פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים בשעה טובה רכשתי את ה DOKSandisk Cruzer Titanium 2GB U3לפי ההמלצה פה בפורום.לפי מה שהבנתי U3 מאשפר להריץ תוכנות PORTABLE אך הוא לא יוצר את המידע (קבצי TEMP ושאר הדברים שהתוכנה צריכה בשביל לרוץ) על ה DOK אלה על המחשב, ובעת ניתוק ה DOK המידע נחמק.רציתי לדעת מה דעתכם על U3? לא ממש מצאתי בו שימוש כי התוכנות שאני באמת צריך ל U3 לא קיימות בגירסת U3, חוץ מאולי האפשרות לנעול את הדיסק שכרגע גם היא לא רלוונטית כיוון שאין לי מידע רגיש על הדיסק. גם דיי מעצבן שזה מחלק את ה DOK ל 2 דיסקים אחד כביכול CDROM והשני REMOVABLE DISK. אז כמו שאמרתי מה דעתכם על U3? האם אפשר להסיר אותה בלי לפגוע ב DOK? האם יהיה ניתן להחזיר אותה בעתיד? האם אולי במקום להסיר אפשר "לכבות" את האפשרות הזאת ואז "להדליק" אם צריך?תודה מראש על התגובה
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים אתה יכול לכתוב את ההפעלה האוטומתית של הU3.אני אישית הסרתי את זה וזהו, כשארצה\אשתמש בו לצרכים אחרים אפשר להתקין את את הU3 בשנית
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים מחבר טוב העפתי את ה U3 לגמרי.. לא רואה בזה שימוש, אולי בעתיד..בכל מקרה לפני ה U3 הדיסק (במקרה שלי I) היה מפורמט כ FAT32 אחרי ההסרה של U3 הוא כמובן עשה פורמט ועכשיו הוא FAT, האם כדי לפרמט ל FAT32?תודה מראש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.