פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים שלום, לפני כמה זמן קיבלתי מחשב חדש.. ניסיתי לחבר את ההארדיסק מהמחשב הישן שלי.. ולהעביר את הקבצים להארדיסק החדש שלי. בהתחלה כאשר חיברתי אותו הווינדוס זיהה אותו כ UNCOLLACTED ולא היה ניתן לגשת לדיסק.. ניסיתי לעשות שחזור לכל הPARTITION שהיו בו לנסות להגדיר אותו בכל האפשרויות MASTER, SLAVE וכו' ללא הצלחה.. אשמח לשמוע מספר רעיונות לנסות לשחזר לפחות חלק מהמידע שהיה שם , כי הוא ממש חשוב .. או שהמידע שהיה שם אבד ?? תודה לעוזרים
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים מחבר במחשב הישן הוא היה מזוהה ועבד מצויין.. פשוט היו לי שם דברים ממש חשובים... יש סיכוי לעשות משהו בנידון ...?
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים אם אתה מחזיר אותו למחשב הישן הוא עובד?כי אם כן, אתה פשוט יכול לעשות שיתוף בין המחשבים ולהעתיק את החומרים ממחשב למחשב. אולי יותר איטי, אבל לפחות יעבוד. אם הדיסק לא עובד גם במחשב הישן יכול להיות שהוא פשוט נדפק בזמן ההעברה.
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים תנסה להישתמש ב test disk שנמצא על gparted live cd כדי לשחזר את מבנה המחיצה עליו.
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים מה בדיוק הוא יכול לעשות דרך disk management אם המחיצה מופיעה לו כ unallocated?
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים unallocated מתייחס לחלק , לא מוגדר בהרדיסק יכול להיות שצריך לבחור רק אות c\d\e\f\g...... והכונן יזוהה חוץ מזה disk management זה דבר ראשון שבודקים כשיש בעיות עם הרדיסק לפני שהולכים לתוכנות צד 3
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים מחבר תנסה להישתמש ב test disk שנמצא על gparted live cd כדי לשחזר את מבנה המחיצה עליו.את הDISK MANAGAMENT כבר ניסיתי...אתה יכול לפרט לי מה זה הדבר הזה GPARTED LIVE CD?מאיפה אני משיג אותו?תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.