פורסם 2002 בפברואר 923 שנים ברצוני לקנות מסך LCD 15 אינץ כדי להחילף את מסך מאג 17 הישן שליהשאלה היא האם כדאי לקנות מסך LCD בסביבות 2000 שקל או לקנות מסך 19 אבל לא שטוח?אם תוכלו בבקשה תפרטו זה חשוב ליהאם מסכי LCD בהם יותר טובים מהמסכים שכולנו מכירים?
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים מסך LCD טוב בדיוק בשביל שני דברים:חיסכון במקוםוחיסכון בחשמל.אולי גם יותר קל לצלם אותו בוידאו כי תמיד שאני רואה בטלויזיה שמצלמים מסכים רגילים אז זה כל הזמן קופץ. נראה לי שעם מסכי LCD זה לא קופץ.בקיצור - 19" של חברה טובה
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים מסך LCD טוב בדיוק בשביל שני דברים:חיסכון במקוםוחיסכון בחשמל.אולי גם יותר קל לצלם אותו בוידאו כי תמיד שאני רואה בטלויזיה שמצלמים מסכים רגילים אז זה כל הזמן קופץ. נראה לי שעם מסכי LCD זה לא קופץ.בקיצור - 19" של חברה טובהמה לעזאזל הקשר ? ? ? ?הבעיה היא של סינכרון כי מסך טלויזיה עובד ב-50 פריימים לשניה (וככה מצלמים את התוכניות והסרטים בישראל ואירופה), ואת מסך המחשב אנחנו מכוונים למינימום של 60 הרץ והיום פחות מ-75 הרץ זה משהו שפשוט עושה כאב ראש. חשבון פשוט מראה שגם מסך LCD מגיע לקצב ריענון של 75 הרץ ובפחות מזה יש סיכוי טוב שהוא ירצד. לכן בעיית הסינכרון נמשכת גם כאן. אם רוצים להקליט לוידאו את מה שרואים במחשב יש שיטות הרבה יותר טובות של חיבור ישיר שכבר מביא לסינכרון ולתמונה נקיה ויציבה (TVOUT למשל).
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים תבין, מסך LCD לבית, לא שווה לקחת 15". אם כבר אז 17" או 16". 15" זה פשוט זבל כי זה יקר ומחירים של מסכים אחרים פשוט הרבה יותר טובים והמסכים עצמם מעולים.חוץ מזה שאם באמת תרצה מסך LCD 15" טוב, זה יעלה לך בסביבות 3800 ש"ח אז תבין שזה לא שווה. ונחזור לנושא, ב2000 ש"ח יש לך 2 אפשרויות. לקנות מסך 19" ממוצע (בבבבעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע) או לקנות ב1800 ש"ח את המסך 17" הטוב בעולם. בחירה אישית שלי: IIYAMA 413 PRO, המסך CRT בקטגוריית 17" הטוב בעולם. אין מה להוסיף. כל אופציה אחרת שתבחר (מן הסתם סמסונג) לדעתי לא שווה את המחיר, האיכות תמונה בתחתית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.