פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים החלפתי מקלדת ולא עזר החלפתי למקלדת USB וגם לא עזר אולי בהגדרות משהו נדפק ?
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים ניסית לעשות RESET למחשב?האם מופיע בשורת המשימות(TRAY) אופציה להחליף שפות?לך ללוח הבקרה, שם למקלדת, מה אתה רואה שם?
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים נסה להיכנס לBIOSעל ידי לחיצה על DELETE או F2 בהפעלה (או אולי כפתור אחר - חפש בספר של הלוח).אם אתה יכול להיכנס - המקלדת עובדת - ולכן אולי מכוונת למצב OS2. שנה בביוס את ההגדרה.אם אתה לא יכול להיכנס - אני הייתי מהמר שהחיבור דפוק וזה לא עיניין של הגדרות.
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים מחבר ניסית לעשות RESET למחשב?האם מופיע בשורת המשימות(TRAY) אופציה להחליף שפות?לך ללוח הבקרה, שם למקלדת, מה אתה רואה שם?לאחר כל החלפת מקלדת בוצע RESET מזה TRAY ?איפו בלוח הבקרה לגשת ?[br]פורסם בתאריך: 2008-09-08, 09:09:04נסה להיכנס לBIOSעל ידי לחיצה על DELETE או F2 בהפעלה (או אולי כפתור אחר - חפש בספר של הלוח).אם אתה יכול להיכנס - המקלדת עובדת - ולכן אולי מכוונת למצב OS2. שנה בביוס את ההגדרה.אם אתה לא יכול להיכנס - אני הייתי מהמר שהחיבור דפוק וזה לא עיניין של הגדרות.איפו אני אמור לראות את ה OS2 ?לשנות מ OS2 ל..... ?
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים os2 \ dosאם האופציה לא קיימת - זה על DOSקיים בלוחות ישניםהחיבור בסדר, הבעיה בהגדרות המקלדת במערכת ההפעלה. אני מכיר סוס טרויאני שעושה את זה, אן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.