עבור לתוכן

מה לעשות עם חברה ל-3חודש?

Featured Replies

פורסם

לי ולחברה שלי יש עוד מעט 3 חודשים....

מה אפשר לעשות משהו מעניין ביחד ולא סתם מסעדה סרט......

ואם יש לך באותה הזמנות לאיזה מתנה "צנועה", משהו שיכל להתאים.... לא סתם דובי :s07:

TNX :xyxthumbs:

• תגובות 53
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תציע לה נישואין :xyxthumbs:

פורסם

מה שלא תעשה, תדאג שזה לא יהיה אותו דבר כמו שעשית ב-2 חודשים, ובוודאי חייב להיות ממש שונה ממה שאתה מתכנן ל-4 חודשים.

פורסם

לא יכולת פשוט לרשום על המצח עם טוש.. יש לי חברה אני גבר

מה זזזזה לפתוח נושא מה לעשות לרגל יום ה 3 חודשים מה מיוחד בזה?! מה אחר כך תפתח נושא מה לקנות לה לחודש התשעי ויומיים ושעתיים?

פורסם

פ'רגע אותה

פורסם

אני דווקא חושב שזה מצויין שהוא נותן לבחורה מתנה בתאריך שבו היא לא מצפה לה - מראה שהוא חשב עליה, וחשב על מתנה בשבילה.

הייתי ממליץ על תכשיט לא יותר מדי יקר, מכיוון שכל פעם שהיא תראה את התכשיט הזה לחברות שלה, חברות שלה יראו וישמחו ויקנאו ויגידו "איזה יופי" והיא תגיד "מחבר שלי" ותאהב אותך עוד קצת ;)

פורסם
  • מחבר

חחח מה קרה לפורום? איפה כל האנשים האיכותים שהיו פעם... :-X

אנשים אני לא מבין מה הבעיה? לא באתי להשוויץ(...במה? :nixweiss:)

פשוט חחגנו רק בחודש... ובא לי לעשות איתה משהו שונה ל- 3 חודשים....

אז חשבתי אולי יש פה אנשים נחמדים שהיה/יש להם חברה ויש להם רעיונות מה אפשר לעשות איתה...

ואין לי בעיה אם תמשיכו להגיב תגובות חכמות כאלה... זה באמת לא מפריעה לי...

עריכה:-

Screw_Master

בדיוק!

להביא לה מתנה ולעשות משהו ב3 חודשים(סתם תאריך כביכול) עדיף על מתנה ביום האהבה (לדעתי כמובן)

תודה על ההצעה! אני יחשוב על זה... יש לך רעיון לאן אפשר לקחת אותה/מה אפשר לעשות איתה?

TNX AGAIN :xyxthumbs:

פורסם

זה יפה שעדיין אנשים שואלים בפורום מחשבים,

מה איך לפנק את החברה בת ה-14 שלהם. (אולי לא המקרה הנ"ל, או שכן?)

בכל מקרה ידידי, 3 חודשים זה קצת מוקדם להתחיל עם הפינוקים,

(ואם פנית למקום המאד מתמחה בנושא הנ"ל) אני מניח שאין לך מי-יודע-מה ניסיון,

ונולדת אי-שם בשנות ה-90.

קח את הזמן חבר, תזמין אותה לגלידה במורד הרחוב, אני בטוח שהיא תיהיה מרוצה עד השמיים.

פורסם
  • מחבר

חחח אחי אני לא בין 14.....למרות שהמצב שהבאת הוא יותר מתאים לכיתה ד'.... :lol:

לגבי בחירת הפורום... כן אני יודע שזה קצת מוזר אבל נראה לי שיש כאן כמה אנשים עם קצת ניסיון.... :-*

פורסם

אוהו, אם היא לא מצפה למשו, אז עזוב. מקסימום משו קטן. אתה תראה שלחצי שנה אתה תצטרך משהו יותר גדול, ולשנה עוד יותר גדול, וליומולדת שלה גם.

תחשוב על זה ;)

פורסם

תשכיר רכב, תיקנה בירות, סעו לים המלח ותעשו שהם מירוצי חולות 4X4 עם המכונית הפשוטה, יכולה להיות גם גנובה עם אין רישיון :lol: ובחצי שנה שלכם תיגנבו מטוס ותיתרסקו על הבית הלבן :lol: :lol: :xyxthumbs:

פורסם

תשכיר רכב, תיקנה בירות, סעו לים המלח ותעשו שהם מירוצי חולות 4X4 עם המכונית הפשוטה, יכולה להיות גם גנובה עם אין רישיון :lol: ובחצי שנה שלכם תיגנבו מטוס ותיתרסקו על הבית הלבן :lol: :lol: :xyxthumbs:

ושוב:

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

אל תעשה לה כלום ותתייחס אליה כמו לזבל.

בסוף היא תנשק לך את הרגליים. :nixweiss:

פורסם

^ LOL :lol: :lol:

אוהו, אם היא לא מצפה למשו, אז עזוב. מקסימום משו קטן. אתה תראה שלחצי שנה אתה תצטרך משהו יותר גדול, ולשנה עוד יותר גדול, וליומולדת שלה גם.

תחשוב על זה ;)

צודק! זה כמו כדור שלג שמתגלגל!

תתחיל מקטן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים