עבור לתוכן

מסך LCD 15 שווה? או לבחור מסך אחר

Featured Replies

פורסם

ברצוני לקנות מסך LCD 15 אינץ כדי להחילף את מסך מאג 17 הישן שלי

השאלה היא האם כדאי לקנות מסך LCD בסביבות 2000 שקל או לקנות מסך 19 אבל לא שטוח?

אם תוכלו בבקשה תפרטו זה חשוב לי

האם מסכי LCD בהם יותר טובים מהמסכים שכולנו מכירים?

פורסם

CRT 19 אינץ' של סמסונג למשל (מנורת מסך שטוחה). איכות תמונה מצוינת.

פורסם

מסך LCD טוב בדיוק בשביל שני דברים:

חיסכון במקום

וחיסכון בחשמל.

אולי גם יותר קל לצלם אותו בוידאו כי תמיד שאני רואה בטלויזיה שמצלמים מסכים רגילים אז זה כל הזמן קופץ. נראה לי שעם מסכי LCD זה לא קופץ.

בקיצור - 19" של חברה טובה

פורסם

מסך LCD טוב בדיוק בשביל שני דברים:

חיסכון במקום

וחיסכון בחשמל.

אולי גם יותר קל לצלם אותו בוידאו כי תמיד שאני רואה בטלויזיה שמצלמים מסכים רגילים אז זה כל הזמן קופץ. נראה לי שעם מסכי LCD זה לא קופץ.

בקיצור - 19" של חברה טובה

מה לעזאזל הקשר ? ? ? ?

הבעיה היא של סינכרון כי מסך טלויזיה עובד ב-50 פריימים לשניה (וככה מצלמים את התוכניות והסרטים בישראל ואירופה), ואת מסך המחשב אנחנו מכוונים למינימום של 60 הרץ והיום פחות מ-75 הרץ זה משהו שפשוט עושה כאב ראש. חשבון פשוט מראה שגם מסך LCD מגיע לקצב ריענון של 75 הרץ ובפחות מזה יש סיכוי טוב שהוא ירצד. לכן בעיית הסינכרון נמשכת גם כאן. אם רוצים להקליט לוידאו את מה שרואים במחשב יש שיטות הרבה יותר טובות של חיבור ישיר שכבר מביא לסינכרון ולתמונה נקיה ויציבה (TVOUT למשל).

פורסם

תבין, מסך LCD לבית, לא שווה לקחת 15". אם כבר אז 17" או 16". 15" זה פשוט זבל כי זה יקר ומחירים של מסכים אחרים פשוט הרבה יותר טובים והמסכים עצמם מעולים.

חוץ מזה שאם באמת תרצה מסך LCD 15" טוב, זה יעלה לך בסביבות 3800 ש"ח אז תבין שזה לא שווה. ונחזור לנושא, ב2000 ש"ח יש לך 2 אפשרויות. לקנות מסך 19" ממוצע (בבבבעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע) או לקנות ב1800 ש"ח את המסך 17" הטוב בעולם. בחירה אישית שלי: IIYAMA 413 PRO, המסך CRT בקטגוריית 17" הטוב בעולם. אין מה להוסיף. כל אופציה אחרת שתבחר (מן הסתם סמסונג) לדעתי לא שווה את המחיר, האיכות תמונה בתחתית.

פורסם

ואם תוסיף 400 שקל תקבל smasung 959nf שזה מסך מעולה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים