פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים היי חבר'ה!! אני כבר הרבה זמן מנסה להיזכר במרוץ מכוניות ממש חמוד עם מכוניות קטנות היו כל מיני מסלולים, ביניהם אני זוכרת מאוד את השלג המשחק היה במבט מלמעלה על המכוניות. מאוד אהבתי את זה! ואני כל כך רוצה להשיג את זה! מישהו יודע על מה אני מדברת? מוכר למישהו המשחק הזה? תודה על העזרה מורן
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים מחבר לא, זה לא היה TrackMania, אבל תודה על העזרה המרוץ הוא לא היה סגור כזה כמו מרוץ מכוניות רגיל, אלא יותר שטח כזה שלא ממש רואים את הסוף משהו כזה... מאוד קשה לי לתאר את המשחק כי הוא מאוד ישן אבל הגרפיקה שלו מתקדמת יחסית למשחק ישן משנות התשעים בערך עוד הצעות?
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים מחבר לא, כי המשחק שאתה הצעת הוא בתוך מבנה או משהו כזהאני מתכוונת למשחק שהמכוניות נוסעות בחוץ ויש מסכים וכל מסך הוא שטח שונהוהכי זכור לי הוא השלגהראו את המכוניות רק מלמעלההייתה חיפושית אדומה, מכונית לבנה עם פס שחור למעלה...לא זכור מעבר לזה
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים מחבר יש מין ניטרו כזה שם נכון?כן משהו כזה!!! יש מצב!!!אתה יודע על איזה משחק אני מדברת?mdmdmd: כן כמו GTA1
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים מחבר היי, אולי זה? http://www.bestoldgames.net/eng/old-games/ignition.php יואו אתה גאון!!! זה זה! תודה תודה תודה
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים יואו אתה גאון!!! זה זה! תודה תודה תודה את, לא אתה. you should know better..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.