוחה היא בערך 77 מעלות,עכשיו אני מתכנן OC למעבד -האם החום הנוסף עלול להביא את הכרטיס לטמפרטורות מסוכנות?פתרון אפשרי שיוריד טמפרטורה עד 30 מעלות !http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?Idx=276http://www.youtube.com/watch?v=K_j-WKF65xc
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים אם אתה מוכן להשקיע אז 100 שקלים ואתה קונה ACCELERO S1 ואתה עושה גם OC חמוד שייקח אותך קרוב ל8800GTX
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים מחבר תודה לכולם,פתרתי את הבעיה: הורדתי rivatuner ,העלתי את מהירות המאוורר של הכרטיס-ועכשיו הטמפרטורה במנוחה היא 63 מעלות.ובקשר ל OC ,,,,יש לי מעבד 6750 ,כרגע הוא על 3 GHZ עם הקירור המקורי של אינטל,acf 7 pro יוכל להביא את המעבד ל 3.6 לפחות?
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים אין טעם לקנות את הפריזר בשביל אוברקלוק כי הוא לא יוריד לך את הטמפרטורה הרבה.אני אומר תתחיל לעשות אוברקלוק כשתגיע למצב בו הטמפ' מגבילה אותך אז תבוא ונמליץ לך על קירור מתאים.חבל סתם לקנות ואולי תסתפק בתדר נמוך יותר או שהלוח יגביל, וכן הלאה....
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים מחבר ,בכל אופן,ב 3.100 GHZ -בבדיקת מאמץ,coretemp מראה טמפרטורה של 60 מעלות,המעבד שלי יכול להגיע לפחות ל 3.6 ,אין שום סיבה שהלוח שלי יגביל את OC ,אז על איזה קירור אתם ממליצים?.תקציב של עד 150 ש"ח
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים אני לא יודע איזה לוח יש לך. אבל באופן כללי, בהחלט יש סיבה שהלוח יגביל את הOC שלך.. עם מייצבי מתח לא כ"כ טובים אתה לא תגיע איתו לבאס גבוה מידי. עזוב שגם אין לי מושג איזה מעבד יש לך.עזוב אל תענה על מה שאמרתי, אין לי סבלנות. אתה רוצה קירור עד 150... יש את הFREEZER שהוא לא נועד לאוברקלוק אבל יעשה את העבודה עם אוברקלוק לא כ"כ רציני. ואם אתה מוכן להשקיע עוד 30ש"ח יש את ה-OCZ Vendetta שהוא אחלה קירור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.