עבור לתוכן

עזרה אחרונה לפני שאני הולך לחנות, הבעיה שלי עם הCF... אני חייב עזרה!

Featured Replies

פורסם

זה הנושא השלישי שנאי פותח על הCF הדפוק שלי (4850).. מצטער על זה..

עכשיו, החלטתי ללכת לחנות להגיד להם שאני לא יוצא משם עד שהכל מסודר

אני אתאר את הבעיה שיש לי, שני הכרטיסים האלה עושים לי כל כך הרבה בעיות, ריצודים מטורפים לדוגמא ב FS 2004 זה נראה כאילו הנוף זז שם.. לא נותנים איכות טובה, די נתקעים, וגם אני שם על הAA שאני מבטל את הAA וכל האפקטים האלה בCCC רואים פשוט דפוק בחלק מהמשחקים כמו גיפורס 2!!! זה לא המסך כי בדקתי בעוד שני מסכים ולא רואים טוב גם בהם.. הא וגם בסרטים, למשל אני רואה סרט בBSPLYAER אני רואה כזה כמו קווים זזים מתחת לתצוגה

כאילו זה הכרטיסים או משהו כזה...

החלפתי כרטיסים לא הלך, עברתי לויסטה אפילו בשביל זה לא עזר, אני פשוט מאוכזב שאני משחק במשחקים...

עכשיו, השאלה שלי היא, ממה זה יכול לקרות כל הבעיות האלה?

לוח אם תקול?

רכיב אחר דפוק?

והמפרט שלי בצד

תודה על העזרה זה ממש דחוף לי.

פורסם

ניסית פירמוט למערכת הפעלה?

פורסם
  • מחבר

ניסית פירמוט למערכת הפעלה?

פירמוט רגיל?

כן עשיתי פירמוט 100 פעם

פורסם

בעיית הריצודים היא בכל משחק?

פורסם
  • מחבר

בעיית הריצודים היא בכל משחק?

כן

יש קווים זזים כאלה וזה הורס את הכל...

גם אפילו בסרטים.... אני רואה על מסך רחב 16:9 אז יש קווים כאלה למעלה ולמטה בין התצוגה של הסרט וגם שם מדי פעם אני רואה קווים זזים כאלה כאילו זה מרצד

פורסם

זה הנושא השלישי שנאי פותח על הCF הדפוק שלי (4850).. מצטער על זה..

עכשיו, החלטתי ללכת לחנות להגיד להם שאני לא יוצא משם עד שהכל מסודר

אני אתאר את הבעיה שיש לי, שני הכרטיסים האלה עושים לי כל כך הרבה בעיות, ריצודים מטורפים לדוגמא ב FS 2004 זה נראה כאילו הנוף זז שם.. לא נותנים איכות טובה, די נתקעים, וגם אני שם על הAA שאני מבטל את הAA וכל האפקטים האלה בCCC רואים פשוט דפוק בחלק מהמשחקים כמו גיפורס 2!!! זה לא המסך כי בדקתי בעוד שני מסכים ולא רואים טוב גם בהם.. הא וגם בסרטים, למשל אני רואה סרט בBSPLYAER אני רואה כזה כמו קווים זזים מתחת לתצוגה

כאילו זה הכרטיסים או משהו כזה...

החלפתי כרטיסים לא הלך, עברתי לויסטה אפילו בשביל זה לא עזר, אני פשוט מאוכזב שאני משחק במשחקים...

עכשיו, השאלה שלי היא, ממה זה יכול לקרות כל הבעיות האלה?

לוח אם תקול?

רכיב אחר דפוק?

והמפרט שלי בצד

תודה על העזרה זה ממש דחוף לי.

אני רואה שכבר הרבה זמן שהבעיה הזאת לא נפתרת לך... אני מחר אמור לקבל 4870 נוסף למערך CROSSFIRE, אני יגיד לך את ההתרשמות שלי, אם אתה גר בסביבה שלי אתה מוזמן לקחת את הכרטיסים שלי לבדיקה... לפי דעתי הם ירצדו כמו שלך... הייתי מאמר על לוח...

פורסם

הניחוש שלי זה הלוח. תנסה לשים כרטיס אחד.... תראה מה קורה ותידע אותנו.

פורסם

אני מציע לך קודם את הבדיקה הבאה:

א. בדוק עם כרטיס יחיד של 4850 (לא CrossFire) - אם לא תקין כנראה הלוח, אם תקין עבור לשלב ב'.

ב. אני יודע של SLI יש כבל/סרט לחיבור 2 כרטיסים במקביל, מה המצב ב CrossFire ??

אם גם כאן יש כבל/סרט כזה לחיבור בין הכרטיסים יכול להיות שהוא לא תקין, החלף אותו ובדוק שוב...

בהצלחה :xyxthumbs: ועדכן אותנו עם הממצאים שלך...

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה על התגובות

עוד בבקשה

פורסם

אין לך צורך בעוד הודעות.... תעשה מה שהצענו ותעדכן... :hi:

בהצליחה! :xyxthumbs:

פורסם

כבר כמה שבועות שאתה בוכה על הCF שלך.

סיפרת לנו שהלכת לחנות ושמו לך כרטיסי GEFORCE שונים ועדין היתה בעיה, אבל אתה מתעקש על זה שהבעיה היא בכרטיסי הHD4850 (וזאת למרות שכתבת במפורש שכבר החלפת אותם לחדשים). לאיזה תגובה אתה מצפה? אני במקומך כבר מזמן הייתי דואג לפתרון התקלה.

פורסם
  • מחבר

כבר כמה שבועות שאתה בוכה על הCF שלך.

סיפרת לנו שהלכת לחנות ושמו לך כרטיסי GEFORCE שונים ועדין היתה בעיה, אבל אתה מתעקש על זה שהבעיה היא בכרטיסי הHD4850 (וזאת למרות שכתבת במפורש שכבר החלפת אותם לחדשים). לאיזה תגובה אתה מצפה? אני במקומך כבר מזמן הייתי דואג לפתרון התקלה.

רציתי לדעת, אם זה לא כרטיסים, לא דרייברים, לא המסך

אז איזה גורם כן יכול לגרום לזה?

לוח אם ומה עוד?

פורסם

זה הדבר היחיד שנישאר... מעבד בטח שלא יגרום לזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים