עבור לתוכן

מספר שאלות לגבי תיבת Gmail

Featured Replies

פורסם

ערב טוב :hi:, מספר שאלות לגבי תיבת ה-Gmail של אבא שלי:

1) כשאני שולח הודעות, הן נשמרות בדואר יוצא ובשולח רשום "אני". האם ניתן לשנות את זה לשם הפרטי שלי?

2) בשליחת הודעה מוצג שהיא נשלחה שעה לפני השעה האמיתית. כלומר אני הודעה שנשלחה ב-18:00 רשומה כ-17:00.

לא מצאתי בהגדרות משהו שקשור לעניין. יש פיתרון?

3) בתיקיית "כל הדואר", מוצג לי שם השולח או שם המקבל (בהתאם). האם ניתן להציג את שניהם?

פורסם

1. כשאתה שולח דואר לעצמך ב GMAIL רשום אני שים לב שרשום בדואר היוצא אל:אני כלומר לדואר שלך ב GMAIL

מעבר לזה רשום משהגדרת ב: הגדרות - > חשבונות ואז בסעיף הראשון רשום את שם השולח

2. כנס לכתובת הזאת :

https://www.google.com/accounts/ManageAccount?service=mail.

שם ליד פרטים אישיים יש "ערוך" לחץ על זה ושנה את ה TIME ZONE שיהיה מוגדר ל ירושלים

אם זה עדיין לא נפתר לך לפי ההוראות באתר הבא :

http://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=7992

3. לא הבנתי את השאלה

מקווה שעזרתי.

פורסם
  • מחבר

תודה, עזרת לי עם בעיית תצוגת הזמן. :xyxthumbs:

לגבי שם התצוגה: שינוי השם היכן שהפנית אותי משנה את השם שמוצג אצל הנמענים.

אבל אצלי בתיבה, למשל בהודעות שנשלחו, עדיין רשום לי: "מאת- אני".

לגבי שאלה 3:

נניח שאני נכנס ל"כל הדואר", אז מוצג לי ברשימה מי שלח את ההודעה ואת הנושא.

האם ניתן להציג בנוסף מי היו הנמענים? (זה עוזר כשאני שולח הודעה לעצמי ולנמענים נוספים).

פורסם

למה שלא תכנס ל sent mail וזהו? אני בכלל לא מבין את הטעם של "all mail" אם לומר את האמת.

(אגב, אם אבא שלך עובד / עבד / רגיל לעבוד באווטלוק, אז תגדיר לו את הג'ימייל ב IMAP ונגמר הסיפור)

פורסם

אני בכלל לא מבין את הטעם של "all mail" אם לומר את האמת.

הוא נועד בעיקר בשביל הארכיון, שאתה בוחר הודעות ולוחץ "שלח לארכיון" אז הם לא מופיעים יותר בדואר יוצא/נכנס , אלא רק ב-All Mail.

ככה תיבת הדואר כנס / יוצא טיפה יותר מסודרת :smile1:

פורסם
  • מחבר

(אגב, אם אבא שלך עובד / עבד / רגיל לעבוד באווטלוק, אז תגדיר לו את הג'ימייל ב IMAP ונגמר הסיפור)

העליתי את ההצעה כשהוא פתח את התיבה, אך הוא מעדיף לנהל את התיבה שלו באון-ליין ובפועל לארגן שם את ההודעות ולא ב-Windows Mail.

טוב, אז אני מבין שאצל כולם רשום "אני" בתיבות דואר שלהם, ללא אופציה לשנות זאת?

פורסם

עד כמה שאני יודע כן.

נסה לכתוב לתמיכה של Gmail ולשאול האם ניתן לשנות את זה, או לעבור על ה FAQ לראות אם יש תשובה לשאלה כזו.

אם אין - וזה ממש חשוב לך - שלח להם feature request ואולי הם יענו בחיוב (מתישהו :) )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים