עבור לתוכן

דיון | אקס בוקס vs. מחשב

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אין אפשרות שרמת המינימום לא תעלה ושרמת המקסימום כן תעלה?

פורסם

guym , אתה טועה.

קהילת הגיימרים על מחשב היא קטנה יחסית והרבה לא מוכנים לקצב עידכונים המטורף של המחשב ולכן הרבה גיימרים במיוחד בדור הנוכחי עברו לקונסולות.

אתה צריך לראות פשוט שוק גדול יותר מהארץ כדי להבין את זה.

אני כרגע בניו יורק וחוץ מרשת אחת (gamestop , וגם שם זה בדיחה) אף אחד לא מחזיק! בכלל משחקים למחשב חוץ מSPORE וכמה משחקי Sims.

בחנויות כמו וירג'ין וטויס אר אס שיש להם מחלקות משחקים וTOP10 במכירות , כבר שנים אין חלק לPC אלא אולי איזה מדף קטן בצד בלי כותרת.

והובר צודק ב100% , כתבה מאוד מעניינת.

ליביו

פורסם

לא קראתי הכל אבל בכל אופן שחקתי ב XBOX

GTA4, וזה היה נוראי, ירידה מכוערת ב FPS במקומות עמוסים,

לא משהו שציפיתי מקונסולה כזאת

בשביל היידע אני מחזיק ב WII, כן אני יודע אין לו מעבד גרפי חזק אבל בכל זאת כיף לי לשחק

פורסם

guym , אתה טועה.

קהילת הגיימרים על מחשב היא קטנה יחסית והרבה לא מוכנים לקצב עידכונים המטורף של המחשב ולכן הרבה גיימרים במיוחד בדור הנוכחי עברו לקונסולות.

אתה צריך לראות פשוט שוק גדול יותר מהארץ כדי להבין את זה.

אני כרגע בניו יורק וחוץ מרשת אחת (gamestop , וגם שם זה בדיחה) אף אחד לא מחזיק! בכלל משחקים למחשב חוץ מSPORE וכמה משחקי Sims.

בחנויות כמו וירג'ין וטויס אר אס שיש להם מחלקות משחקים וTOP10 במכירות , כבר שנים אין חלק לPC אלא אולי איזה מדף קטן בצד בלי כותרת.

והובר צודק ב100% , כתבה מאוד מעניינת.

ליביו

האמת שזה נכון לחלוטין... הקיץ קניתי 360 כי זה פשוט נראה לי יותר משתלם מאשר לשדרג את המחשב שכבר לא כ"כ סוחב משחקים (קניתי בחו"ל, כמובן, לקנות פה כבר מצמצם את הכדאיות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים