עבור לתוכן

בעיה עם מסך של לפטופ HP

Featured Replies

פורסם

שלום,

קודם כל, אני אמנם קורא בפורומים של HWzone כבר די הרבה זמן אבל לא יודע למה לא נרשמתי מעולם.. מוזר, בכל אופן, זה הנושא הראשון שלי וחשבתי שזה המקום להעלות אותו.

יש לי מחשב נייד של HP בן שנה ושלושה חודשים (DV6327ea) שלאחרונה קיבל שפעת.

מדי פעם המסך מהבהב ונהייה כהה מאוד או פשוט מהבהב וקשה לצפייה, רק כשמזיזים קצת את המסך שלום זה מסתדר (לפעמים גם לא וצריך ממש לנענע אותו כדי שיעבוד)

מישהו נתקל בבעיה כזו? כמה עולה לתקן את זה? יש מדריכי "עשה זאת בעצמך" כדי לתקן את זה?

זה ממש מתסכל, סה"כ המחשב נחמד מאוד לשימוש משרדי ואפילו קצת תכנות, אבל אני לא משתמש בו למשחק (חוץ מאולי קצת C&C Tiberium Wars אבל גם זה לא באיכות הכי גבוהה)

אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח.

תודה ומקווה שהעולם לא ייבלע לתוך עצמו היום ;D

יוני.

פורסם

כנראה זה הכבל שמחבר את המסך .. כבל דק כזה, אני לא יודע איפה אפשר להשיג אחד אחר, תבדוק במקומות שמתקנים.

פורסם

צריך לפתוח את המסך ולבדוק את המגעים בין ממיר המתח הגבוה של המסך, למסך ולאספקת המתח.

אם הכל תקין, כנראה צריך להחליף את ספק המתח הגבוה.

פורסם
  • מחבר

כנראה זה הכבל שמחבר את המסך .. כבל דק כזה, אני לא יודע איפה אפשר להשיג אחד אחר, תבדוק במקומות שמתקנים.

תודה על התגובות (תודה גם לך Nemesis, אפשר לצטט רק מישהו אחד)

שיערתי שזה איזה כבל שהשתחרר, אבל מישהו יודע איך פותחים את הלפטופ ומחזקים את החיבור? הכבל עצמו עובד לדעתי בסדר, הוא פשוט קצת השתחרר וצריך חיזוק.

אם למישהו יש מדריך פירוק ללפטופ HP, אני אשמח לעיין בו ;)

תודה לכל המגיבים!

יוני

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה רבה, אם אני אראה שזה מסובך מדי אני אאלץ לשלם למישהו כנראה שיעשה את זה בשבילי... מקווה שלא כי על כל שטות לוקחים לך מאות שקלים

פורסם

אל תשכח שאם יש לך אחריות (בארץ או איפה שאתה נמצא), אז כדאי שתתן להם לסדר.

פורסם

מהכרות עם דגמי HP, יכול להיות שעדכון ביוס יפתור את הבעיה.

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?lc=en&dlc=en&cc=us&os=228&product=3380737〈=en&

בחר את מערכת ההפעלה שלך והורד את קובץ הQFLASH.

תעדכן אם זה עזר.

עוד דבר שתוכל לנסות, זה לחבר למסך חיצוני ולראות אם זה לא מגיע מהמחשב עצמו ולאו דווקא מהמסך.

פורסם
  • מחבר

מהכרות עם דגמי HP, יכול להיות שעדכון ביוס יפתור את הבעיה.

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?lc=en&dlc=en&cc=us&os=228&product=3380737〈=en&

בחר את מערכת ההפעלה שלך והורד את קובץ הQFLASH.

תעדכן אם זה עזר.

עוד דבר שתוכל לנסות, זה לחבר למסך חיצוני ולראות אם זה לא מגיע מהמחשב עצמו ולאו דווקא מהמסך.

תודה על הטיפ. בעקרון אני לפעמים מחבר את המחשב לטלויזיה שלי ושם אני רואה בלי בעיות כל דבר...

חשדתי שזה בעיה בחיבורים בגלל שכשאני מזיז את המסך (למשל, כשאני רוצה לסגור את המחשב) אני רואה שהוא מהבהב בטירוף, ממש דיסקוטק, נכבה ונדלק בזמן שאני סוגר אותו, ובגלל זה נראה לי שזה בעיה בכבל (כמו גם שלפעמים אני עובד עליו והכל בסדר, ופתאום מתחילה החשכה של הפינה השמאלית התחתונה של המסך, כלומר, חלק מהמסך נראה בסדר וחלק מוחשך...)

לצערי, האחריות על המחשב נגמרה כבר, בגלל שהוא כבר בן שנה וארבעה חודשים והאחריות היא לשנה... :(

אם מישהו מ HP קורא את זה, זה לא מוציא את המחשבים שלכם באור חיובי כ"כ, בגלל שאיפה שאני עובד עובדים עם לפטופים של DELL (לי בעצמי יש אחד בן שנתיים בלי אף בעיה) ולאף אחד (ויש שם מעל 300 לפטופים) לא היה בעיות עם המחשבים שלהם.

תודה לכולם על התגובות, keep 'em coming :)

יוני

פורסם

ניסית את העדכון של הביוס???

בדגם אחר זה פתר לי בדיוק את אותה בעיה.

פורסם
  • מחבר

ניסית את העדכון של הביוס???

בדגם אחר זה פתר לי בדיוק את אותה בעיה.

אין לי מה לעדכן, הביוס שלי הוא האחרון שיצא...

:( כנראה בעיה בחומרה...

פורסם

אפשרי מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים