עבור לתוכן

הטמפרטורה של המעבד גובהה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם לפני כמה ימים , הטמפרטורה של המעבד הגיעה ל 65 ואפילו ל 69 .. והמחשב נתקע .. פשוט כלום לא זז רק הסמן של העכבר .. פשוט לא הייתה לי ברירה אלא לעשות הפעלה מחדש למחשב ואגב כל זה קרה ברגע שאני גולש באינטרנט ורואה סרטונים גם באינטרנט ... אני בד"כ כל חודש או חודשים בערך פותח את המארז ומנקה את כל האבק כולל וגם מנקה את המאוור של המעבד .. ובתקופה האחרונה עבר הרבה זמן ולא ניקיתי את המחשב , היום פתחתי את המארז וניקיתי את כל האבק והיה מלא . . עכשו הטמפרטורה של המעבד עומדת 52-55 וזה גם בזמן הגלישה ובו זמנית ניגון סרט וגם הטמרפטורה של החדר עומד על 24 מעלות , ובמצב שאין בו עומס זה בין 47-50. עכשו אני יודע שאפשר ורצוי ש הטמפרטורה של המעבד תהיה פחות מזה .. אבל זה כבר תלוי במאוורר של המעבד ומה שיש לי זה מאוורר של אינטל ואני יודע שהוא לא משהו .. וכאן השאלה שלי איזה מאוורר הכי טוב שגם שקט וגם מקרר את המעבד כמו שצריך שמתאים ל P4 2.8 HT תושבת 478 .

פורסם

תוודא שיש סירקולציית אאויר טובה במארז, וגם תבדוק משחה טרמית

המרווקק שלך כרגע עושה רעש חריג שלא זכור לך אם עשה ככה מקודם?

פורסם
  • מחבר

תוודא שיש סירקולציית אאויר טובה במארז, וגם תבדוק משחה טרמית

המרווקק שלך כרגע עושה רעש חריג שלא זכור לך אם עשה ככה מקודם?

בדקתי את זה כבר .. והכל בסדר לגבי המשחה הטרמית , אני צריך לציין שזה המאוור השני שכבר הוחלף לפני שנתיים בערך בגלל שהמאוור קודם היה מרעיש ..

וכבר הייתה משחה טרמית .. אבל בקיצר אני רוצה להחליף למאוור יותר טוב גם מבחינת קירור ושקט . את שואל אם המאוורר עושה רעש ? התשובה לא .

פורסם

1. טמפ' של 70+- מעלות במערכת כמו שלך לא אמורה להביא לשום תקיעה של המחשב..ולכן תבדוק דברים אחרים..

2. אם אתה כבר רוצה קירור תציין תקציב..

פורסם
  • מחבר

1. טמפ' של 70+- מעלות במערכת כמו שלך לא אמורה להביא לשום תקיעה של המחשב..ולכן תבדוק דברים אחרים..

2. אם אתה כבר רוצה קירור תציין תקציב..

1.אתה לא יודע מה הנתונים של המחשב שלי שתגיד את זה .... ואיזה דברים לבדוק ? אין לי שום תוכנות שמעמיסות על הזכרון שזאת סיבה שהמחשב יתקע . אחרי שפתחתי את המארז וניקיתי את כל האבק הטמפ' ירדה פלאים ועד עכשו עם כל העומס היא בכלל לא מגיעה ל 70 והמחשב לא נתקע יותר ..

2 . אני צריך מאוורר שמקרר טוב וגם שקט התקציב 150 ש"ח .

פורסם

1. אז אולי תפרט איזה מערכת יש לך :kopfpatsch: ובכל מקרה כל עוד זה לא P3 משנת 19XX..אין שום סיבה שמעבד כלשהו יתקע ב70+- מעלות..

כמובן שעם תפרט איזה מעבד יהיה יותר קל לעזור ו"לנחש"..

2. בפעם ה3 ..תציין מפרט..

פורסם
  • מחבר

1. אז אולי תפרט איזה מערכת יש לך :kopfpatsch: ובכל מקרה כל עוד זה לא P3 משנת 19XX..אין שום סיבה שמעבד כלשהו יתקע ב70+- מעלות..

כמובן שעם תפרט איזה מעבד יהיה יותר קל לעזור ו"לנחש"..

2. בפעם ה3 ..תציין מפרט..

כנראה אתה לא שמת ללב שרשמתי איזה מחשב יש לי בתגובות הקודמות בכל מקרה ארשום שוב .

Intel Pentium 4, 2800 MHz HT

לוח אם Asus P4P800 SE .

זכרון 1 ג'יגה .

דיסק קשיח 80 ג'יגה .

נראה לי זה מספיק ..

מה זאת אומרת אין סיבה כלשהי מה פתאום תן לי לתקן אותך התחממות של המעבד מעל הטמפ' הנורמלית זה יגרום למחשב להתקע ואפילו אם זה פנטיום 4

פורסם

תקנה ותתקין מאורר של "זלמן" 100-150 ש"ח ונפתרה הבעיה

בהצלחה

פורסם

מה זאת אומרת אין סיבה כלשהי מה פתאום תן לי לתקן אותך התחממות של המעבד מעל הטמפ' הנורמלית זה יגרום למחשב להתקע ואפילו אם זה פנטיום 4

אכן אבל במקרה של מעבדי הP4 ואחרים טמפ' של 70 מעלות לא אמורה להביא לשום תקיעות....המעבד מסוגל להתמודד עם זה יפה מאוד..

יש לך חנות מועדפת לקנייה ? שכן לא בכולם קיימים קירורים לתושבת 478..

פורסם
  • מחבר

אכן אבל במקרה של מעבדי הP4 ואחרים טמפ' של 70 מעלות לא אמורה להביא לשום תקיעות....המעבד מסוגל להתמודד עם זה יפה מאוד..

יש לך חנות מועדפת לקנייה ? שכן לא בכולם קיימים קירורים לתושבת 478..

מה אתה אומר ? אז איך אתה מסביר את התקיעות האלה ? אם זה לא קשור להתחממות המעבד אז קשור למה ? למערכת הפעלה ? או תוכנות שמשתמשות בהרבה משאבים מהזכרון ? ואין לי כאלה ..... תענה על השאלה ?

ב ZAP אפשר למצוא מלא חנויות ... אייבורי , KSP

פורסם

אני לא שולל את העובדה שהתקיעות לא נובעות מהטמפ' הלא הכי מוגזמת..אלה אומר שכדי שתבדוק עוד דברים מלבד הטמפ'..

אני יודע שיש מלא חנויות השאלה מאיפה אתה הולך לקנות..שכן לא כולם מחזיקים את אותו הציוד לרוב)..

בגדול חפש את אחד מדגמי ה Zalman CNPS7000/7500 הם צריכים להיות במחיר הנ"ל ותואמים לתושבת ה478..

פורסם
  • מחבר

אני לא שולל את העובדה שהתקיעות לא נובעות מהטמפ' הלא הכי מוגזמת..אלה אומר שכדי שתבדוק עוד דברים מלבד הטמפ'..

אני יודע שיש מלא חנויות השאלה מאיפה אתה הולך לקנות..שכן לא כולם מחזיקים את אותו הציוד לרוב)..

בגדול חפש את אחד מדגמי ה Zalman CNPS7000/7500 הם צריכים להיות במחיר הנ"ל ותואמים לתושבת ה478..

איזה דברים אחרים ? עובדים שעכשו אין תקיעות בגלל שניקיתי את המאוורר ואת כל הרכיבים הפנימים במארז

פורסם

זיכרון וכו..בקיצור אם הסתדר יופי לך..

פורסם
  • מחבר

זיכרון וכו..בקיצור אם הסתדר יופי לך..

מה זאת אומרת זכרון ? אתה יכול לפרט

פורסם

זיכרון תקול (שבב/PCB/סלוט)..בעיות בHD..ובקיצור לא חסר כאלו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים