עבור לתוכן

רמקולים 2.1 400ש"ח למוזיקה (בעיקר) ולא ATP3,יש כזה דבר?

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע מה כולם "מנחיתים" את הX230 לי יש אותם ולשכן שלי יש את הATP3 וההבדל בכלל לא משמעותי בסאונד הATP טובים בקצת

אם כולם מנחיתים את הX230 אז סביר להניח שהם באמת כאלו, לא? הרי אתה בעצמך אומר שכולם (או הרוב ליתר דיוק) מנחיתים אותם.

אולי אתה לא מבדיל כל כך בסאונד, אבל זו עובדה שהATP3 והמחליף הרישמי שלו VS2421 עדיפים עליו.

חבל שאנחנו סתם טוחנים דיבורים, הרי אתה בעצמך גם אומר שהATP3 "טובים בקצת", והVS2421 עולים פחות מהX230 . אז למה לשבור את הראש ולקחת את הלוג'יטק מלכתחילה?

פורסם

איך ה-VS4121 לצרכי משחקים ומוזיקה? הם עולים כ-400 ש"ח...

פורסם

בדיוק, לזה התכוונתי :)

לא נורא, גם אני לא מבינה איך הוא מרגיש כזה הבדל ביניהם.... הם דיי אותו הדבר...

אני מאוד מצטער לשמוע את זה....

אני בזמנו, כשחיפשתי מערכת 2.1 זולה, בדקתי את הקריאייטיב אינספאייר 2500, הX230, הX220 ועוד כל מיני מערכות של חברות מדבקה.... בין החברות המוכרות (קריאייטיב\ לוג'יטק\ AL) הX230 היו הכי גרועים למוסיקה. ואני לא מתכוון ל"הכי פחות מתאימים"- אלא פשוט ל"גרועים". הסאונד שלהם מעומעם, הפירוט עלוב והצלילים הגבוהים... טוב זה פשוט עצוב.... הX220 היו הרבה יותר מוצלחים לפי דעתי....

הATP3 עולים עליהם בכל הבחינות. פשוט ליגה אחרת.

כמובן שזה תלוי בשימוש, אבל במוסיקה (וב"מוסיקה" אני מתכוון למוסיקה אמיתית- בלוז, רוק וקלאסית 8))- הATP3 הכי מתאימים.

ב400 ש"ח האיכות הכי גבוהה שאפשר למצוא זה באוזניות. AKG K81DJ, לדוגמא, יתנו סאונד הרבה יותר טוב ביחס לATP3...

פורסם

אז חוץ מ ATP3, אין רמקולים הולמים במחיר של 400 ש"ח אתם אומרים...

איך זה ייתכן?

פורסם

אוי באמת.. אתה לא מצפה שנענה לך על התגובה המטופשת הזו?

הרי אם תעבור בנושא תמצא שמות של 2 מערכות רמקולים מומלצים בתקציב הזה (ולא מדובר על הATP3 שכבר לא נמכרים באופן סדיר אם בכלל).. אז למה לשאול שאלות קיטבג? ::)

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין למה אומרים שה2421 הם הממשיכים של הATP3,חוץ מהחלטה של היבואן לשווק אותם ככאלו אין פה שום אמת.

האלמנטים,מבנה ויחדית הסאב שונים בכל צורה מהATP3.

ה4121,לעומת זאת,בעלי סאב שונה מהATP3 אבל הסטליטים בעלי אלמנטים ומבנה פיסי דומה ולכן הם למעשה המחליפים הרשמיים

רק שכל ביקורת מקצועית קוטלת אותם לעומת הATP3,בייחוד בתחום המיד של התדרים.

אבל לא מצאתי שום מקום עם ה4121 בתצוגה שאפשר להקשיב להם וה2421 היו תקועים על מדף כך שלא היה ניתן להתרשם מהם.

שמעתי עוד כמה סטים כאשר הקריטצ'ר איכזבו מאוד והיו גם פחות טובים מהX230

ככה ששוב אני באותו מקום :kopfpatsch:

פורסם

אם אתה לא מבין למה, אז כנס לאתר של אלטק ותבין שהם המחליפים הרישמיים שלהם.

לא סתם הופסק הייצור של ATP3 והתחילו לשווק את הVS2421 חזק.

ה4121 בכלל לא עולים כמו הATP3/VS2421 , הם יקרים יותר ולכן יוצאים מהמשוואה.

אם את הקרייצ'יר לך על הVS2421, אין לך אופציה אחרת.

פורסם

ה4121 בכלל לא עולים כמו הATP3/VS2421 , הם יקרים יותר ולכן יוצאים מהמשוואה.

4121 נמכרים בפחות מ400 שקל בKSP אם אני לא טועה, והוא ביקש רמקולים עד 400 שקל.. (והם בטוח יותר טובים מהVS2421) אז למה לא לקחת אותם?

פורסם

יש תחום מסוייים שה4121 עדיפים על ה2421, אבל יש תחום שהם פחות טובים מהם.

ואני אומר "תחום" כי אני לא זוכר בידיוק איזו מערכת עדיפה על איזו בסוגי מוזיקה מסויימים ובצלילים.

דאז קראתי בזאפ וכאן (ע"י חיפוש נושאים) וקיבלתי את התשובות.

בכל מקרה, גם הקרייצ'ר אופציה מעולה אני לא יודע למה הוא לא אהב אותם, אבל אם לא וזה התקציב - לך על הVS2421 (או על ה4121, לפי דעתי זה ביזבוז כסף, כי היחס עלות/תועלת נמוך יותר, אבל גם זו אופציה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים