פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים 32 איטנש אבל איזה רזולוצייה?FHD או HDR?32" FHD21"בחזרה לנושא - הבנתי שהרזולוציה שלך היא 1080X1920, אז CF4850 יהיה מעולה.
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים Q6600 @ 3.6DFI LAN PARTY X48UT4 GB RAM OCZ XTC2HD4580RAPTURE 2X74GB - RAID 02X500 GB3 DVD RWLIBERTY 500W10X 120MM FANSנכון לעכשיו אני עובד מול 2 מסכים, כאשר אני ממש בקרוב משדרג את אחד מהם לLCD32"..כמו שכבר ראיתם, התקציב הוא פחות או יותר אותו הדבר.. באזור ה1500, לכן אני מעדיף להוועץ בכם - מה יהיה מומלץ יותר לעשות..אחי איך הרעש לא מפריע ?יש מצב לתמונה של כל העסק ?ואיזה מאווררים אלו ?
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים קח בחשבון שעבודה עם dualview + crossfirex יכולה להיות מעיקה. למשל, כשתריץ משחק ב-Fullscreen, המסך השני יתכבה.תאלץ להפעיל אותו מחדש כל פעם שאתה יוצא מהאפליקציה. אין תמיכה לעניין זה.Thank you for contacting AMD Global Customer Care for ATI Products.Please note that ATI CrossFireX is officially supported for only one display -- multiple displays are not supported under ATI CrossFireXמעבר לכך, לא כל משחק ינצל CF ביעילות ואף גובר הפוטנציאל לבעיות. בכל אופן, תמיד אפשר לכבות CF והנ"ל תקף גם לגבי SLI של Nvidia.
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים מחבר מובן מאליו שהמסך השני יכבה ברגע שאני מפעיל משחק כלשהוא.. (גם היום זה ככה..)בקשר למאווררים, מדובר במארז TT מוצארט TX, המגיע עם מקום ל10 מאווררים..תמונות למי שמעונייןhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=325335.0
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים מובן מאליו שהמסך השני יכבה ברגע שאני מפעיל משחק כלשהוא.. (גם היום זה ככה..)^^ אם זה ככה אז זה ממש מעפן. (זה מעולם לא קרה לי עם כרטיס של nvidia)אגב, מארז מגניב !!
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים מובן מאליו שהמסך השני יכבה ברגע שאני מפעיל משחק כלשהוא.. (גם היום זה ככה..)בקשר למאווררים, מדובר במארז TT מוצארט TX, המגיע עם מקום ל10 מאווררים..תמונות למי שמעונייןhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=325335.0אתה לא יכול לשחק עם כמה מסכים?ראיתי סירטון באינטרנט שמשהו שיחק COD4 על 3 מסכים כל אחד 32 איטנש!! חח (זה היה אדיר!)
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים מחבר אני לא חושב שזה יילך מכמה סיבות1. המסכים בגודל שונה2.המסכים לא ממוקמים בצורה שיהיה אפשר לעבוד מול שניהם במקביל3.אני לא מתכנן עדיין סוג כלשהוא של תצוגה פנורמית או משהו בסגנון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.