עבור לתוכן

בעיה עם 4850 וויסטה. הודעת שגיאה מדי פעם. מתסכל לגמרי!!

Featured Replies

פורסם

השאלה היא במאמץ של מה ? כדי שנוכל להיות על אותו הדף ולדבר שווה בשווה אנחנו צריכים לעשות את אותה הבדיקה.

אם תריץ FURMARK על אותן הגדרות שאני הרצתי ותגיד לי שהגעת ל 70 מעלות במאמץ מלא - אז זו תהיה אותה בדיקה.

להגיד שזה מגיע ל 70 מעלות במאמץ של משחק כלשהו זה גם נכון - אבל אז אנחנו כבר לא מדברים על אותו המאמץ..

• תגובות 42
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

השאלה היא במאמץ של מה ? כדי שנוכל להיות על אותו הדף ולדבר שווה בשווה אנחנו צריכים לעשות את אותה הבדיקה.

אם תריץ FURMARK על אותן הגדרות שאני הרצתי ותגיד לי שהגעת ל 70 מעלות במאמץ מלא - אז זו תהיה אותה בדיקה.

להגיד שזה מגיע ל 70 מעלות במאמץ של משחק כלשהו זה גם נכון - אבל אז אנחנו כבר לא מדברים על אותו המאמץ..

כמובן שאני לא מדבר על משחק. ואכן, בדקתי בFUR MARK.

פורסם

אם קבלת 70 מעלות במאמץ ב FURMARK עם מאוורר על 55% אז נראה לי שנפלת על כרטיס קריר בצורה חריגה או משהו..

כל מה שנשאר לי להגיד זה שתהנה ממנו..

פורסם

ניסית להתקין מחדש את מערכת ההפעלה ?

פורסם

אם קבלת 70 מעלות במאמץ ב FURMARK עם מאוורר על 55% אז נראה לי שנפלת על כרטיס קריר בצורה חריגה או משהו..

כל מה שנשאר לי להגיד זה שתהנה ממנו..

אכן הכרטיס לא עובר את ה 70-71. אבל נסה אתה לשים 55% מאוורר , ותראה בעצמך. מה אכפת לך - שים, תבדוק, ותחזיר חזרה. תמיד אפשר להחזיר את המאווררים לאוטומטי.

פורסם

עשיתי מחקר רב בנוגע לתופעה הזאת.

א' הורד את עידכון הדריוור החדיש ביותר לכרטיס המסך, והשתמש בDRIVER SWEPPER

ב' נסה להוריד סטיק אחד של זיכרון מהמחשב שלך, בדוק אם הבעייה חוזרת על עצמה.

ג' הורד את עדכון KB953186

ד' אם הכרטיס שלך באוברקלוק (או שלא באוברקלוק) הורד קצת את הקלוקים (הייתי אומר 20) בבדוק אם הבעייה חוזרת על עצמה.

לי יש 9600GT SLI, במשחקים כמו TF2 אני יכול לשחק באוברקלוק יחסית גבוהה ושום דבר לא יקרה, אבל אם אני משחק במשחקים כמו BIOSHOCK או CRYSIS, יש ויש תקיעות.

הכרטיסים שלי מגיעים ממוהרים מהמפעל, אני מעלה גם את תדר הPCI-E לעוד OC לליבה.

כשאני מבטל בRIVA את הOC (הOC של הליבה עדיין נישאר בשל הPCI-E, כמו כן אוברקלוק המפעל) אין תקלות.

עכשיו אני שואל את עצמי.

האם 3 פריימים יותר שווים את כל התקיעות האלו?

לא!

זהו. פתרתי את הבעייה.

יש גם כאלה שהספק שלהם חלש מידי (לא במקרה שלך)

תבדוק את הזיכרון, תוציא סטיק אחד ותראה.

מצאתי סה"כ 2 מכנים משותפים בין המערכות שלנו.

*לשנינו יש מעבדי אינטל

*לשנינו יש את אותם הזכרונות

תגיד, במקרה אתה מריץ ויסטה 32?

אולי זה ביגלל שהיא לא הכי מותאמת לעבוד עם 4, או שזה פגם של A-DATA.

תבדוק קודם את מה שהצעתי לך לעשות אם הזכרונות, אז יהיה אפשר להאשים את ויסטה.

פורסם
  • מחבר

טוב, אז שלום לכולם...

אני ממש מודה לכם ונפעם מכמות התגובות והרצון לעזור.. קהילה נפלאה :yelclap:

בכל אופן, התוכנה עדיין בהורדה (3DMark) ולכן ייקח עוד זמן עד שאוכל לספק לכם את הציון שהכרטיס קיבל.

בינתיים הספקתי לבדוק, והטמפ' לא עוברת את ה-60 מעלות כשאני משחק ב-BioShock ומפעיל את המאוורר על 70% (לא אכפת לי מהרעש כשאני משחק). לעומת זאת, במשחק World in conflict הוא מגיע ל-80 ומעלה (גם ב-70%). מטורף או לא? נניח שלא.. אבל לא זאת הבעיה ולא זה האישיו פה. מה שמטמטם לי את השכל זה שדווקא ב-BioShock הוא נתקל בבעיות ויוצא ומופיעה הודעת שגיאה וכו' (כל מה שרשמתי בהתחלה). בשאר המשחקים זה לא קורה חוץ מפעם אחת אולי באיזה משחק ששחיקתי מזמן. האם יכול להיות שהבעיה היא ספציפית לBioShock, יכול להיות שההגדרות גבוהות ומעמיסות מדי על הכרטיס? (רזולוציה מקס' 1280X1024, סינכרון ורטיקלי מופעל וכל השאר על גבוה). האם זאת הבעיה? לדעתי הכרטיס אמור להתמודד בכיף עם ההגדרות הללו.

ובקשר לאור כהן:

תגיד, במקרה אתה מריץ ויסטה 32?

אולי זה ביגלל שהיא לא הכי מותאמת לעבוד עם 4, או שזה פגם של A-DATA.

תבדוק קודם את מה שהצעתי לך לעשות אם הזכרונות, אז יהיה אפשר להאשים את ויסטה.

אז אני מריץ ויסטה 64... עדיין לבדוק את הקטע של הזכרונות?

פורסם

טוב, אז שלום לכולם...

אני ממש מודה לכם ונפעם מכמות התגובות והרצון לעזור.. קהילה נפלאה :yelclap:

בכל אופן, התוכנה עדיין בהורדה (3DMark) ולכן ייקח עוד זמן עד שאוכל לספק לכם את הציון שהכרטיס קיבל.

בינתיים הספקתי לבדוק, והטמפ' לא עוברת את ה-60 מעלות כשאני משחק ב-BioShock ומפעיל את המאוורר על 70% (לא אכפת לי מהרעש כשאני משחק). לעומת זאת, במשחק World in conflict הוא מגיע ל-80 ומעלה (גם ב-70%). מטורף או לא? נניח שלא.. אבל לא זאת הבעיה ולא זה האישיו פה. מה שמטמטם לי את השכל זה שדווקא ב-BioShock הוא נתקל בבעיות ויוצא ומופיעה הודעת שגיאה וכו' (כל מה שרשמתי בהתחלה). בשאר המשחקים זה לא קורה חוץ מפעם אחת אולי באיזה משחק ששחיקתי מזמן. האם יכול להיות שהבעיה היא ספציפית לBioShock, יכול להיות שההגדרות גבוהות ומעמיסות מדי על הכרטיס? (רזולוציה מקס' 1280X1024, סינכרון ורטיקלי מופעל וכל השאר על גבוה). האם זאת הבעיה? לדעתי הכרטיס אמור להתמודד בכיף עם ההגדרות הללו.

ובקשר לאור כהן:אז אני מריץ ויסטה 64... עדיין לבדוק את הקטע של הזכרונות?

יש לי ביושוק (מקורי אגב, יש מצב הורדת איזה חרא RELEASE), ואני משחק בהגדרות המקסימליות שאפשר, באותה רזולוציה כמוך, ואין לי שום בעיות כלל.

יש מצב להעביר את הכרטיס למחשב אחר בבית, ולנסות להריץ BIOSHOCK? או אולי אצל חבר?

פורסם

יצא בטה של 8.9 (יש במלא מקומות, חפש גם ברשת)

אולי תנסה אותם?

לדעתי זה בעיה ספציפית למשחק ולDRIVES ומערכת ההפעלה שלך וכו'.

פורסם

אכן הכרטיס לא עובר את ה 70-71. אבל נסה אתה לשים 55% מאוורר , ותראה בעצמך. מה אכפת לך - שים, תבדוק, ותחזיר חזרה. תמיד אפשר להחזיר את המאווררים לאוטומטי.

מה גורם לך לחשוב שלא ניסיתי כבר ? הרי ראית בדיון הקודם שפתחתי בעניין ששמתי את המאוורר על 60%. הרי זו בעצם היתה מטרת הבדיקה שעשיתי.

תאמין לי ניסיתי גם לשים על 80%.. מה זה תרם לי בחיים ? למעט מרעש מטורף - כלום.

למעשה, אני הייתי מבין הראשונים שהמליץ בפורום למשתמשים לערוך את הפרופיל למאוורר כי הייתי בטוח שזה עוזר בצורה משמעותית ולא ידעתי שהמהירות הנמוכה כביכול של המאוורר (איזה 22%) היא דינאמית ומשתנה בהתאם לחום ולא סטטית ונעולה על 22%. התלהבתי בטירוף כשראיתי שהכרטיס יורד לאיזה 52 מעלות (במנוחה) כשאני שם את המאוורר על 55%.. אבל אז, אחרי בדיקות שעשיתי במאמץ ראיתי שזה לא כזה משמעותי ושעריכת פרופילים זה דבר די מיותר כי המאוורר בכל מקרה מגיע ל 55% כשהכרטיס צריך את זה. כמובן שהיה נחמד לפי דעתי אם ATI היו פשוט מגדירים את הביוס מראש בצורה שונה - משהו בסגנון של תוספת 10% במאוורר לכל ערך שהם קבעו. אבל הם לא עשו את זה ולמזלי זו בעיה שלהם (אם יקרה לו נזק כלשהו) ולא שלי..

מה שכן, אני מסכים איתך ב 100% שלשים את המאוורר על 55% בצורה קבועה בטוח לא יכול להזיק לכרטיס. זה מוריד את הטמפ' משמעותית במנוחה ומוריד מעט את הטמפ' במאמץ וכל זה כמעט בלי רעש מפריע מהכרטיס.

פורסם
  • מחבר

טוב, התקנתי משחק כבד אחר, Mass Effect ושיחקתי במשך שעה ככה (משחק נחמד אני חייב לציין). לא נתקלתי בשום בעיות, שמתי את הגרפיקה על ההגדרות הכי כבדות.. אז כנראה שזו בעיה של המשחק (BioShock)...

פורסם

BioShock עושה גם אצלי בעיות :(

פורסם

טוב, התקנתי משחק כבד אחר, Mass Effect ושיחקתי במשך שעה ככה (משחק נחמד אני חייב לציין). לא נתקלתי בשום בעיות, שמתי את הגרפיקה על ההגדרות הכי כבדות.. אז כנראה שזו בעיה של המשחק (BioShock)...

אל תחרטט. :hat: MASS EFFECT הוא לא משחק נחמד, הוא המשחק הטוב ביותר שקיים.

פורסם

גם אצלי עכשיו הדרייבר הפסיק לפעול ??? מה קורה פה? יש דרך להחזיר אותו?

וגם אצלי יש תקיעות קטנות במשחקים מדי פעם. אבל הכרטיס לא עבר שום OC.

פורסם

יש הרבה תלונות באינטרנט על ה-8.8, תחזרו ל-8.7. ( אפשר לנסות גם את ה-8.9 BETA, אבל הם גורמים ל-BSOD לחלק מהאנשים ).

בנוגע לתקיעות קטנות, גם אני שמתי לב לזה (יש לי 4870 ), לא יודע בדיוק מה זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים